2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet aynen öylee, çok heyecanlı 😍 şu dönemde hamileliğimi duyan herkes bir fikirde bulunuyor ve içime doğanla aynı değil. Ben de merak ettim hislerimiz kuvvetli mi diye🤔
O halde ben başlayayım🥰 Aslında hamile olmadan önce hep kız cocuğum olsun isterdim. Ama nedense bebişimi erkek hissediyorum😍

O halde ben başlayayım🥰 Aslında hamile olmadan önce hep kız cocuğum olsun isterdim. Ama nedense bebişimi erkek hissediyorum😍
Ben de devam ediyimm😂 eşim kız çocuk isterdi hep bense hamile olmadan önce kesinlikle oğlumuzun olacağına inanıyordum. Ama öğrendiğim ilk andan itibaren kız hissediyorum😍🎈 bu arada sağlıklı olsun da erkek kız hiç önemli değil aslaaaa🙏🏼

Ben de devam ediyimm😂 eşim kız çocuk isterdi hep bense hamile olmadan önce kesinlikle oğlumuzun olacağına inanıyordum. Ama öğrendiğim ilk andan itibaren kız hissediyorum😍🎈 bu arada sağlıklı olsun da erkek kız hiç önemli değil aslaaaa🙏🏼
Tabii öyle kız ya da erkek hiç önemli değil sağlıklı olmaları yeter. Ama insan merak ediyorr👼🏻

Babamiz 3.erkek hissediyor. Buyuk oğlumla ben kiz istiyoruz. Ozellikle buyuk oglum cok dua etti kiz olsun diye. Ben kiz istiyorum ama tabi erkek olur korkusuda yok degil bir evde 4 erkek tek cicek ben 😊

Babamiz 3.erkek hissediyor. Buyuk oğlumla ben kiz istiyoruz. Ozellikle buyuk oglum cok dua etti kiz olsun diye. Ben kiz istiyorum ama tabi erkek olur korkusuda yok degil bir evde 4 erkek tek cicek ben 😊
O kadar erkekle uğraşmak nasıl olur bilemedimm. Allah kolaylık versinn:))
Peki sizin hissettiğiniz hangisi🥰

İçinize doğan ne pekii😍??
Soyle soylim kalbim hissim kiz diyor aklim erkek. Erkek dusunmemin sebebi esimin 4 erkek kardes olmasi hic kiz yok. Ama kardeslerinde hep bir kiz bir erkek. Bende diyorim belki kayinbabama cekmistir kiz spremleri yoktur benim es de😁

Olur canım yapalım. Hem annenin hissettiği cinsiyet hem de ilerde gerçek cinsiyeti için mi ekleyelim:)
Eğer çoğunluk tamam derse hemen ayarlarım🥳

Sağol canım . İnşallah hepimiz en iyileri ile karşılaşırız💜
Aynen tahmin edilen ve gercek cinsiyeti olabilir bence

Ben hamile degilken hep rüyamda kız bebek gördüm hemileligimi ögrendim kız hisettim ve bi kaç gün sonra kız bebek gördüm tekrar rüyada . :) kız hisediyorum babamızda erkek dedi direk bakalım 😍 tabiki herseyden önce rabbim saglıklı bebisler versin bizlere

O kadar erkekle uğraşmak nasıl olur bilemedimm. Allah kolaylık versinn:))
Peki sizin hissettiğiniz hangisi🥰
Valla birde ben bilsem onun icin bir kizim olsun cok istiyorum abilerinin koruyup kolladigi. Yanima yoldas olucak. Kiz hissediyorum.

