- 30 Kasım 2011
- 216
- 328
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah pazartesı duyarsın canım kalp atısını vajınal mı baktı bugun?Dün kahverengi çok hafif gelmişti bugün yok
Canim ben gecen haftaya kadar her hastaneye gittigimde bu defa kurtaj olucam deyip hazirlikli gittim hatta gecen hafta bile ,hamileligin basindan kanamam var 2 doktora gittim hamilelik durmus dediler sonra zaten dusecek yatmana falan gerek yok dediler yine risk cok ama Rabbime emanetBiraz burukluk oldu ama ilk bebeğini kaybettigim gibi hissetmedim hayırlısı nasibi varsa gelir yoksa Rabbim tekrar nasip etsin
Sagol kuzum insallah bebegin hareketleri baslayinca biter bulanti yoksa bulanti boyle kesilincede ahanda bisey oldu deyip karalari bagliyorumYaaa canımm darısı basımıza ınsallah bulantılarında hemen gecer kuzucum
Benim annem ve kayınvalidem ebe :) Onların ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile Manisa’da yaparsam kesinlikle devlet düşünüyorum.Dogum anlamında devleti öven çok ama ben belki yakım illere giderim ya agrı merkez yada ıgdır bu özelde de menun kalan hiç olmamış araştırırım bakalım ailemin yanına gitmek isterdim ama yengemde hamile benle aynı 2 gün var aramızda
Cok gecmis olsun canim ,kusman olsada ye oyle kus bos mideye daha kotu olursun7. Haftanın içindeyim dünden beri bende de hafif bulantı başladı
Ben suan 5+4canım salı gunu 6+1 olcam ogun randevum var doktor kalp atısı ıcın cagırmıstıSagol kuzum insallah bebegin hareketleri baslayinca biter bulanti yoksa bulanti boyle kesilincede ahanda bisey oldu deyip karalari bagliyorum
Sen simdi kacinci haftadasin?
Insallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 2 si randevum var bakalim hersey yolunda mi bide ic kanamam cok hematom insallah gecmistirBen suan 5+4canım salı gunu 6+1 olcam ogun randevum var doktor kalp atısı ıcın cagırmıstı
Insallah canım hepımız saglıkla kucagımıza alalımInsallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 2 si randevum var bakalim hersey yolunda mi bide ic kanamam cok hematom insallah gecmistir
Canim kanama veya lekelenme olabiliyor hamilelikte. Nedenini bilmiyorum ama bende 5 ay yasamistim ama sukur kucagimda
9Canım doktoruna söyle. Benimde sol kasığımda ağrım oluyordu çok. Doktoruma söyledim magnezyum eksikliğindendir dedi, magnorm yazdı şuan iyiyim.
İnsallah korktuğun gibi olmaz kese büyüyorsa bence sorun yok gec görülebilir canım ıcıni ferah tut sen bozma moraliniKalp atışı yine yok malesef doktorum 7+0 dedi keseye göre pazartesi gel yine bakalım dedi eğer pazartesi de gorunmezse ayrıntılı ultrasonla bakilacak yine olmazsa sonlandirmamiz gerek dedi doktor pek umutlu konusmadi
Bizim buradakiler de memnun değil. Ama mecbur gidiyoruz. Ağrı ya da Iğdır yakınsa tercih edebilirsin. Sanırım Iğdır’da küçük bir il çok seçeneğin olmayabilir.Dogum anlamında devleti öven çok ama ben belki yakım illere giderim ya agrı merkez yada ıgdır bu özelde de menun kalan hiç olmamış araştırırım bakalım ailemin yanına gitmek isterdim ama yengemde hamile benle aynı 2 gün var aramızda
Sandığımız kadar zor değilmiş. Değil mi?Kızlar 3gun oldu tek sıgara ıcmedım bıttı benım ıcın artık asla bırakamam derdım
Dinlen canım sen. Nasıl gidiyor ?Ne cok yazmissiniz bugün yetisemedim. Malum dinleniyom
Evet sende bıraktın mı canım?Sandığımız kadar zor değilmiş. Değil mi?
Dinlen canım sen. Nasıl gidiyor ?
Örgü yapiyom simdilik yarın öbür gün bikarim bundan da. Sürekli oturmak cok sıkıcıSandığımız kadar zor değilmiş. Değil mi?
Dinlen canım sen. Nasıl gidiyor ?
Canım inşallh sağlıklıdır ve pazartesi duyarsın kalp seslerini bebek görüldü mü canımKalp atışı yine yok malesef doktorum 7+0 dedi keseye göre pazartesi gel yine bakalım dedi eğer pazartesi de gorunmezse ayrıntılı ultrasonla bakilacak yine olmazsa sonlandirmamiz gerek dedi doktor pek umutlu konusmadi
Yaa ne güzel bende ablamın bebeklerine battaniye örüyorum hem zaman geçsin,30.haftasında ikizler,inşallh yetiştiririmÖrgü yapiyom simdilik yarın öbür gün bikarim bundan da. Sürekli oturmak cok sıkıcı
Vallahı oleymıs canımm hıc aklıma gelmezdı bırakabılcegım:)Martilikiz07 tebrikler kuzum,insan imkansız sanıyor ama annelerin gözünde imkansız yoktur