• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende çok seviyorum cAnım. Bazen öyle bir seviyorum ki kaçacak yer arıyor :olamaz: şimdiden etrafta bazı arkadaşlar başladı e artık kediyi sokağa bırakırsın diye. Ben onu çoçuğum olmadığı için değil içten seviyorum. Bırakmam mümkün değil
Tabiki o da eminim artik senin bir evladin, ben cocugun olunca anlarsin ayni sey degil diyenlere bile sinir oluyorum. Bunlar bize muhtac, hepsine yetecek sevgimiz var masallah:KK200:

Canım kedim sürekli veteriner kontrolünde aşılatı tam ondan yana şüphem yok. O da sürekli geliyor yalıyor beni . Ama kuşlar konusunda bilgim yok canım bir veterinere danışsan

Oyyy yerin ben onu :KK36: benim oğlumda bir yaşında. Yarın kısırlaştırma operasyonu olacak kuzum
Eki Görüntüle 2204753
Güzelliğe bak bal kimseyi takma aşılı ev kedisinin hiç bi zararı yok kumuyla temas etmemek yeterli canım ben atlattım onu 4 ay önce yaptırdım :D

Tabiki o da eminim artik senin bir evladin, ben cocugun olunca anlarsin ayni sey degil diyenlere bile sinir oluyorum. Bunlar bize muhtac, hepsine yetecek sevgimiz var masallah:KK200:
Evet canım o bizim in çok kıymetli herkese değişik geliyor bu söylediklerim beni sizler çok iyi anlarsınız:KK200:
Kızlar kasığıma ani batmalar oluyor neden olur Sizce şimdi banyo yaptım korkuyorum rahimi yumuşatma olamaz demi
Canım o bende de oluyor drum dün normal dedi aşırı olmadığı müddetçe
Güzelliğe bak bal kimseyi takma aşılı ev kedisinin hiç bi zararı yok kumuyla temas etmemek yeterli canım ben atlattım onu 4 ay önce yaptırdım :KK70:
Canım anlamak istemiyorlar ki maalesef ama ben gereken cevabı veriyorum :halay: zor oldu mu kısırlaştırma operasyonu

Evet canım o bizim in çok kıymetli herkese değişik geliyor bu söylediklerim beni sizler çok iyi anlarsınız:KK200:

Canım anlamak istemiyorlar ki maalesef ama ben gereken cevabı veriyorum :halay: zor oldu mu kısırlaştırma operasyonu
Yok canım zor olmadı erkek olduğu için dişi gibi zorluğu yok zaten 5 6 saat sersem sersem takıldı uyudu batikon aldık günde 2 kere pamukla değdirip çektik ameliyat yerine mikrop kırmak için ama hormonlar hemen geçmiyor 2 ay sürdü o kızgınlık halleri şimdi çok nadir yapıyo 1 senede tamamen bitiyomuş

Tamam cnm saol

Yok canım zor olmadı erkek olduğu için dişi gibi zorluğu yok zaten 5 6 saat sersem sersem takıldı uyudu batikon aldık günde 2 kere pamukla değdirip çektik ameliyat yerine mikrop kırmak için ama hormonlar hemen geçmiyor 2 ay sürdü o kızgınlık halleri şimdi çok nadir yapıyo 1 senede tamamen bitiyomuş
Sağol canım benimki de kolay olur inşallah :KK200:

Canım benim iki gün arayla 4 kat arttı senin değerler nedir ?

Ben adetime 4 gün kala kan testi yaptirdim 83.5 çıktı değerim.Sat 13 ekim yumurtlama tarihim 26-28 Ekim.Dr randevumu ne zaman alacağımı kestirmeye çalışıyorum canım.Dr gidip keseyi görmeden dönmek istemiyorum.

Canım bana tek gibi geldi.

Bendede su gibi akıntı oluyor hatta wcye gidip bir bakıyorm ne olur ne olmaz diye. Ben progesteron fitil kullanıyorum onun etkisiymiş

Benimki tüp bebek olduğu için nokta tarih belli. Döllenmeye 15 gün ekliyorum 9 ekim oluyor.
Bnde progestan kullanıyorum vajinadan benimde su gibi geliyor demekki ondanmis rahatladım valla bnde kanama mi gelio die gdiyorum hemen bakiyorum sonra bi ohh cekiyorm

Back