• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sakın olumsuzluklarla ilgili kötü düşünme. İyi düşün ki iyi olsun. Her insanın gebeliği hormonları farklı canım. Kötüyü çağırma hiçbir zaman. Normaldir. Doktora gittiğinde söylersin
Olumsuz seylerı okuyunca etkılenıyorum ıstemsız canım cok hassasım:/

Yok gunde belkı 1kez olan ve sanıyelık seyler acaba normal mı doktoea salı gunu gıdıcem
İlk haftalar bende de vardı arkadaşıma sormuştum onun 9 ay ara ara hep kasık batması olmuş. canını sıkma. Sancıyla birlikte kanama olsa belki o zaman sıkıntılı olabilir ama vücut alışıyor ve tepki veriyor bence çok normal 😊

İlk haftalar bende de vardı arkadaşıma sormuştum onun 9 ay ara ara hep kasık batması olmuş. canını sıkma. Sancıyla birlikte kanama olsa belki o zaman sıkıntılı olabilir ama vücut alışıyor ve tepki veriyor bence çok normal 😊
Igne batırıyoemus gıbı oluyor kuzum

Suan ıgne batması gıbı var canım evet ılk gebelık
Endişeni çok iyi anlıyorum. Ben 2. Gebeligimi şuan da yaşadığım için ve birazda ilk gebeligimde tecrübeler kazandığım için çok üstüne düşmüyorum rahat bırakıyorum kendimi. Salı gününe az kaldı inşallah doktorun da normal der ve rahatlarsın

Endişeni çok iyi anlıyorum. Ben 2. Gebeligimi şuan da yaşadığım için ve birazda ilk gebeligimde tecrübeler kazandığım için çok üstüne düşmüyorum rahat bırakıyorum kendimi. Salı gününe az kaldı inşallah doktorun da normal der ve rahatlarsın
Insallah canımmm🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bırde kımyasalım olmustu ama suan heo dıyorlarya ılk 3ay tehlıkelı donem dıe bundan korkuyorum

O dusuklerınde progesteron oranın dusukmuydu?
Hayır canım kan pihtilasmasindan dolayı düşüklerim oldu. Yani bebek ve anne arasındaki plesantaya kan akışı olmadığından, bebek beslenemediği için ilk gün ki adetimle birlikte düştüler. Kurtaj vs. olmadan. O yüzden dr bana demişti ki kadinlar adet gününü bilirler ve sen 4-5 gün önceden kan tahlili yapıp değerin 5 üstündeyse hemen iğneye başlıyorsun demişti

Hayır canım kan pihtilasmasindan dolayı düşüklerim oldu. Yani bebek ve anne arasındaki plesantaya kan akışı olmadığından, bebek beslenemediği için ilk gün ki adetimle birlikte düştüler. Kurtaj vs. olmadan. O yüzden dr bana demişti ki kadinlar adet gününü bilirler ve sen 4-5 gün önceden kan tahlili yapıp değerin 5 üstündeyse hemen iğneye başlıyorsun demişti
Canım bende kımyasal genelık yasadıgım ıcın doktor bana suan corasprın verdı tedbır amaclı kımyasalda progesteron degerım 8dı suan 31

Back