Uykusunu alırsa çok iyi uykusu olunca çok huysuzGenel durumu nasıl yani hep mutsuz huzursuz mu ? Sadece uykuya mı direniyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykusunu alırsa çok iyi uykusu olunca çok huysuzGenel durumu nasıl yani hep mutsuz huzursuz mu ? Sadece uykuya mı direniyor ?
Yani o zaman bir yerü falan ağlamıyordur bir süreç ama ne bizim 15 gün kadar sürdü.Uykusunu alırsa çok iyi uykusu olunca çok huysuz
Sponsorluk bulayımHemen link alalım o zaman![]()
Amaan sadece sıcaklığı ayarlıyomuş her işi ben yapıyorum yineSponsorluk bulayım. En ucuzu ya kiwi markasının. Bence hepsi aynı işi görüyor. Benim evde sıcaklık sabit olmadığında tutmamış olabilir o yüzden makina başarılıydı.
Peki sonunda bir şey öğrendi mi yani atak haftası sonunda yeni beceri kazanır diyorlar ya dönme emekleme vs gibiYani o zaman bir yerü falan ağlamıyordur bir süreç ama ne bizim 15 gün kadar sürdü.
Yani uzun zamandır sırt üstünden yüzüstüne dönüyordu şimdi tersine de dönüyor bunu öğrendiPeki sonunda bir şey öğrendi mi yani atak haftası sonunda yeni beceri kazanır diyorlar ya dönme emekleme vs gibi
Benimki de şimdi emeklemeye çalışıyor da acaba alakası mı var diye düşünüyorumYani uzun zamandır sırt üstünden yüzüstüne dönüyordu şimdi tersine de dönüyor bunu öğrendi
Bence alakalı kesinlikle yani öğrendikleri her şey onlarda stres yapıyorBenimki de şimdi emeklemeye çalışıyor da acaba alakası mı var diye düşünüyorum
O stres oldukça ben daha çok stres oluyorum uyku saati yaklaştıkça geriliyorum yaBence alakalı kesinlikle yani öğrendikleri her şey onlarda stres yapıyor
Ben sizi çok çok iyi anlıyorum bende aşırı yıpranmıştım uyuyamamak üzerine yorgunluk çok zor. Eşinize burada büyük iş düşüyor bebeği o uyutmaya çalışsa birkaç gün size çok çok iyi gelecekO stres oldukça ben daha çok stres oluyorum uyku saati yaklaştıkça geriliyorum ya
Çocuktan sonra gerçek halini görmeye başladım eşimin sağ olsun aşırı bencilmiş. İkimiz de çalışmamıza rağmen ben işten gelip çocuğa bakıp bir de yemek hazırlıyorum kendisi işten gelince yorgunum deyip yemek yiyip yatıyor. Haftada bir temizliği yapıyor sadece onda da detaylı bir temizlik değil zaten evi süpürüp yerleri siliyor o kadar. Bu yüzden çok yıprandım zaten hem iş hem bebek bir de şimdi huysuz olunca her şey çok kötü olduBen sizi çok çok iyi anlıyorum bende aşırı yıpranmıştım uyuyamamak üzerine yorgunluk çok zor. Eşinize burada büyük iş düşüyor bebeği o uyutmaya çalışsa birkaç gün size çok çok iyi gelecek
Canımm kolay gelsinCanlarım benim bebeğim gündüz sadece kucağımda yarım saat uyuyor gece de her yarım saatte bir çığlıkla uyanıyor. Ben tek başımayım eşim de hiç yardım etmiyor. Yemek aürekli dışarıdan yiyoruz bir çorba içmeyi bile çok özledim. Pazartesi başlıyoruz uyku eğitimine inşallah bebeğimi üzmeden en azından kendi yatağında uyuyacak şekilde düzenli uykuları olur.
Sanırım soğuk sütü koyup yapan makinalarda var ama ne kaa para o kaa köfte hesabıAmaan sadece sıcaklığı ayarlıyomuş her işi ben yapıyorum yineben de sandım her şeyi koyuyoruz içine o kendisi hallediyo
![]()
çok pahalı ya gerek yok alırsam da öyle ucuz bi şey alırımSanırım soğuk sütü koyup yapan makinalarda var ama ne kaa para o kaa köfte hesabı
Ya size de oluyor mu bilmiyorum ben bazen kendimi çok mıymıntı, pimpirikli biri gibi hissediyorumMayası ev yoğurdu mayasıydı ama dediğin gibi uzayan bi kıvamı var tatsız tutsuz garip bi şey ben de 1 2 aya köye çıkıp kendim bakıcam normalçiğ süt alcam sanırım
Bizdede oldu kuşum sebebi diş dediler 1 hafta sonra dişi çıktıKızlar ya tespit edebildiğiniz bir ağlayarak uyanma sebebi var mı? Her zamanki saatinde banyosunu yapıp yattı saat. 8 buçuktan beri bu 3. Ye ağlayarak uyanışı ve sadece beni istiyor ki babasının uyutmasına alışık. Fakat bu ağlamalarında ben harici asla sakinleşmiyor
canım ısıyla alakalı bi durum değil benimki bence. çünkü ben sırf farkı anlayabilmek için şöyle yaptım, çiğ sütü kaynatıp 42 dereceye kadar soğuttum. sonra bir kavanoz normal ev yoğurdu mayasından mayaladım, diğerini de probiyotikli mayadan mayaladım. ikisini de tamamen aynı sıcaklıkta ve aynı sürede beklettim ama probiyotikli mayadan yaptığım yoğurt sündü, yavan bir şey oldu. ev yoğurdundan yaptığım normal bi yoğurt oldu. yani tutmamış olsa diğeri de tutmazdı diye düşünüyorum. bu hafta tekrar denedim probiyotikli. bir iki saate alıcam bakalım bu kez nasıl olacakKızlar yoğurdun kıvamı öyle olduğunda maya tutmamış oluyor. Vermeyin bence bebişlere. Ben de ilk mayaladığımda öyle olmuştu, yazmıştım buraya hatta. İnternette araştırınca görmüştüm, sizinle de paylaşayım. Normal çiğ sütten yapıp bildiğim mayayla mayalayınca oldu benimki, günlük sütte kıvam tutmadı.