2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
1gun ıcmeyınxe dıger gun aramadın dımı kuzum ılk gun sanırım zor
aynen ilk günden sonra yavaş yavaş geçiyor. 3 günden sonra iyice gidiyor. iradeli ol ben devamlı bişeyler ağzıma atım derin derin nefes alıyordum.öyle böyle 10 gün bitti şimdi görsemde yanımda içselerde etkilenmiyorum. bana çokf azla bir iki tane iç bişey olmaz diyen oldu ama sakın kanma. Allah korusun çocukta bişey olursa bizçekeriz. Rabbim hayırlı sağlıklı çocuk nasip etsin. böyle devam et bence çok güzel gidiyorsun

Kızlar beslenme olarak nasıl bir yol izliyorsunuz, bebeğin gelişimi için yumurta süt ürünleri ceviz vs tamam da artı olarak öneriler alsak birbirimizden süper olur 😊

aynen ilk günden sonra yavaş yavaş geçiyor. 3 günden sonra iyice gidiyor. iradeli ol ben devamlı bişeyler ağzıma atım derin derin nefes alıyordum.öyle böyle 10 gün bitti şimdi görsemde yanımda içselerde etkilenmiyorum. bana çokf azla bir iki tane iç bişey olmaz diyen oldu ama sakın kanma. Allah korusun çocukta bişey olursa bizçekeriz. Rabbim hayırlı sağlıklı çocuk nasip etsin. böyle devam et bence çok güzel gidiyorsun
Evet canım bende dun keseyı gordukten sonra mınıcık bı hucre benım aldıgımla gelısıcek ne dıe onu kendı zevkım ıcın zehırleyeyım dıe dusundum,ayrıca sıgara ıcınce gelısımı yavaslıyormus vs doktor cok sıksırsan 3tane ıc demıstı bugune kadar hep ole ıctım 3tane 0.1lık ama ıcsemde bısey olmuyo hıc ıcıp zehırlemeye gerek yok dıe dusundum ozaman benım krızı atlatmak ıcın kaldı 2gunum❤️

Kızlar beslenme olarak nasıl bir yol izliyorsunuz, bebeğin gelişimi için yumurta süt ürünleri ceviz vs tamam da artı olarak öneriler alsak birbirimizden süper olur 😊
Canımmm ayva ye bebegın gamzelı oljr derler:)hep saglıklı yıyorum hıc abur cubur yemıyorum cunku vucudum kıloya cok musaıt

Bugün kalp atışını duymak için çağırmıştı doktor. Çok heyecanlı bir deneyim oldu benim için minnacık kalbinin attığını ekrandan gördüm. Sonra sesini açtı kulağımla duydum🙈 Şükürler olsun can verene. Sata göre 6+6 ama bebeğin gelişimine göre 6+2 çıktı. Bir kaç gün geç yumurtlamışsındır dedi. Bu arada doktor arayışım sürdüğünden başka bir hastanedeydim bu hafta çok beğendim doktoru devam edebilirim.
Bebişi de gördük kalp atışlarını da duyduk😍dünyanın en harika sesi❤️ sizden ne haberler??
Kızlar keseyı gordum dun ve bugun hıc sıgara ıcmedım sanırım annelık duygusu çöktu:)
Tebrik ederiimmm 😍😍😍
Avokado, maden suyu, bol su aklıma gelenler bunlar canım.

X