- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
İnşallah duyarsın canım ben ilk gebeliğimde 6+3 de duymuştum inşallah duyarız hayırlısıylaBen de ilk gebeliğimde 6+2de duymuştum ben de haftaya cumaya gidicem :) ama benim 5+5 olacak belki duyarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah duyarsın canım ben ilk gebeliğimde 6+3 de duymuştum inşallah duyarız hayırlısıylaBen de ilk gebeliğimde 6+2de duymuştum ben de haftaya cumaya gidicem :) ama benim 5+5 olacak belki duyarım
Aynen ole canim tup bebek benim ya mecbur iki koyuyorlar 35 ustu. Saglikli olsunlar da 1-2 farketmiyor :)allah hepimize nasip etsin kucagimiza almayiInsallah sagliklica al kucagina canim.. bir kerede super riskleri var tabi.. Rabbim esirgesin..
Ben bat bekliyorum henuz canim.
Maşallah canım ben beta hcg değerimi görünce ikiz mi acaba dedim ama iki dr da tek kese gördü 14. Günde 2580 çıktıValla ben iki taneyi duyunca bile bi korktum aslinda :) ama dedigin gbi canim saglikla dogsunlar da en onemlisi o
Bende 36yım doktorum özellikle tek embriyo transfer etti. İki embriyoyo gebelik süreci için riskli görüyorAynen ole canim tup bebek benim ya mecbur iki koyuyorlar 35 ustu. Saglikli olsunlar da 1-2 farketmiyor :)allah hepimize nasip etsin kucagimiza almayi
Ben bat bekliyorum henuz gebe degilim canim.Aynen ole canim tup bebek benim ya mecbur iki koyuyorlar 35 ustu. Saglikli olsunlar da 1-2 farketmiyor :)allah hepimize nasip etsin kucagimiza almayi
Sen bi kültür testi yaptır canım nolur nolmazYok canım içiyorum vajinal almıyorum rengi bildiğin limon sarısı parçalı parçalı
Sana da masallah canim saglikli gelsinler de ben herseye raziyim :) hayat suprizlerle dolu, sonra gene insalah bir kardes yaparsiniz istiyosanizMaşallah canım ben beta hcg değerimi görünce ikiz mi acaba dedim ama iki dr da tek kese gördü 14. Günde 2580 çıktı
Ben sordum iki mi diyosunuz tek mi dedim iki dedi, bu profesor de ayni zamanda amerikada da hastanede calisiyor, en iyilerinden biri aslinda ama bilemiyorum tabii, ne dusunerek 2 koydu. yasayip gorucez artikBende 36yım doktorum özellikle tek embriyo transfer etti. İki embriyoyo gebelik süreci için riskli görüyor
Bat dedigin ne oluyor canim adet tarihinin gelmesini mi bekliyorsunBen bat bekliyorum henuz gebe degilim canim.
Aynen beklenen adet tarihi canim.Bat dedigin ne oluyor canim adet tarihinin gelmesini mi bekliyorsun
Canım tedbir amaçlı verirler belki diye sorarım dedim biraz pinpirik olduğum doğrudur Allah hepimizi sağ salim doğurdgumuz günleri de göstersinCanim kan sulandirici kan pihtilasmasi olanlara veriliyor progestan da dusuk riski olanlara semin bir problemin olmadigi icin sevinmelisin :)
Anladım cnm geçmiş olsun önceki düşüklerin için ben tedbir amaçlı soracam ilk gebeliğim ve 5 yıl sonra oldu oyuzden endişem çok her konudaBizim kayıplarımız olduğu için yazdı canım nolur nolmaz diye
Hepimiz kötü şeyler atlattık. Sana tavsiyem biraz rahat ol. Ne kadar rahat olursan o kadar hamileliğin rahat geçer. Inan doğacaksa o cocuk 3lbet doğuyor. Yoksa sen pamuklarada sarsan gideceği varsa gidiyor.Anladım cnm geçmiş olsun önceki düşüklerin için ben tedbir amaçlı soracam ilk gebeliğim ve 5 yıl sonra oldu oyuzden endişem çok her konuda
Önlem amaclı bir dr a görünsem iyi olur tatlımKızlar merhaba. Suana kadar hic acik pembe-acik kahve rengi lekenmesi olan oldu mu? Yada akintisi?
Pazartesi günü gidecem inşallah. Kesildi bidaha gelmedi çok şükür. Bir önceki hamileligimde (dusukle sonuclandi) tam bir gün boyunca kanamam oldu öyle pembe yada kahve değil parlak kırmızı ama geçmişti ve bebeğim ondan sonra sağlıklıydıÖnlem amaclı bir dr a görünsem iyi olur tatlım
Canım sen daha kalp atışını duymadin demi?Aminnn inşallah çok istiyorum çok merak ediyorum bende nasıl olcaklar diye çok hevesim var Allahım yaşatsın hepimize
Benim sadece beyaz akıntım var cnm ama ilk gebeliğimde iki damla kahve rengi akıntım olmuştu beş hafta civarı doktorum normal demiştiKızlar merhaba. Suana kadar hic acik pembe-acik kahve rengi lekenmesi olan oldu mu? Yada akintisi?