• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah hayırlısı nasip etsin. İnsan ne yapacağını şaşırıyor ama evlat hasreti ile yanan o kadar insan varken Rabbim bize vermiş aldırmak bana korkunç geldi. Hep dua ettim Allah ın rızanı dışında hareket ettirme diye. Hakkımızda hayırlısı olsun. Daha çok yeni bizi ne bekliyor Allah bilir. Sizde doğru karar vermişsiniz Allah yardımcımız olsun
Amin ins.

6+3 de duydum canım

Teşekkür ederim canım umarım sende duyarsın

Teşekkür ederim canım darısı başına

6+3 de duydum canım senin kaç haftalık
Canım sn bebegi görmüşmüydün yoksa ilk defa bebegi ve kalp atışını bir mi duyup gördün karından hiç mi görünmedi alttan bakttı

Selam hanımlar. Şoku atlatıp anca yazabildim. Ben 3 kız annesiyim. Bir dönem her ne kadar bebek istesekte 2 sene yaşamış olduğum kimyasal gebelik sonrası tamamen bu fikirden vazgeçmiştik. Ama biz deyince olmuyormuş hiç bir şey. Plansız ve programsız yine bir çocuğumuz olacağını öğrendik. Çok ağladım hazır değildim artık az çok rahata alışmıştım ama tevekkül etmeyi tercih ettik. Son adet 17 Kasım şimdilik 5+6. Geçtiğimiz pazartesi kese görüldü. Bakalım bundan sonrası hayırlısı.
Hayırlı olsun🧿 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Hepinize hayırlı akşamlar kızlaar

Bişey sormak istiyorum
Gecikmemin 6.günündeyim evde yaptığım testler negatif çıktı hep
Bugün sağ kasığımın hafif şiş olduğunu farkettim gözle görülür, dokuncada hafif bi sertlik var açıkçası korktum kist falan mı yoksa gebelik te böyle bişey yaşayn varmı

İyi akşamlar, ben de Ağustos annesi olmaya adayım:anneadayı: ya ağustosun son haftası ya da Eylül başı gibi gözüküyor nasip kısmet tabi.. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz evlatlarimiza:emir_bebek:
Cuma günü keseyi gördük 10gun sonra tekrar gideceğiz inşallah kendisini de görür kalp atışını da duyariz:dua:

Hepinize hayırlı akşamlar kızlaar

Bişey sormak istiyorum
Gecikmemin 6.günündeyim evde yaptığım testler negatif çıktı hep
Bugün sağ kasığımın hafif şiş olduğunu farkettim gözle görülür, dokuncada hafif bi sertlik var açıkçası korktum kist falan mı yoksa gebelik te böyle bişey yaşayn varmı
Kan tahlili en kesin sonucu verir, 6 gün geçmiş b-hcg tahlili yapıp öğrenebilirsiniz. Gözle görülür sert bir şişlik ben geçirmedim

İyi akşamlar, ben de Ağustos annesi olmaya adayım:anneadayı: ya ağustosun son haftası ya da Eylül başı gibi gözüküyor nasip kısmet tabi.. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz evlatlarimiza:emir_bebek:
Cuma günü keseyi gördük 10gun sonra tekrar gideceğiz inşallah kendisini de görür kalp atışını da duyariz:dua:
Hayırlı olsun gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Son adet tarihiniz neydi acaba. Kaç haftalıkken gördünüz keseyi.

Hayırlı olsunn🧿

Hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın ınsallah kacıncı hafta gördnz keseyi 🙏

Son adet tarihlerimiz aynı inşallah bende görebilirim cuma günü ama vajinal ultrason istemiyorum :KK43:
Bilmiyorum doktor tecrübesi önemli sanırım çok hafif tuttu ultrason cihazını tecrübesiz olsa belki daha çok zorlayabilirdi, internette vajinal muayenenin herhangi bir sorunu olmadığı yazılıyor.. embriyo sagliksizsa zaten düşüyormuş başka sebebe gerek olmadan. Saglikliysa zaten böyle şeyler zarar vermezmis. İnşallah hepimizin sağlıklıdır

Back