Ben hamile degilken hep rüyamda kız bebek gördüm hemileligimi ögrendim kız hisettim ve bi kaç gün sonra kız bebek gördüm tekrar rüyada . :) kız hisediyorum babamızda erkek dedi direk bakalım 😍 tabiki herseyden önce rabbim saglıklı bebisler versin bizlere
Şimdilik çoğunluk kız hissediyor👼🏻
Amin canım bebişlerimiz sağlıklı olsun önemli olan o. Bizde onları beklerken böyle oyalanıyoruz işte😊

Amin ins. Benide annem hamile gormus kizim oliyormus. Hamileligimi ogrenmeden birkac gun once. Kadin nasil sevindi duyunca hemen meryem suresini felan okudu kiz olsun diye.Ben hic cocuk dusunmedigim icin 2 evlat yetiyordu supriz oldu bebek bize.

Şimdilik çoğunluk kız hissediyor👼🏻
Amin canım bebişlerimiz sağlıklı olsun önemli olan o. Bizde onları beklerken böyle oyalanıyoruz işte😊
Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın çevremde hamile haberi aldıkça hep mutlu oldum . Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizim 4 sene sonunda oldu . Hatta bundan bi 8 ay önce 6 ay boyunca kanamam çoktu bazen hep kanamam oldu diye üzüldüm sonra hep dedimki belkide bu kanama temizlencek bitcek ve ben anne olabilcem gerçektende oldu çok şükür rabbime her şerde bi hayır vardır derler ya benim şerrimdi çünkü artık kan kaybından halsiz oldum sapsarı oldum doktor doktor dolaştım sonunda dermanımı buldum çok şükür rabbime

Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın çevremde hamile haberi aldıkça hep mutlu oldum . Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizim 4 sene sonunda oldu . Hatta bundan bi 8 ay önce 6 ay boyunca kanamam çoktu bazen hep kanamam oldu diye üzüldüm sonra hep dedimki belkide bu kanama temizlencek bitcek ve ben anne olabilcem gerçektende oldu çok şükür rabbime her şerde bi hayır vardır derler ya benim şerrimdi çünkü artık kan kaybından halsiz oldum sapsarı oldum doktor doktor dolaştım sonunda dermanımı buldum çok şükür rabbime
Allah isterse oluyor canım biz ne kadar uğraşsak boş. Benimde prolaktin hormonum yüksekti. Doktor o hormon direk gebeliğe engel şu durumda hamile kalamazsın dedi. Dediği ay hamile kaldım😊 İlaçlarım bitmemişti bile.
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günü de görürüz💜

Kizlar size birsey sorucam ben duzenli regli olurim. 28 gunde bir telefonumda bir takip programim var senelerdir onu kulanirim. Simdi ben 19.11.2019 regli oldum 6 gun surdu. 2-3 aralik yumurtlamam 29 kasimda tek beraberlik korumali ? Simdi ben hangi ay hamile kaldim acaba ya. Arastirmalarima gore yumurtlama olduktan sonra hamile olunuyormus.

Kizlar size birsey sorucam ben duzenli regli olurim. 28 gunde bir telefonumda bir takip programim var senelerdir onu kulanirim. Simdi ben 19.11.2019 regli oldum 6 gun surdu. 2-3 aralik yumurtlamam 29 kasimda tek beraberlik korumali ? Simdi ben hangi ay hamile kaldim acaba ya. Arastirmalarima gore yumurtlama olduktan sonra hamile olunuyormus.
Yumurtlamanı takvime göre mi söylüyorsun canım?

Evet telefonumdaki takip programina gore soyluyorum ama mesela doktorlarda diyorki 28 gunde bir adet olan kisi 14. Gun yumurtlar.
Onlar çok doğru olmuyor.
Programa göre benim yumurtlamam 26 Kasım olarak gözüküyordu. Ama ben 21 Kasımda yumurtladım. 21 kasım ve 22 kasımda ilişki oldu. Sonuç hamileyim:))

Onlar çok doğru olmuyor.
Programa göre benim yumurtlamam 26 Kasım olarak gözüküyordu. Ama ben 21 Kasımda yumurtladım. 21 kasım ve 22 kasımda ilişki oldu. Sonuç hamileyim:))
Himm anladim benim hersey karisik bu zamana kadar hic takip etmedim yumurtlamami. Her iki ayda olabilir o zaman.

X