- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım benim 10 gün oldu ve 1,5 paket içiyordum. böyle devam et başarabilirsin. Bebişlerin sağlığı herşeyden önemliKızlar keseyı gordum dun ve bugun hıc sıgara ıcmedım sanırım annelık duygusu çöktu:)
1gun ıcmeyınxe dıger gun aramadın dımı kuzum ılk gun sanırım zormaşallah canım benim 10 gün oldu ve 1,5 paket içiyordum. böyle devam et başarabilirsin. Bebişlerin sağlığı herşeyden önemli
Bende icemedim bugun cok midem bulaniyor yemek bile zor yaptim ilk defa.Kızlar keseyı gordum dun ve bugun hıc sıgara ıcmedım sanırım annelık duygusu çöktu:)
aynen ilk günden sonra yavaş yavaş geçiyor. 3 günden sonra iyice gidiyor. iradeli ol ben devamlı bişeyler ağzıma atım derin derin nefes alıyordum.öyle böyle 10 gün bitti şimdi görsemde yanımda içselerde etkilenmiyorum. bana çokf azla bir iki tane iç bişey olmaz diyen oldu ama sakın kanma. Allah korusun çocukta bişey olursa bizçekeriz. Rabbim hayırlı sağlıklı çocuk nasip etsin. böyle devam et bence çok güzel gidiyorsun1gun ıcmeyınxe dıger gun aramadın dımı kuzum ılk gun sanırım zor
Kacıncı haftadasın xanımmBende icemedim bugun cok midem bulaniyor yemek bile zor yaptim ilk defa.
Evet canım bende dun keseyı gordukten sonra mınıcık bı hucre benım aldıgımla gelısıcek ne dıe onu kendı zevkım ıcın zehırleyeyım dıe dusundum,ayrıca sıgara ıcınce gelısımı yavaslıyormus vs doktor cok sıksırsan 3tane ıc demıstı bugune kadar hep ole ıctım 3tane 0.1lık ama ıcsemde bısey olmuyo hıc ıcıp zehırlemeye gerek yok dıe dusundum ozaman benım krızı atlatmak ıcın kaldı 2gunumaynen ilk günden sonra yavaş yavaş geçiyor. 3 günden sonra iyice gidiyor. iradeli ol ben devamlı bişeyler ağzıma atım derin derin nefes alıyordum.öyle böyle 10 gün bitti şimdi görsemde yanımda içselerde etkilenmiyorum. bana çokf azla bir iki tane iç bişey olmaz diyen oldu ama sakın kanma. Allah korusun çocukta bişey olursa bizçekeriz. Rabbim hayırlı sağlıklı çocuk nasip etsin. böyle devam et bence çok güzel gidiyorsun
Canımmm ayva ye bebegın gamzelı oljr derler:)hep saglıklı yıyorum hıc abur cubur yemıyorum cunku vucudum kıloya cok musaıtKızlar beslenme olarak nasıl bir yol izliyorsunuz, bebeğin gelişimi için yumurta süt ürünleri ceviz vs tamam da artı olarak öneriler alsak birbirimizden süper olur
Bugün kalp atışını duymak için çağırmıştı doktor. Çok heyecanlı bir deneyim oldu benim için minnacık kalbinin attığını ekrandan gördüm. Sonra sesini açtı kulağımla duydum Şükürler olsun can verene. Sata göre 6+6 ama bebeğin gelişimine göre 6+2 çıktı. Bir kaç gün geç yumurtlamışsındır dedi. Bu arada doktor arayışım sürdüğünden başka bir hastanedeydim bu hafta çok beğendim doktoru devam edebilirim.
Bebişi de gördük kalp atışlarını da duydukdünyanın en harika sesi sizden ne haberler??
Tebrik ederiimmmKızlar keseyı gordum dun ve bugun hıc sıgara ıcmedım sanırım annelık duygusu çöktu:)
Avokado, maden suyu, bol su aklıma gelenler bunlar canım.Kızlar beslenme olarak nasıl bir yol izliyorsunuz, bebeğin gelişimi için yumurta süt ürünleri ceviz vs tamam da artı olarak öneriler alsak birbirimizden süper olur
Peki bunu ayva yerken okumam oğlumda çok yemiştim gamzesi yok ama çok tatlı bir oğluşum olduCanımmm ayva ye bebegın gamzelı oljr derler:)hep saglıklı yıyorum hıc abur cubur yemıyorum cunku vucudum kıloya cok musaıt
Yaaaa masaalllah ınsallah sımdıde kızın olur aynı oglusun gıbı tatlı hamıle duası amin:)Peki bunu ayva yerken okumam ❤ oğlumda çok yemiştim gamzesi yok ama çok tatlı bir oğluşum oldu
Sat 19.11.2019 ama kese 4 hafta dediKacıncı haftadasın xanımm
Anladımm canım demekkı basladı belırtılerınSat 19.11.2019 ama kese 4 hafta dedi
Ben sadece folik asit ve omega 3 kullanıyorum. Beyin bu süreçte hızlı geliştiği için ve çok balık tüketmediğim için kullanıyorum balık yağını.kızlar vitamin haplarına başladınız mı?
Ayy inşallah nasıl istiyorum kız olsunnn hepimizinki olsun zaten öyle oluyorlar yerim onlarıYaaaa masaalllah ınsallah sımdıde kızın olur aynı oglusun gıbı tatlı hamıle duası amin:)
Ne güzel ya doktorlar böyle ayrıntılı bilgiler veriyor. sen de bizimle paylaşıyorsun teşekkürlerMaden suyunu akmına ıc dedı dr um en az tuz onda vwrmıs kızlar bılgınıze