- 26 Aralık 2015
- 12.390
- 20.465
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.501
Yaaa ebuşummmmm Salı günü benim doğum Allah izin verirseFundam sen nasılsın doğum ne zamanbenim düzen şaştı takip edemiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ebuşummmmm Salı günü benim doğum Allah izin verirseFundam sen nasılsın doğum ne zamanbenim düzen şaştı takip edemiyorum
![]()
Benimki 36+4 de geldi, bir iki hafta onceki ultrasonda 2650 idi, ama 2500dogdu. Emmesinde falan sorun olmadi, benim sutum azdi, minnakti kilo kaybetti bir aydir meme mama ugrasiyoruz, kuveze de girmedi cok sukur. Ama daha ileriki tarihlerde dogup kuveze alinan da bebekler var, genellikle bu donemlerde sorun olmuyor gibi. Umarim siz de kolayca atlatirsiniz sureciMerhaba arkadaşlar sessiz takipçilerden yarın 37+0 olacağım ve bu sabah bir kanama yaşadım , 2 hafta önce yine kanamam olmuştu doktorum artık riske atmayalım yarın sezeryan la bebeği alalım dedi , devlette acile gittiğimde oradaki doktor da aynı şeyi söyledi , endişem bebeğim çıkınca küvezw alınır mı ya da daha küçük olduğu için emmektr zorlanır mı , bu arada bu ikinci gebeliğim ama ilki vakti zamanında gelmişti
Cümlemizden inşallah. Bana da 7.30-8.00 gibi burda olun dediler sanırım aynı şekilde benim de öyle olacak. Salı günüAllah razı olsun. 7 30 da burda olun dediler. Sanırım 8:30 da olacak. Sizin ve doğum bekleyen herkes sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Benimki 36+4 de geldi, bir iki hafta onceki ultrasonda 2650 idi, ama 2500dogdu. Emmesinde falan sorun olmadi, benim sutum azdi, minnakti kilo kaybetti bir aydir meme mama ugrasiyoruz, kuveze de girmedi cok sukur. Ama daha ileriki tarihlerde dogup kuveze alinan da bebekler var, genellikle bu donemlerde sorun olmuyor gibi. Umarim siz de kolayca atlatirsiniz sureciMerhaba arkadaşlar sessiz takipçilerden yarın 37+0 olacağım ve bu sabah bir kanama yaşadım , 2 hafta önce yine kanamam olmuştu doktorum artık riske atmayalım yarın sezeryan la bebeği alalım dedi , devlette acile gittiğimde oradaki doktor da aynı şeyi söyledi , endişem bebeğim çıkınca küvezw alınır mı ya da daha küçük olduğu için emmektr zorlanır mı , bu arada bu ikinci gebeliğim ama ilki vakti zamanında gelmişti
Hey gidi zaman hey gidi günlerAhahah önceden yârın muayenesi olan var mı derdik![]()
Teşekkür ederim canım zaten o yüzden doğumun kendi başlayıp eğitim araştırma ya gitmek istiyorum. Son 3 günüm zaten en kotu Perşembe de dogmazsa acile gideceğim direk eğitim araştırmaya artık doktor bakma kısmı kalmadı zaten.Haklısın canım bu konuda imkansızlıklar insanı yoruyor. Benim bulunduğum ilçede devlet hastanesi bile yok sağlık ocağı gibi bir hastane var poliklinik yok. Yan ilçeye gittim birkaç defa 4 kadını aynı anda muayeneye alıp birini çatalda bekletip diğer üçünün sorunlarını aynı anda dinlediğine şahit oldum şok oldum gidemedim. Bana en yakın il dışı olan il’e gidiyorum 1.5-2 saatlik yol ama içim rahat doktorumu çok seviyorum uzun araştırmalarım sonucunda buldum zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ben ikinci çocuğuma. O doktorumla devam ediyorum. Bir çocuğum daha var ama mecbur kalınca uzaktakine gidip geliyorsun maalesef. Bence sen de araştırma yatan bir doktor bul ve ona git gel derim. Hem için rahat olur hem bir düzen olur hem stres yapmamış olursun. Naçizane tavsiye![]()
Göbeğine azıcık zeytinyağı sürüp o şekilde masaj yapmayı deneyin sonra da ayaklarını bisiklet sürer gibi yapın bizimki bu şekilde rahatlayip çıkarıyorKizlar bebegim 5-6 saattir uyumuyor tam uyutuyorum agliyor surekli. Esimle naptiysak uyutamiyoruz. Karni tok alti temiz. Sanirim gaz sancisi var ama ne yapsak cikmiyor. Sadece memeye gelince susuyor artk bitirdi beni. Sizce baska ne yapabilirm fikri olan varmi![]()
Canım çok haklısın belirsizlikte yoruyor ama bu dikiş olaylarını kilo olayını çok düşünme çünkü o arkadaşların çoğunun ilk gebeliği ve bence devlet sezeryan yanlısı olmadığı için zorladığı bile denilebilir özel olsa riske aymayacaktı belki de senin üç olacak normalde uygun ilk ikisine göre daha rahat doğuracaksın Allah’ın izniyle öyle düşün eğer merak ediyorsan bir git kontrole sancım var diyip durumun kontrol edilir bir rahat edersinİçim çok sıkılıyor 39+4 oldum kaç gündür geç doğum yapanları okuyorum doğum şekilleri nasıl olmuş bebek kakasini yapmış mi iri bebeklerin doğumda omuz takılma köprücük kemiği kırığı vs bunları okuyorum. Sezeryan olmak istemiyorum ki böyle derken arkadaşların normal doğumu nerdeyse sezeryan kadar olmuş dikislerden dolayı ama iki normal doğum yapan birinin sezeryan istemmesi normal bence hele iki küçük çocuğu varsa. Normal doğum olsa 38+6 da daha 3600 di kilosu kesin 4 kilo olmuştur şimdi onu normal dogurmakta zor. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimi dogururum cidden sitrese girdim artık.
Oy hadi sağlıcakla olsun bitsin canım sağlıklı rahat gecen bir doğum diliyorumBen sabah doğuma gireceğim inşallah. 3 sezaryenim olacak
Ay canım benim geldi gelecek derken bekledi seninde Keremtoşun maşallahAyyy ipektoşum benim heyecandan çarpıntılarım arttı nefes alamıyorum ara ara heyecandanhafta sonu full temizlik ile geçti hazır her şey sanırım ya unuttuğum bir şey yoksa. Yarın da pusetini vs son şeyleri hazırlayacağım
ama ruhen neler yaşıyorum neler bir bilsen. Korku, heyecan, kaygı, telaş, sevinç, mutluluk, bir daha tekmelerini karnımda hissedemeyeceğim değişik hisler
Ay kuzum ahahh gerçekten nerden nereye geldik çok şükür bin şükürAhahah önceden yârın muayenesi olan var mı derdik![]()