• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben sordum iki mi diyosunuz tek mi dedim iki dedi, bu profesor de ayni zamanda amerikada da hastanede calisiyor, en iyilerinden biri aslinda ama bilemiyorum tabii, ne dusunerek 2 koydu. yasayip gorucez artik:dua::KK200:
Gebelik şansını artırma sebebiyle iki koyuyorlar. Benim ilk tedavimde 5 yunurta toplandı 4ü döllendi 2si daha 3. Gün çöptü 5e gelemedi. İhtimal düşük diye ısrarla 2 istedim 3. Gün embriyosu 2 transfer etti, ederkende risklerinden bahsetti. İlk kalp atımını duyduğumda işte biri diğerini geriden takip edebilir,erken doğurabilirsin, şimdilik kalp atımları var ama birininki durabilir keşke tek embriyo transfer etseydik dedi. Bende 26 haftalık erken doğurdum 14 gün sonra bebeklerimi kaybettim. İnşallah senin herşey yolunda gider. Kendine çok dikkat et yorulduğun an otur, mümkünse evine bir yardımcı al kendin temizlik yapma, akıntıların fazla olursa suyun mu geliyor diye mutlaka görün. Başka ikiz anneleri maşallah 36ya kadar sorunsuz gitti sağlıkla doğdular herkes benim gibi sorun yaşayacak değil ama sakın yorma kendini

Hayırlı pazarlar bayanlar.Benim bel ağrım var baya.Yarın adet günüm ondan dolayı sanırım.Halsizliğim var.Bulanti ara ara geliyor.Gaz problemim var.5 aylık hamile gibi karnım.İlk gebeligimden tecrubeyle hepsi normal seyler diye dusunuyorum.Sizde genel durumlar nasıl?

Kan sayımı demir b12 troid filan.ben tahlil verdim daha sonuç almadım.sağlık ocakları her ay takibini yapıyor aşını kilonu kan sayımını takip ediyor.9 ay boyunca 3 defa falan bide doğumdan sonra 1 defa kan sayımına bakıyorlar

Cok tesekkur ederim ac mi gitmem gerekiyor acaba onu sormayi unuttum da

Benim çok gazım var ya. Karnıma kramp giriyor sancidan. Hamilelik deneyimi olanlar ileriki haftalarda lütfen gaz sorunu geçiyor deyin:(

Sana da masallah canim saglikli gelsinler de ben herseye raziyim :) hayat suprizlerle dolu, sonra gene insalah bir kardes yaparsiniz istiyosaniz:KK200:
Aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah :KK200: inşallah kardeş yapmakta nasip olur isterim
yumurtlamadan sonraki 14. Gun mu canm bu deger
Canım benim tüp bebek bu değer de transfer sonrası 14. Gün değerim

Emin degilim iste is yerinde ister istemez usutuyorum ondan dolayi gaz yapıyor olablrm
Bence şişkinliğin progesteron la ilgisi yok, doğal olarak şişlik ve gaz problemi hepimizde var. Birde ayakta çok durma canım.bu daha fazla gaz sancısı yapiyor

Ya kızlar çok kötüyüm vesvesemi yapıyorum bilmiyorum ama perişan durumdayım şuan 2 gündür belirtilerim yok oldu mide bulantım yok yorgunluk uyku hali yok birde dün lavoboda küçük tuvaletimi yaparken anlık hafif kanlı bişeyin gittiğini gördüm ben bu bebeği çok istedim ve büyük sıkıntılarıma rağmen bi anda sürpriz oldu çok korkuyorum ya bişey olursa diye mide bulantım 3 gün fln sürdü bi anda bıçak gibi kesildi ne demek şimdi bu yarın doktor kontrolüm var ama çok darlandım bekleyemiyorum

Gebelik şansını artırma sebebiyle iki koyuyorlar. Benim ilk tedavimde 5 yunurta toplandı 4ü döllendi 2si daha 3. Gün çöptü 5e gelemedi. İhtimal düşük diye ısrarla 2 istedim 3. Gün embriyosu 2 transfer etti, ederkende risklerinden bahsetti. İlk kalp atımını duyduğumda işte biri diğerini geriden takip edebilir,erken doğurabilirsin, şimdilik kalp atımları var ama birininki durabilir keşke tek embriyo transfer etseydik dedi. Bende 26 haftalık erken doğurdum 14 gün sonra bebeklerimi kaybettim. İnşallah senin herşey yolunda gider. Kendine çok dikkat et yorulduğun an otur, mümkünse evine bir yardımcı al kendin temizlik yapma, akıntıların fazla olursa suyun mu geliyor diye mutlaka görün. Başka ikiz anneleri maşallah 36ya kadar sorunsuz gitti sağlıkla doğdular herkes benim gibi sorun yaşayacak değil ama sakın yorma kendini
Hay allah evet 26 hafta sorunsuz gidip sonra anıden kaybetmek çok acı. Aynı olay arkadaşımın başına geldi, o da 6 aylıkken biri karnında öldü, anne sağlığı için ikisini de 6. Aysa aldılar. 700 gr doğdu yasayan, kuvez falan derken şimdi 3 yasında ama hafif yaşıtlarından geride gibi geliyor bana konuşmaları bilemem tabii. Doğa rutkay yeni doğurdu biliyosun bi kız bi erkek, bu iş kısmet. Veren de Allah, alan da o. artık yapacak birşey yok. Kısmet canım herşey de bi hayır vardır bekleyip görücem:( senin rahmin mi açılmıştı canım

Back