- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
Sanirim ilk oğlumda boyleydi. 2. Oğlumda Hicbirseyim yoktu. Mide bulantisi zor ya.Anladımm canım demekkı basladı belırtılerın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim ilk oğlumda boyleydi. 2. Oğlumda Hicbirseyim yoktu. Mide bulantisi zor ya.Anladımm canım demekkı basladı belırtılerın
Bende hıx ole bısey yokSanirim ilk oğlumda boyleydi. 2. Oğlumda Hicbirseyim yoktu. Mide bulantisi zor ya.
Nedemek canım burda onun ıcın varızNe güzel ya doktorlar böyle ayrıntılı bilgiler veriyor. sen de bizimle paylaşıyorsun teşekkürler
Süper ondan alalım. Her gün bitane içilebilir ozaman.Maden suyunu akmına ıc dedı dr um en az tuz onda vwrmıs kızlar bılgınıze
Bana 2tane ıcebılırsın dedı kuzucumSüper ondan alalım. Her gün bitane içilebilir ozaman.
Bende çok yiyemiyorum balık. Özellikle kullandığın bir balık yağı varmı dozu falan?Ben sadece folik asit ve omega 3 kullanıyorum. Beyin bu süreçte hızlı geliştiği için ve çok balık tüketmediğim için kullanıyorum balık yağını.
Süper ya çay kahve azalınca birşeyler içme ihtiyacı oluyor onunla doldururuzBana 2tane ıcebılırsın dedı kuzucum
Evet. Canım kahveyı 1tane ıcebılırsın cayıda acık olarak ıcebılırsın dedıSüper ya çay kahve azalınca birşeyler içme ihtiyacı oluyor onunla doldururuz
Canım benim fena ama kaşınıyor benim tuzlu su nereye kadar yapıcam,akar alerjim var o yüzden boğazım sürekli kaşıntı halinde ilacı bıraktım ya ama bilgi için teşekkürler arada denerimBoğazlari fena olan hanımlar tuzlu suyla gargara yapın çok iyi geliyor hicbirseyle içmeden rahatlayabilirsiniz
Ins olmaz. Ben limonla rahatladim bugun biraz.Bende hıx ole bısey yok
Çok araştırdım efa 1200 kullanıyorum. A vitamini içermiyor balık karaciğeri kullanılmıyor ve trigliserit form yani emilimi yüksek bide jelatininde de balık kullanılıyor bi araştır istersen ben memnunumBende çok yiyemiyorum balık. Özellikle kullandığın bir balık yağı varmı dozu falan?
Çok teşekkür ederim canımÇok araştırdım efa 1200 kullanıyorum. A vitamini içermiyor balık karaciğeri kullanılmıyor ve trigliserit form yani emilimi yüksek bide jelatininde de balık kullanılıyor bi araştır istersen ben memnunum
Tesekkur ederım Allah razı olsun Allah seninkini de tamamına erdirsinHiç kötü şeyler düşünme hem bebeğini hem kendini boşa üzersin bol bol dua et hayırlıysa olsun de allah büyük ki güzel haberlerle geleceksin emin ol :)
Ben 4+5 de gördüm sende görürsün canımHesabıma gore 4+4 olmam gerek cumartesı gıdecegım. Insallah görürüm keseyi :))
Insallah canım benım ınsallahBen 4+5 de gördüm sende görürsün canım
Bende cuma gidicem canım bebişi görmek için .bende cuma gunu kontrole gidecegim doktor kalp atisini belki duyamayiz ama bebegi kesin gormemiz lazim dedi.umarim ikimiz icinde hayirlisi olur birlikte yazdiririz listeye adimizi
Çok güzel ya çok sevindim adına sağlıklaBugün kalp atışını duymak için çağırmıştı doktor. Çok heyecanlı bir deneyim oldu benim için minnacık kalbinin attığını ekrandan gördüm. Sonra sesini açtı kulağımla duydum Şükürler olsun can verene. Sata göre 6+6 ama bebeğin gelişimine göre 6+2 çıktı. Bir kaç gün geç yumurtlamışsındır dedi. Bu arada doktor arayışım sürdüğünden başka bir hastanedeydim bu hafta çok beğendim doktoru devam edebilirim.
Degerine gore duyulmasi lazim ama gec dollenme olduysa 7 haftayada kalabilir.Pazartesi beta baktırdım 10000 çıktı tahminimce bu gün 12000 oldu cuma 14000 e yakın olcak sizce kızlar bebegin kalp atışı duyulur mu cuma günü 6 hafta olcak tam
Benim de ilk ogrendigimde 278'di.Doktor keseyi goremeyince dis gebelik olabilir.Anne icin tehlikesi var,takipte olacagiz dedi.O gunler cok zor gecti bana.Ama sonra arastirinca zaten gorulemeyecegini anladim ve hemen doktorumu degistirdim.Insan psikolojisinden anlamali bir doktor ve iyice kontrol etmeden bir yargiya varmamali.Teşekkür ederm desteğin için canım merakla bekliyorum bakalım