- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 34
Benım de sizinle aynıSelam. Baktımda takvimimiz aynı günmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım de sizinle aynıSelam. Baktımda takvimimiz aynı günmüş
Benım de sizinle aynı
Evet canım üçüncü minnak geliyor... ikiz hamileliği zor gerçekten, aynı anda iki evlat büyütmek zor ama ikisinin birbirine sırnasmasini ve sarılmalarını görünce hepsini unutuyorsunAyyy maşallah 3. Geliyor desene:) nasıl ikizler hamileliği daha mı zor oluyor canım.? Ben çok korkuyorum aynı anda 2 tane napıcam diye:)
Merhaba bende öğretmenim ve yeni sayılırım henüz. benim görev yaptığım ilçe merkeze çok uzak doktora bundan bahsettim kalp atışlarını duyalım heyet raporu yazalım dedi riskli olduğu için doğuma kadar heyet raporu almamı söyledi böyle bir şey mümkünmü sizce ben çok iyi bilmiyorum şuan kalp atışlarını bekliyoruzYa daha çok erken biliyorum ama aranızda öğretmen olan var mı? Doğum ters bir zamana geliyor galiba. Ne yaparız:)
Sağlığını tehdit eden bir durum varsa heyet raporu verebilir doktor canım.Merhaba bende öğretmenim ve yeni sayılırım henüz. benim görev yaptığım ilçe merkeze çok uzak doktora bundan bahsettim kalp atışlarını duyalım heyet raporu yazalım dedi riskli olduğu için doğuma kadar heyet raporu almamı söyledi böyle bir şey mümkünmü sizce ben çok iyi bilmiyorum şuan kalp atışlarını bekliyoruz
Evet ben öğretmenim haklısınız öyle bir zamana geliyor ama boşverin hic önemli değil ilk dönem ücretsiz izin alabiliri imkanımız varsa ama benim üniversite sınavına hazırladığım bir sınıfım seneye 12 olacaklar okuldan iki hafta uzaklassam dağılıyorlar onlar için doğu görevimi bile 1 sene uzattım , eğer sağlıkla doğarsa bebişim 15 saat alcam sadece onların sınıfı alıp bi şekilde idare edeceğim ya da annelerimiz falan ikinci döneme kadar gelcekYa daha çok erken biliyorum ama aranızda öğretmen olan var mı? Doğum ters bir zamana geliyor galiba. Ne yaparız:)
Canim ruyalarin biraz psikolojiyle alakali oldugunu dusunuyorum tabii hormonlar da zaten baya karistiriyor bunyeyi. Omurilik derken bel bolgesi gbi diyorsan benim de ara ara agriyor hep canimKızlar bir kaç gündür inanılmaz yoğun rüyalar görüyorum saçma ve yorucu uzun uzunnn rüyalar birde belimin üst kosmına doğru omur iliğimde sanki sızı şeklinde bi nokta ağrıyo sizde de varmı böyle bi durum
Selam canım burdayım iş yoğunluğumdan fırsatım olmadı ayrıca bu hafta çok zor geçiyor benim halsizlik tokluk hissi iştahsızlık yaşıyorum hiçbir şey canım istemiyor. Senin nasıl geçiyor.
gözün aydın :)HAYIRLI GÜNLER HANIMLAR
SABAH DOKTORA GİTTİM ÇOK ŞÜKÜR KESEYİ GÖRDÜK 5+5 de 10mm
HERŞEY YOLUNDA DEDİ.KAN SAYIMI İÇİN TAHLİL İSTEDİ.
2 YADA 3 HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GELEBİLİRSİN DEDİ.
ZATEN 2.ÇOCUĞUN OLDUĞU İÇİN FAZLA SIK GELMEK İSTEMEZSİN DEDİ
Hadi gözün aydın maşallahKızlar kese 13 mm olmuş ama bebek için erken dedi 10 gün sonra gel dedi
sağol canım :)Hadi gözün aydın maşallah
Kızlar bir kaç gündür inanılmaz yoğun rüyalar görüyorum saçma ve yorucu uzun uzunnn rüyalar birde belimin üst kosmına doğru omur iliğimde sanki sızı şeklinde bi nokta ağrıyo sizde de varmı böyle bi durum
HAYIRLI GÜNLER HANIMLAR
SABAH DOKTORA GİTTİM ÇOK ŞÜKÜR KESEYİ GÖRDÜK 5+5 de 10mm
HERŞEY YOLUNDA DEDİ.KAN SAYIMI İÇİN TAHLİL İSTEDİ.
2 YADA 3 HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GELEBİLİRSİN DEDİ.
ZATEN 2.ÇOCUĞUN OLDUĞU İÇİN FAZLA SIK GELMEK İSTEMEZSİN DEDİ
merhaba arkadaşlar bende yeni hamile olduğumu öğrendim son adet tarihimi maalesef bilemiyorum düzensizlik vardı sanırım 20 ekim sonrası oldu o yüzden 20 ekim kabul ediyorum hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler diliyorum bu benim 2.çocuğum olacak inşallah
Inşallah öylelerdir. Bir kere daha doktora gitmeden bebegi gormeden kabuslarim bitmeyecek heralde.Canım bu zamanlarda geriden veya ilerden gitmesi normal kişiden kişiye değişir o dert etme kendine boşuna sağlıklı hepsi