• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar 6+1 im 4-5 gün mide bulantım oldu dün ve bügün hiç olmadı ve biraz önce lavaboya gittim afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken sanki böyle hafif kanlı bişeyinde idrarımla birlikte düştüpünü gördüm yani çok az bişeydi anlık görebildim biraz tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan varmı

Merhaba kızlar 6+1 im 4-5 gün mide bulantım oldu dün ve bügün hiç olmadı ve biraz önce lavaboya gittim afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken sanki böyle hafif kanlı bişeyinde idrarımla birlikte düştüpünü gördüm yani çok az bişeydi anlık görebildim biraz tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan varmı
Canim benim ilk gebelikdede olmustu ayni ayni dedigin gibi. Apor topor gittim doktora korkudan. Bisey degil minicik kanama demisti muayene etmisti . Gecenlerde yine oldu. Zaten her tuvaltte bbakiykru korkuyorum kan falan olacakmi diye. Minicik geldi yine ama gitmedim. Tekrar. İnsallah sseninde onemli degildir

Takip et . Tuvalette kontrol et. İnsallah

Canim benim ilk gebelikdede olmustu ayni ayni dedigin gibi. Apor topor gittim doktora korkudan. Bisey degil minicik kanama demisti muayene etmisti . Gecenlerde yine oldu. Zaten her tuvaltte bbakiykru korkuyorum kan falan olacakmi diye. Minicik geldi yine ama gitmedim. Tekrar. İnsallah sseninde onemli degildir
Teşekkür ederim inşallah birşey yoktur.Biraz olsun rahatladım

Seninki de oyle canim gri gri guzellik:) valla bence her eve bir hayvan lazim evin nesesi:halay::KK200:
Kesinlikle öyle insanların gereksiz yorumları olmasa keşke yok tüyü kaçarmış yok pisliği oluyomuş yok koltuklara zarar veriyormuş bebek olunca napıcakmışım amannn evlat evlat yavruummmmmmm o benim :KK200:

Canım bence bekleme git çünkü bi damla bile olsa önemli çünkü onlar önlemlerini alırlar en azından belki idrarındanda gelmiş olabilir peçete gördün mü

Kesinlikle öyle insanların gereksiz yorumları olmasa keşke yok tüyü kaçarmış yok pisliği oluyomuş yok koltuklara zarar veriyormuş bebek olunca napıcakmışım amannn evlat evlat yavruummmmmmm o benim :KK200:
Ben artik cevap bile vermiyorum oyle konusanlara cunku anlatamazsin. Allah insallah bebeklerimizin saglikli dogumlarini gosterir de hepsinin beraber fotolarini cekeriz. Sevgi dolu cocuklar yetistiririz

Ben artik cevap bile vermiyorum oyle konusanlara cunku anlatamazsin. Allah insallah bebeklerimizin saglikli dogumlarini gosterir de hepsinin beraber fotolarini cekeriz. Sevgi dolu cocuklar yetistiririz
Aminnn inşallah çok istiyorum çok merak ediyorum bende nasıl olcaklar diye çok hevesim var Allahım yaşatsın hepimize

Tesekkur ederim canim benim allah izin verirse 2 bekliyoruz:) yas 36 bi sefer de kurtarirsam ikisini iyi olur:dondurma: sen gittin mi doktora
Insallah sagliklica al kucagina canim.. bir kerede super riskleri var tabi.. Rabbim esirgesin..
Ben bat bekliyorum henuz canim.

Son düzenleme:
Back