• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Sponsorluk bulayım 😅. En ucuzu ya kiwi markasının. Bence hepsi aynı işi görüyor. Benim evde sıcaklık sabit olmadığında tutmamış olabilir o yüzden makina başarılıydı.
Amaan sadece sıcaklığı ayarlıyomuş her işi ben yapıyorum yine😄 ben de sandım her şeyi koyuyoruz içine o kendisi hallediyo😄😄

O stres oldukça ben daha çok stres oluyorum uyku saati yaklaştıkça geriliyorum ya
Ben sizi çok çok iyi anlıyorum bende aşırı yıpranmıştım uyuyamamak üzerine yorgunluk çok zor. Eşinize burada büyük iş düşüyor bebeği o uyutmaya çalışsa birkaç gün size çok çok iyi gelecek

Burda bi peynircimiz var bizim ondan taze kaşar loru alıyoruz acaba tuzsuzu bebeğe verilir mi yoksa bebeklere verilen farklı mı oluyor🤔

Kızlar 6ay+1haftlığız 🥰 1hafta önce uyku gerilemesi mi oldu atak haftası mı uyumadı yavrum gece 4 te uyanıyor 7.30 da hala ayağa kalkmaya çalışıyor ama bu 1 haftada desteksiz oturmayı öğrendi ve dişi patladı 💞 bu arada bana bez önerin ya sleepy bionatural alıyordum değiştirmişler sevmedim ve kenarındaki lastikler kızımın bacaklarını kesiyor tombik biraz 5 numara kullanıyoruz 🥰

Ben sizi çok çok iyi anlıyorum bende aşırı yıpranmıştım uyuyamamak üzerine yorgunluk çok zor. Eşinize burada büyük iş düşüyor bebeği o uyutmaya çalışsa birkaç gün size çok çok iyi gelecek
Çocuktan sonra gerçek halini görmeye başladım eşimin sağ olsun aşırı bencilmiş. İkimiz de çalışmamıza rağmen ben işten gelip çocuğa bakıp bir de yemek hazırlıyorum kendisi işten gelince yorgunum deyip yemek yiyip yatıyor. Haftada bir temizliği yapıyor sadece onda da detaylı bir temizlik değil zaten evi süpürüp yerleri siliyor o kadar. Bu yüzden çok yıprandım zaten hem iş hem bebek bir de şimdi huysuz olunca her şey çok kötü oldu

Canlarım benim bebeğim gündüz sadece kucağımda yarım saat uyuyor gece de her yarım saatte bir çığlıkla uyanıyor. Ben tek başımayım eşim de hiç yardım etmiyor. Yemek aürekli dışarıdan yiyoruz bir çorba içmeyi bile çok özledim. Pazartesi başlıyoruz uyku eğitimine inşallah bebeğimi üzmeden en azından kendi yatağında uyuyacak şekilde düzenli uykuları olur.
Canımm kolay gelsin 🌸
Güzel günler gelir sabret 😊

Kızlar ya tespit edebildiğiniz bir ağlayarak uyanma sebebi var mı? Her zamanki saatinde banyosunu yapıp yattı saat. 8 buçuktan beri bu 3. Ye ağlayarak uyanışı ve sadece beni istiyor ki babasının uyutmasına alışık. Fakat bu ağlamalarında ben harici asla sakinleşmiyor 🥲

Mayası ev yoğurdu mayasıydı ama dediğin gibi uzayan bi kıvamı var tatsız tutsuz garip bi şey ben de 1 2 aya köye çıkıp kendim bakıcam normalçiğ süt alcam sanırım
Ya size de oluyor mu bilmiyorum ben bazen kendimi çok mıymıntı, pimpirikli biri gibi hissediyorum 😅 bugün iftara davetliydik. kuzenimin de bizden 3 ay büyük bebeği var. ben bebeğimi mama sandalyesine koyup bıraktım, ağladığı zaman konuşup rahatlattım kucağıma hiç almadım çünkü evde de masada yanıma oturtuyorum kucağıma almıyorum. kuzenim de bebeği kucağına oturttu masada neeee varsa yedirdi. paket ayranı lıkır lıkır içirdi kfdjd ben büyüyen gözlerle bakakalmışım. çocuğu da maşallah tosun gibi bir şey aşırı iştahlı bi bebek. 9 aylık ama neredeyse yürüyor. ben yemekten sonra bebeğime özel çorba falan hazırladım mama kaşığı mama tabağı çıkardım çantamdan. herkes bana uzaylı gibi baktı kdjdjdjds kendimi bi tuhaf hissettim gerçekten ya 🥲 şimdi biz yoğurdun kıvamını falan konuşurken aklıma paket ayranı içen bebe görüntüsü geldi de hshshshss

Kızlar ya tespit edebildiğiniz bir ağlayarak uyanma sebebi var mı? Her zamanki saatinde banyosunu yapıp yattı saat. 8 buçuktan beri bu 3. Ye ağlayarak uyanışı ve sadece beni istiyor ki babasının uyutmasına alışık. Fakat bu ağlamalarında ben harici asla sakinleşmiyor
Bizdede oldu kuşum sebebi diş dediler 1 hafta sonra dişi çıktı

Kızlar yoğurdun kıvamı öyle olduğunda maya tutmamış oluyor. Vermeyin bence bebişlere. Ben de ilk mayaladığımda öyle olmuştu, yazmıştım buraya hatta. İnternette araştırınca görmüştüm, sizinle de paylaşayım. Normal çiğ sütten yapıp bildiğim mayayla mayalayınca oldu benimki, günlük sütte kıvam tutmadı.
canım ısıyla alakalı bi durum değil benimki bence. çünkü ben sırf farkı anlayabilmek için şöyle yaptım, çiğ sütü kaynatıp 42 dereceye kadar soğuttum. sonra bir kavanoz normal ev yoğurdu mayasından mayaladım, diğerini de probiyotikli mayadan mayaladım. ikisini de tamamen aynı sıcaklıkta ve aynı sürede beklettim ama probiyotikli mayadan yaptığım yoğurt sündü, yavan bir şey oldu. ev yoğurdundan yaptığım normal bi yoğurt oldu. yani tutmamış olsa diğeri de tutmazdı diye düşünüyorum. bu hafta tekrar denedim probiyotikli. bir iki saate alıcam bakalım bu kez nasıl olacak

Back