2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözünaydın canım çok sevindimdarısı başımıza

Amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Peki iyi ki öyle yaptım diyor musunuz?
Evet canım iyi ki de öyle yaptım diyorum. Çünkü eşimin tayin gittiği yer batman iliydi, doğu yeriydi ve kimsemiz olmayacaktı. Aile büyüklerinin oraya gitmesi de imkansızdı. Bir de çocuğumun kimliğinde doğum yeri orası yazsin istemedim. Benim ve eşimin memleketleri de farklı illerdi. O yüzden hem ilk doğumum olduğu için hemde tayin nedeniyle kendi annemin yanındaydım. Rabbim başımdan eksik etmesin herşeyime koştular, yetiştiler

Bende tekim burda ama yakın olduğu için aile büyükleri gelecek ilkindede öyle olmuştu. Ben sakaryadayım. Ailelerimiz İstanbulda. Uzak olsaydık büyük ihtimal bende annemin yanına giderdim.

Çok sevindim senin adına
Benim de betahcg ilk hafta düzenli artıp sonra düzensiz devam ediyordu. Düzensiz devam etmesini de benim meraktan test yaptırmamdan öğrendik. Yoksa doktor düzenli arttığı için betahcg bakmayacaktı.
Maalesef bugün yine istenilen düzeyde artmamış. Yine de doktor kontrol etti ultrasonla ve kese büyümüş yolksac oluşmuş.
Ama kalp atışı daha duyamadık. Benim de sat 16 kasımdı. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Umarım duyulur ve sağlıklı devam eder.
Hepimiz için yeni haftada güzel haberler duyarız inşallah.

yuzde 60 tan az sagliksiz diyorlar canim benim yuzde 37 artti o bile mucizeye donustuyse herzaman umut vardir.bak benden bile gecmis senin sat ın . ben inaniyorum senin de herseyin guzel devam edicek❤

Ohhhh cok sukur coook cok sevındımmm
cok

yuzde 60 tan az sagliksiz diyorlar canim benim yuzde 37 artti o bile mucizeye donustuyse herzaman umut vardir.bak benden bile gecmis senin sat ın . ben inaniyorum senin de herseyin guzel devam edicek❤
İlk dönemden hariç şuan benim de senin gibi artıyor. Ama doktorum böyle bir ihtimalin düşük de olsa olabileceğini söyledi. Hatta ben meraktan kan vermeseydim öğrenmeyecektik düzensiz olduğunu, kese takibi yapacaktık dedi.
Hepimizin güzelliklerle devam etsin

İkinci bir doktora ultrasona gönderdi zaten kendisi. O da çok bozuk bir kese bu dedi, kalp atışını duyamadi.
Canım çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Ekliyorum
Batman komşumuz. Biz şuan Siirt’teyiz. Batman bile Siirt’ten daha gelişmiş bir yer öyle düşün

İnan benim yasadigim kanamayi cok az kisi yasamistir hamilelik surecinde kuzum o kadar asiri oldu 5 ay boyunca hemde ama cok sukur kucagimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…