Ayy canim insallah Allah razi olsun gebenin duasi kabul olurmus ya agzindan duysun hayirlisiyla ...Hakkınızda en hayırlısı olsun.Hiç belli olmaz nasipte varsa sürpriz yapar minnakınız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canim insallah Allah razi olsun gebenin duasi kabul olurmus ya agzindan duysun hayirlisiyla ...Hakkınızda en hayırlısı olsun.Hiç belli olmaz nasipte varsa sürpriz yapar minnakınız inşallah
Cok guzelsin masallah ikizin olacakti degil mi?Eki Görüntüle 2204764 Siz koyunca ben de kiskandim kizlar bu da benim bicirik. Ve hala uzerimde uyuyo maalesef
Yok canım içiyorum vajinal almıyorum rengi bildiğin limon sarısı parçalı parçalıKahverengiye çalmıyorsa rengi telaş yapma tatlım. Progesteronu vajinal alıyorsan ondan olabilir.
Yerim onuuuuu Çok güzel maşallahEki Görüntüle 2204764 Siz koyunca ben de kiskandim kizlar bu da benim bicirik. Ve hala uzerimde uyuyo maalesef
Bizim kayıplarımız olduğu için yazdı canım nolur nolmaz diyeKızlar bana hiç kan sulandırıcı hap yada progestan yazmadı Dr bı yazdığı foliasit pztsi başka Dr gidicem ona sorarim
Kan sayımı demir b12 troid filan.ben tahlil verdim daha sonuç almadım.sağlık ocakları her ay takibini yapıyor aşını kilonu kan sayımını takip ediyor.9 ay boyunca 3 defa falan bide doğumdan sonra 1 defa kan sayımına bakıyorlarKizlar iyi aksamlar beni saglikocagindan aradilar gebelik kaydi acmak icin tahlil de yapacaklarmis acaba ne tahlili yapiliyor sizi de aradilar mi
MidyeKızlar bu arada bir şey daha sorayım herkeste bildiklerini söyleşin. Bu 3 aylık süreçte neyi asla yememeliyiz acaba?
Bizim ofiste ev yemekleri yapılıyo o konuda sıkıntım yok çok şükürBir şey daha sorayım :)) çalışan hamişler size soruyorum :) iş yerinde öğle araları ne yemeli yani evde yapıp götürmek lazım herhalde
Bizimkiler kalp atışı duyulunca gel diyorlar canım.Arkadaşlar bişey daha.Saglik ocağından aramışlar eşimi.Gebelik var mı eşinizde diye.Esimde var demiş.Pazartesi gelsin kayıt yapalım demişler.Benim kese bile görünmedi.Kalp atışları duyulunca gitsem daha mantıklı olmaz mı?
Ben haftaya Cuma gideceğim kalp atışı için. Takvimimiz hemen hemen aynı. Ben 6+1 olacağımKızlar merhaba kalp atışlatınızı ne zaman duydunuz
Ahh kanayan yaram arkadaşlarım saolsunlar boğazlarına düşkündürler ne tesadüf ki ben de öyle tabi ki gönül ister sağlıklı seyler yiyelim evden götürelim ama paso ekmek arası zaten işime geldi diyet yapıyordum artık yapmam yerim nihahhhhBir şey daha sorayım :)) çalışan hamişler size soruyorum :) iş yerinde öğle araları ne yemeli yani evde yapıp götürmek lazım herhalde
:)Ahh kanayan yaram arkadaşlarım saolsunlar boğazlarına düşkündürler ne tesadüf ki ben de öyle tabi ki gönül ister sağlıklı seyler yiyelim evden götürelim ama paso ekmek arası zaten işime geldi diyet yapıyordum artık yapmam yerim nihahhhh