• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bana hiç kan sulandırıcı hap yada progestan yazmadı Dr bı yazdığı foliasit pztsi başka Dr gidicem ona sorarim

Kizlar iyi aksamlar beni saglikocagindan aradilar gebelik kaydi acmak icin tahlil de yapacaklarmis acaba ne tahlili yapiliyor sizi de aradilar mi
Kan sayımı demir b12 troid filan.ben tahlil verdim daha sonuç almadım.sağlık ocakları her ay takibini yapıyor aşını kilonu kan sayımını takip ediyor.9 ay boyunca 3 defa falan bide doğumdan sonra 1 defa kan sayımına bakıyorlar

Kızlar bu arada bir şey daha sorayım herkeste bildiklerini söyleşin. Bu 3 aylık süreçte neyi asla yememeliyiz acaba?

Bir şey daha sorayım :)) çalışan hamişler size soruyorum :) iş yerinde öğle araları ne yemeli yani evde yapıp götürmek lazım herhalde

Bir şey daha sorayım :)) çalışan hamişler size soruyorum :) iş yerinde öğle araları ne yemeli yani evde yapıp götürmek lazım herhalde
Bizim ofiste ev yemekleri yapılıyo o konuda sıkıntım yok çok şükür
Ayva muz götürücem seviyorum
Kurumeyve ve çiğ yemişler götürcem canım

Arkadaşlar bişey daha.Saglik ocağından aramışlar eşimi.Gebelik var mı eşinizde diye.Esimde var demiş.Pazartesi gelsin kayıt yapalım demişler.Benim kese bile görünmedi.Kalp atışları duyulunca gitsem daha mantıklı olmaz mı?

Arkadaşlar bişey daha.Saglik ocağından aramışlar eşimi.Gebelik var mı eşinizde diye.Esimde var demiş.Pazartesi gelsin kayıt yapalım demişler.Benim kese bile görünmedi.Kalp atışları duyulunca gitsem daha mantıklı olmaz mı?
Bizimkiler kalp atışı duyulunca gel diyorlar canım.

Ahh kanayan yaram arkadaşlarım saolsunlar boğazlarına düşkündürler ne tesadüf ki ben de öyle:KK49: tabi ki gönül ister sağlıklı seyler yiyelim evden götürelim ama paso ekmek arası zaten işime geldi diyet yapıyordum artık yapmam yerim nihahhhh:KK50:

Back