- 26 Kasım 2014
- 619
- 875
- 39
Evet karından baktı. Geçen hafta da karından bakmıştı kese için.Çok güzel ya çok sevindim adına sağlıkla
Büyüsün inşallah canım . Karından bakılınca mı duyuldu kalp atışı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet karından baktı. Geçen hafta da karından bakmıştı kese için.Çok güzel ya çok sevindim adına sağlıkla
Büyüsün inşallah canım . Karından bakılınca mı duyuldu kalp atışı canım
BeratBatuhanMeva kasım 10 benim adet oldum en son ama doktorumun dediğine göre 17 Kasım oluyor
Dogrusu her insanin yumurtlama donemi farkli hayirlisi olsun.BeratBatuhanMeva kasım 10 benim adet oldum en son ama doktorumun dediğine göre 17 Kasım oluyor
Hahah çok güzel ifade etmişsin :) bende hep akıntı var ama renksiz olduğu için çok umursamamistim , dediğin gibi bende de yoğun beyaz akıntı geldi sonra çok yurudugum bir gün oldu daha doğrusu 2-3 saat boyunca ayaktaydim kahverengi akıntı geldi çok az ama bir şey yok şuanda. Akıntılar normalmiş.Kizlar haşlanmış yumurta beyazi gibi akinti geliyo 2 gün once yoğundu simdi kayboldu bu neden olur yaşayan var mi başka
Valla en cok ona benziyodu şu an yok ama ne bilim ebe normal olur desi öyle akıntı ama doktor öyle dediği icin tedirgin oldumHahah çok güzel ifade etmişsin :) bende hep akıntı var ama renksiz olduğu için çok umursamamistim , dediğin gibi bende de yoğun beyaz akıntı geldi sonra çok yurudugum bir gün oldu daha doğrusu 2-3 saat boyunca ayaktaydim kahverengi akıntı geldi çok az ama bir şey yok şuanda. Akıntılar normalmiş.
Kaşıntı olmuş muydu peki o zamanHahah çok güzel ifade etmişsin :) bende hep akıntı var ama renksiz olduğu için çok umursamamistim , dediğin gibi bende de yoğun beyaz akıntı geldi sonra çok yurudugum bir gün oldu daha doğrusu 2-3 saat boyunca ayaktaydim kahverengi akıntı geldi çok az ama bir şey yok şuanda. Akıntılar normalmiş.
Canım korkma benim akıntılarım beyaz bile değil sarı. İnternette yazılanlara göre enfeksiyon var. Ama doktorum bana kaşıntı ve idrarda yanma olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Sıkıntı yapmaKaşıntı olmuş muydu peki o zaman
Ben hep iki katı artıyor sandım canımbilmiorum ki kuzum bende sana sorayim dedim.ne zamana kadar 2 kat artio bilemedim bi zaman sonra yavas artiomus da.sen 10binden 12 bine cikmis normal diyince sorayim dedim.
Anladım teşekkürler10.000 sonra daha yavas artiyor degerler.
Yani reglinize iki gün var. Gayet iyi Benim bir gün geçtiğinde 163tüTüp bebek transferinin 12.günü beta hcg 135 düşük mü
Allah karşına en iyisini çıkarsın canımO yüzden o doktora bir daha gitmem canım. Sonrasında memlekette bir doktora gittim. Sadece keseyi gördük sonuçta bebek olmayabilir ya da kalp atışı duyulmayabilir. Ama bana bunların çok küçük bir ihtimal olduğunu söyleyip hamilelikte karşılaşabileceğim şeyleri anlattı. O kadar çok içime sinmişti ki o doktorum. Şimdi yaşadığımız yerde doktor doktor gezeceğim bakalım
Neden olmasıniilay şu tablomuza annelerin içine doğan cinsiyeti de eklesek mi? cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman yanına ekleriz. Bakalım gerçekten anneler hissediyor muymuş?
Benimde kese karından bakınca görüldü . Darısı bebiş ve kalp atışına inşallahEvet karından baktı. Geçen hafta da karından bakmıştı kese için.
Benim kese karindan bakilinca niye gozukmedi hala ordayim ben aklima takildiya. Adam bide oyle bastirarak baktiki goremedi yinede. Sizinkinler gozukmus hep karindan.Benimde kese karından bakınca görüldü . Darısı bebiş ve kalp atışına inşallah
Olur canım yapalım. Hem annenin hissettiği cinsiyet hem de ilerde gerçek cinsiyeti için mi ekleyelim:)iilay şu tablomuza annelerin içine doğan cinsiyeti de eklesek mi? cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman yanına ekleriz. Bakalım gerçekten anneler hissediyor muymuş?
Sağol canım . İnşallah hepimiz en iyileri ile karşılaşırızAllah karşına en iyisini çıkarsın canım
Olur canım yapalım. Hem annenin hissettiği cinsiyet hem de ilerde gerçek cinsiyeti için mi ekleyelim:)
Eğer çoğunluk tamam derse hemen ayarlarım
Sağol canım . İnşallah hepimiz en iyileri ile karşılaşırız