- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
Kalp atinca gidecegim bende. Merakdan duramiyorum yaaa persembe yye cok varBen haftaya Cuma gideceğim kalp atışı için. Takvimimiz hemen hemen aynı. Ben 6+1 olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atinca gidecegim bende. Merakdan duramiyorum yaaa persembe yye cok varBen haftaya Cuma gideceğim kalp atışı için. Takvimimiz hemen hemen aynı. Ben 6+1 olacağım
Çok şanslısınBizim ofiste ev yemekleri yapılıyo o konuda sıkıntım yok çok şükür
Ayva muz götürücem seviyorum
Kurumeyve ve çiğ yemişler götürcem canım
Bu dönemler hep böyle heyecanlarla geçiyor. Hayırlı haberler almak nasip olsun hepimize inşallahKalp atinca gidecegim bende. Merakdan duramiyorum yaaa persembe yye cok var
Bizimkiler kalp atışı duyulunca gel diyorlar canım.
Canim benim ilk gebelikdede olmustu ayni ayni dedigin gibi. Apor topor gittim doktora korkudan. Bisey degil minicik kanama demisti muayene etmisti . Gecenlerde yine oldu. Zaten her tuvaltte bbakiykru korkuyorum kan falan olacakmi diye. Minicik geldi yine ama gitmedim. Tekrar. İnsallah sseninde onemli degildirMerhaba kızlar 6+1 im 4-5 gün mide bulantım oldu dün ve bügün hiç olmadı ve biraz önce lavaboya gittim afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken sanki böyle hafif kanlı bişeyinde idrarımla birlikte düştüpünü gördüm yani çok az bişeydi anlık görebildim biraz tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan varmı
Merhaba kızlar 6+1 im 4-5 gün mide bulantım oldu dün ve bügün hiç olmadı ve biraz önce lavaboya gittim afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken sanki böyle hafif kanlı bişeyinde idrarımla birlikte düştüpünü gördüm yani çok az bişeydi anlık görebildim biraz tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan varmı
Tesekkur ederim canim benim allah izin verirse 2 bekliyoruz:) yas 36 bi sefer de kurtarirsam ikisini iyi olur sen gittin mi doktoraCok guzelsin masallah ikizin olacakti degil mi?
Seninki de oyle canim gri gri guzellik:) valla bence her eve bir hayvan lazim evin nesesiYerim onuuuuu Çok güzel maşallah
Teşekkür ederim inşallah birşey yoktur.Biraz olsun rahatladımCanim benim ilk gebelikdede olmustu ayni ayni dedigin gibi. Apor topor gittim doktora korkudan. Bisey degil minicik kanama demisti muayene etmisti . Gecenlerde yine oldu. Zaten her tuvaltte bbakiykru korkuyorum kan falan olacakmi diye. Minicik geldi yine ama gitmedim. Tekrar. İnsallah sseninde onemli degildir
Canim kan sulandirici kan pihtilasmasi olanlara veriliyor progestan da dusuk riski olanlara semin bir problemin olmadigi icin sevinmelisin :)Kızlar bana hiç kan sulandırıcı hap yada progestan yazmadı Dr bı yazdığı foliasit pztsi başka Dr gidicem ona sorarim
Kesinlikle öyle insanların gereksiz yorumları olmasa keşke yok tüyü kaçarmış yok pisliği oluyomuş yok koltuklara zarar veriyormuş bebek olunca napıcakmışım amannn evlat evlat yavruummmmmmm o benimSeninki de oyle canim gri gri guzellik:) valla bence her eve bir hayvan lazim evin nesesi
Canım bence bekleme git çünkü bi damla bile olsa önemli çünkü onlar önlemlerini alırlar en azından belki idrarındanda gelmiş olabilir peçete gördün müMerhaba kızlar 6+1 im 4-5 gün mide bulantım oldu dün ve bügün hiç olmadı ve biraz önce lavaboya gittim afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken sanki böyle hafif kanlı bişeyinde idrarımla birlikte düştüpünü gördüm yani çok az bişeydi anlık görebildim biraz tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan varmı
Bende ikiz istiyordim boylelikle 3 cocugum olurdi diye :). Tabiki hayirlisi insallah saglikla sogarlarTesekkur ederim canim benim allah izin verirse 2 bekliyoruz:) yas 36 bi sefer de kurtarirsam ikisini iyi olur sen gittin mi doktora
Ben artik cevap bile vermiyorum oyle konusanlara cunku anlatamazsin. Allah insallah bebeklerimizin saglikli dogumlarini gosterir de hepsinin beraber fotolarini cekeriz. Sevgi dolu cocuklar yetistiririzKesinlikle öyle insanların gereksiz yorumları olmasa keşke yok tüyü kaçarmış yok pisliği oluyomuş yok koltuklara zarar veriyormuş bebek olunca napıcakmışım amannn evlat evlat yavruummmmmmm o benim
Aminnn inşallah çok istiyorum çok merak ediyorum bende nasıl olcaklar diye çok hevesim var Allahım yaşatsın hepimizeBen artik cevap bile vermiyorum oyle konusanlara cunku anlatamazsin. Allah insallah bebeklerimizin saglikli dogumlarini gosterir de hepsinin beraber fotolarini cekeriz. Sevgi dolu cocuklar yetistiririz
Ben de ilk gebeliğimde 6+2de duymuştum ben de haftaya cumaya gidicem :) ama benim 5+5 olacak belki duyarımBen haftaya Cuma gideceğim kalp atışı için. Takvimimiz hemen hemen aynı. Ben 6+1 olacağım
Insallah sagliklica al kucagina canim.. bir kerede super riskleri var tabi.. Rabbim esirgesin..Tesekkur ederim canim benim allah izin verirse 2 bekliyoruz:) yas 36 bi sefer de kurtarirsam ikisini iyi olur sen gittin mi doktora
Valla ben iki taneyi duyunca bile bi korktum aslinda :) ama dedigin gbi canim saglikla dogsunlar da en onemlisi oBende ikiz istiyordim boylelikle 3 cocugum olurdi diye :). Tabiki hayirlisi insallah saglikla sogarlar