• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim gebeligim riskli canim kanamam var o yuzden haftada 1-2 gidiyorum.
Detaylı ultrasona 3.5 yıl önce oglumda girmistim 450 tl idi ama simdi artmistir. Fiyat cok degisken onda
Çok geçmiş olsun, umarım sorunsuz ve çok rahat geçirirsiniz devamında.

Evet baksanıza 3.5 yılda 2 katına çıkmış.

Kizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik 🙇

Geçmiş olsun. En kısa zamanda rabbim size hayırlı, sağlıklı gebelikler nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun lütfen.

kızlar bi badi giydm üstüne kazak giydim üstüne de hırka attım böyle yaşıyorum benım gibi soğuktan donanlar burdamı :)

Kurumda kısa kollularla gezenler var, ben lahana misali giyindiğim yetmezmiş gibi, bir de üzerime pelerin attım. Yine de içim titriyor.

kizlar benimde sabah cok.hafif peceteye kahverengi lekelenmem oldu.uyandigimdan beri goguslerimi yokluyorum agri yok.midemde dune gore cok cok az bulaniyor.gunlerdir kabizlik sorunu yasiodum bu gun o da normale dondu...ama sabredicem.kotu bisey olduguna inanmak istemiyorum.

Kızlar bunu kullananlar vardı sayfada, banada Dr bunu verdi bugün. Peki kullananlar bunun haricinde başka bişey kullanıyor mu?

Canim ilk hamileligimde kullandım başka doktor bana folic asitle verdi kendi doktorum ikisi fazla gelir diye sadece bu ilacı kullandırtti

Sanırım benden bahsediliyor. 🙂 Kese olduğunu düşünmek isticek kadar hormonlarım henüz o dereceye getirmemiştir beni heralde. Doktor keseye benzio 3mm bişey diince ki sha beta sonucum çıkmamıştı banada mantıksız gelince buraya yazdım zaten ee cuma günü doktorum kese için çağırınca tekrar geri gidip bu değerle gördüğün kese olamaz ya kist yda çatlamış yumurta olabilir deyip çok bilmişlik taslamak istemedim. 😉

Ben sen üzülme diye açıkladım ama sen kese dedin ve tekrar volkan verdigini söylemedin 500 kusrlerde değer söyledin için imkansız dedik sana bu bilmişlik taşlamak değil olacak olan ihtimaller 😊

Kizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik 🙇
geçmiş olsun cnm vardır bunda da bir hayır Allah bir dahaki gebeliğini sağlıklı kılsın inşallah .Amin.

Kurumda kısa kollularla gezenler var, ben lahana misali giyindiğim yetmezmiş gibi, bir de üzerime pelerin attım. Yine de içim titriyor.
valla bir hırka giymişim yerlere kadar uzun :D Herkes diyor bol kiyaffetler giyilmeye başlanmış . Halbukim donuyorum .

kızlar bi badi giydm üstüne kazak giydim üstüne de hırka attım böyle yaşıyorum benım gibi soğuktan donanlar burdamı :)

Yazın bile hırkasız dışarı çıkmam akşamları 😂😂😂 eşim daha geçer benle botla montla gir yatağa diye

kızlar neden kendinizi dinleyip sorun bulmaya çalışıyorsunuz ki? göğüs ağrımıyor mide bulanmıyor diye niye korkuyorsunuz? strese giriyorum durup dururken hiç takılmadığım şeylere takılıyorum :/:/:/

valla bir hırka giymişim yerlere kadar uzun :KK70: Herkes diyor bol kiyaffetler giyilmeye başlanmış . Halbukim donuyorum .

Annem de benim kutuplarda yaşadığımı sandığımı söyler hep. Yatarken bile kapüşonlu polar giyip kapüşonu kafama geçiririm. Bir de burunluk yapsalar keşke. Burnum da üşüyor bak. :KK73:

kızlar neden kendinizi dinleyip sorun bulmaya çalışıyorsunuz ki? göğüs ağrımıyor mide bulanmıyor diye niye korkuyorsunuz? strese giriyorum durup dururken hiç takılmadığım şeylere takılıyorum :/:/:/
Takılma cnm benimde göğüslerim bi ağrıyor bi ağrımıyor midemde asırı kötü değil toplasan 2 kere kusmuşumdur MAŞALLAH tabi :) Korkacak birşey yok bu belirtiler herkeste olacak diye birşey yok .

Back