2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim de ilk ogrendigimde 278'di.Doktor keseyi goremeyince dis gebelik olabilir.Anne icin tehlikesi var,takipte olacagiz dedi.O gunler cok zor gecti bana.Ama sonra arastirinca zaten gorulemeyecegini anladim ve hemen doktorumu degistirdim.Insan psikolojisinden anlamali bir doktor ve iyice kontrol etmeden bir yargiya varmamali.
Kesinlikle daha sonra başka doktora daha danıştım canım çok ama çok erken olduğunu 10 gün beklemek gerektiğini geç döllenme mevcut olduğunu söyledi öyle bi şey ki bugün doktor doktor gezdm işten izin alıp endokrine falan da gittim allaha şükür rahatladım ,rabbim ne verirse kabulüm zaten , sabırla bekliycem bu saatten sonra 🤲🏻

Kesinlikle daha sonra başka doktora daha danıştım canım çok ama çok erken olduğunu 10 gün beklemek gerektiğini geç döllenme mevcut olduğunu söyledi öyle bi şey ki bugün doktor doktor gezdm işten izin alıp endokrine falan da gittim allaha şükür rahatladım ,rabbim ne verirse kabulüm zaten , sabırla bekliycem bu saatten sonra 🤲🏻

Canım hiç korkma inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın zamanları göreceksin💜

İlk çift çizgiyi gördüm ve hemen kan verdim. Beta hcg 46 çıktı. Bekledim doktora gitmedim. 2 gün sonra tekrar kan verdim 117 oldu . Bu sefer doktora gittim. Doktor bana direk hiç sevinme bunun dış gebeliği, kimyasal gebeliği vs vs var diye saydı. Aslında sonradan hayal kırıklığına uğramamam için dedi biliyorum. Ama bunu o kadar çok sert bir şekilde söyledi ki ...
Akşam eşim geldi . Ben direk doktor böyle böyle dedi diye anlattım. Hamileliğimin sevincini yaşayamadım , aynı şekilde eşim de yaşayamadı.
O yüzden doktorun yüzünü bile görmek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorum ama hislerim bu yönde elimde değil.
Senin ve benim doktoruma kalsa hamileliğimiz boyunca diken üstünde olmalıyız o zaman.Allah korusun ama olacak olan doğuma 1 gün kala da olur . Hamileliğinin sevincini yaşa canım.

Canım hiç korkma inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın zamanları göreceksin💜

İlk çift çizgiyi gördüm ve hemen kan verdim. Beta hcg 46 çıktı. Bekledim doktora gitmedim. 2 gün sonra tekrar kan verdim 117 oldu . Bu sefer doktora gittim. Doktor bana direk hiç sevinme bunun dış gebeliği, kimyasal gebeliği vs vs var diye saydı. Aslında sonradan hayal kırıklığına uğramamam için dedi biliyorum. Ama bunu o kadar çok sert bir şekilde söyledi ki ...
Akşam eşim geldi . Ben direk doktor böyle böyle dedi diye anlattım. Hamileliğimin sevincini yaşayamadım , aynı şekilde eşim de yaşayamadı.
O yüzden doktorun yüzünü bile görmek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorum ama hislerim bu yönde elimde değil.
Senin ve benim doktoruma kalsa hamileliğimiz boyunca diken üstünde olmalıyız o zaman.Allah korusun ama olacak olan doğuma 1 gün kala da olur . Hamileliğinin sevincini yaşa canım.
Cidden o nasıl bi davranış hiç de seni iyiye kötüye hazırlasın bu kadar sert olamaz yani .

Benim doktor 212 beta çıkınca hayırlı olsun dedi direk bana hemen folikasit yazdı 15 gün sonra gel dedi şuan çok küçük görünmez dedi

Anladım hayırlısı olsun artık ne diyelim
Peki kesenin durumu şuan nasıl
1 hafta sonra tekrar cagirdi. O zaman tekrar bakicak suan doktorun hesabina gore 5 haftalik yumurtlamama gore 4 haftalik. Ama bebek belli olunca daha net oluyormus kac haftalik oldugu. Sat hesapladiklari icin kafa karistiriyorlar .

Cidden o nasıl bi davranış hiç de seni iyiye kötüye hazırlasın bu kadar sert olamaz yani .

Benim doktor 212 beta çıkınca hayırlı olsun dedi direk bana hemen folikasit yazdı 15 gün sonra gel dedi şuan çok küçük görünmez dedi

O yüzden o doktora bir daha gitmem canım. Sonrasında memlekette bir doktora gittim. Sadece keseyi gördük sonuçta bebek olmayabilir ya da kalp atışı duyulmayabilir. Ama bana bunların çok küçük bir ihtimal olduğunu söyleyip hamilelikte karşılaşabileceğim şeyleri anlattı. O kadar çok içime sinmişti ki o doktorum. Şimdi yaşadığımız yerde doktor doktor gezeceğim bakalım 😞

Kizlar haşlanmış yumurta beyazi gibi akinti geliyo 2 gün once yoğundu simdi kayboldu bu neden olur yaşayan var mi başka

Doğru söylüyorsun canım olacağı varsa her zaman her an olabilir doktor seçimi çok önemli . İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi 🤲🏻 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim burası çok başka bi yermiş ilk başta önyargılıydım ama aynı şeyleri yaşayıp hisseden insanların desteği daha başkaymış💛

X