• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen ole canim tup bebek benim ya mecbur iki koyuyorlar 35 ustu. Saglikli olsunlar da 1-2 farketmiyor :)allah hepimize nasip etsin kucagimiza almayi
Bende 36yım doktorum özellikle tek embriyo transfer etti. İki embriyoyo gebelik süreci için riskli görüyor

Bende 36yım doktorum özellikle tek embriyo transfer etti. İki embriyoyo gebelik süreci için riskli görüyor
Ben sordum iki mi diyosunuz tek mi dedim iki dedi, bu profesor de ayni zamanda amerikada da hastanede calisiyor, en iyilerinden biri aslinda ama bilemiyorum tabii, ne dusunerek 2 koydu. yasayip gorucez artik:dua::KK200:

Canim kan sulandirici kan pihtilasmasi olanlara veriliyor progestan da dusuk riski olanlara semin bir problemin olmadigi icin sevinmelisin :)
Canım tedbir amaçlı verirler belki diye sorarım dedim biraz pinpirik olduğum doğrudur Allah hepimizi sağ salim doğurdgumuz günleri de göstersin

Anladım cnm geçmiş olsun önceki düşüklerin için ben tedbir amaçlı soracam ilk gebeliğim ve 5 yıl sonra oldu oyuzden endişem çok her konuda
Hepimiz kötü şeyler atlattık. Sana tavsiyem biraz rahat ol. Ne kadar rahat olursan o kadar hamileliğin rahat geçer. Inan doğacaksa o cocuk 3lbet doğuyor. Yoksa sen pamuklarada sarsan gideceği varsa gidiyor.

Önlem amaclı bir dr a görünsem iyi olur tatlım
Pazartesi günü gidecem inşallah. Kesildi bidaha gelmedi çok şükür. Bir önceki hamileligimde (dusukle sonuclandi) tam bir gün boyunca kanamam oldu öyle pembe yada kahve değil parlak kırmızı ama geçmişti ve bebeğim ondan sonra sağlıklıydı

Back