- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Iyıyız canım sen nasılsınnSelam kizlar. Nasilsimiz valla o kadar yorum varki okuyamadim herkes iyidir ins.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyıyız canım sen nasılsınnSelam kizlar. Nasilsimiz valla o kadar yorum varki okuyamadim herkes iyidir ins.
benim hafiften bulantılar başladı :) çok şükür onun dışında iyiyiz :)Nasılsınız bugun kızlar ınsallah hep olumlu haberler alırız
Dün meleğimin kalp atışını duydum çok şükür karından göremedik vajinal de çok net gördüm ve kalp atışını duydum darısı bekleyenlerin başına
Benim de cok agriyo kızlar belim. Sirt da hatta bazen grip gbiyim ayni zamanda ama ozellikle yorulunca agriyoKızlar benim gibi beli ağrıyan varmı
Filiz Dursun benim doktorumdasen hangi doktora gidiyorsun
Ilk gebeligimin 2. Aylarında felan doktorum burnuma buharli makine tedavisi yaptirmisti yatış vermişti ama 5-6 saat sonra taburcu etmişti kendimi iyi hissettiğim içinNezle ya da griple iligli yaptiginiz ve ise yarayan seyler var mi paylasabilir misniz?
Benimle aynı doğum tarihi siz keseyi gördünüz mu acaba ben p.tesi doktora gidicemMerhabalar herşey yolunda giderse ben de Ağustos 2020de anne olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah herkese hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim 6 hafta ama daha gitmedim kalp atışına filanHayırlı olsun canım saglıkla ılerlesın kac haftalıksın suan:)
Haftaya persembe gideceğim inşallah ben de hayırlı olsun sizin deBenimle aynı doğum tarihi siz keseyi gördünüz mu acaba ben p.tesi doktora gidicem
Teşekkür ederim inşallah tek temennim o hayırlı olsun size deİnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Sizinde hayırlı olsun benim hem leke.hem sancim kasik ağrım çöktü iğne vurgundum ben doktorum o.tesi çağırdı inş hayırlı sonuçlar alirizHaftaya persembe gideceğim inşallah ben de hayırlı olsun sizin de
6+3 de duydum canımCanım hayırlı olsun kacta duydun?
Teşekkür ederim canım umarım sende duyarsınHayırlı olsun ne güzel net duymuşsun. Bizim aynı neredeyse. ben de 3 ocakta gidicem kalp atışı için
Teşekkür ederim canım darısı başınagalaksidebirbalik tebrik ederim! Coook mutlu oldum... Nice guzel haberlere
6+3 de duydum canım senin kaç haftalıka
Ya Canım ne güzel gözün aydın kaç haftalıkken duydun tam bende sabredemiyorum sanırım cuma kendi doktoruma gidicem belki o duyar , çünkü şuan gittim doktor 15 gün sonra gel dedi ama çok geç benim için
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallahSelam hanımlar. Şoku atlatıp anca yazabildim. Ben 3 kız annesiyim. Bir dönem her ne kadar bebek istesekte 2 sene yaşamış olduğum kimyasal gebelik sonrası tamamen bu fikirden vazgeçmiştik. Ama biz deyince olmuyormuş hiç bir şey. Plansız ve programsız yine bir çocuğumuz olacağını öğrendik. Çok ağladım hazır değildim artık az çok rahata alışmıştım ama tevekkül etmeyi tercih ettik. Son adet 17 Kasım şimdilik 5+6. Geçtiğimiz pazartesi kese görüldü. Bakalım bundan sonrası hayırlısı.
Hayirli olsun bebisiniz. Bende ayni sizin gibiydim hic istemiyordum bir cocuk daha ama malesef hamileyim aldirmayi cok dusundim ama kiyamadim. Hakkimizda hayirlisi olsun.Selam hanımlar. Şoku atlatıp anca yazabildim. Ben 3 kız annesiyim. Bir dönem her ne kadar bebek istesekte 2 sene yaşamış olduğum kimyasal gebelik sonrası tamamen bu fikirden vazgeçmiştik. Ama biz deyince olmuyormuş hiç bir şey. Plansız ve programsız yine bir çocuğumuz olacağını öğrendik. Çok ağladım hazır değildim artık az çok rahata alışmıştım ama tevekkül etmeyi tercih ettik. Son adet 17 Kasım şimdilik 5+6. Geçtiğimiz pazartesi kese görüldü. Bakalım bundan sonrası hayırlısı.
İnşallah cümlemize :)Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Hayirli olsun bebisiniz. Bende ayni sizin gibiydim hic istemiyordum bir cocuk daha ama malesef hamileyim aldirmayi cok dusundim ama kiyamadim. Hakkimizda hayirlisi olsun.