Dün bi kere bulandı bugün sürekli bence bi kaç gün içinde bulanır miden annecim ben büyüyorum diyo herhalde şuan oturamıyorum kusmamak için zor duruyorumAyyy bende istiorum bende bulanti ama yok olmuyor bulanmiyor
Bunlari su ilk zamanlari gecirdikten snra bir arastirayim o zmnEvet Ersoy Ayşegül kalın çok iyi bi doktor var biri önermişti hala ordaysa orayı düşünüyorum
Emsey aşırı pahalı ama doktorları mükemmel
Bide adatıp çok güzel Neslihan alan
Ayy canim Allah razi olsun duan icin.. hayirlisi bakalim belki 4 5 kala yaparim hehehAllah hakkinizda hayırlısını versin.Bende bata 5-6 gün varken yani bugün gördüm çift çizgiyi Size de En kısa sürede görmek nasip olsun.
Iyiyim canim soylemeye cok utaniyorum ama ben sigara iciyorum ara ara o yuzden midemin bulanmasina raziyim en azindan sigara icmekten dha iyidirAhaha iyi misin tatlim guzel seyler iste lutfen.
Ben başlarsam haber veririm sanada nasıl olduğunu daha önce ki gebeliğimde tek tek araştırıp hastanelere gitmiştimBunlari su ilk zamanlari gecirdikten snra bir arastirayim o zmn
Benim de yaptigim kotu sey.. kizimda da 5 6 icmistim.. rezervlerimin azalma sebebi de o tabi ki.. tiksineyim diye dua et bari.:/Iyiyim canim soylemeye cok utaniyorum ama ben sigara iciyorum ara ara o yuzden midemin bulanmasina raziyim en azindan sigara icmekten dha iyidir
Bulanti yasayan annelerin dusuk riski dha az oluyormus kizlar bu tibbi bi arastirmaymis o yuzden sevinin benceDün bi kere bulandı bugün sürekli bence bi kaç gün içinde bulanır miden annecim ben büyüyorum diyo herhalde şuan oturamıyorum kusmamak için zor duruyorum
Sende bendensin o zmn dank die gitmiyorum bende doktorlara uzum bi aure araştırıyorum oyle gidiyorum malesef :)Ben başlarsam haber veririm sanada nasıl olduğunu daha önce ki gebeliğimde tek tek araştırıp hastanelere gitmiştim
Ya hem benim için hemde onun için doktor çok önemli gerçekten evet Allah’ın taktiri ama iyisini bulmak istiyorum açıkçasıSende bendensin o zmn dank die gitmiyorum bende doktorlara uzum bi aure araştırıyorum oyle gidiyorum malesef :)
Öncekindede bulanıyordu kuzum sonuç hüsran sonunu benzetmesin RabbimBulanti yasayan annelerin dusuk riski dha az oluyormus kizlar bu tibbi bi arastirmaymis o yuzden sevinin bence
Ondan dolayi zaten dua ediyorum ya mide bulantisi tiskinmelere raziyim yani artik çocuğum tutunsun die dunya para harcadim oncekilerde de smdikilerdede ama bi su zıkkımdan uzak duramıyorum ve kendimi ondan dolayi cok suçluyorumBenim de yaptigim kotu sey.. kizimda da 5 6 icmistim.. rezervlerimin azalma sebebi de o tabi ki.. tiksineyim diye dua et bari.:/
Olsun sen icini bozma canim her şeyde bi hayir vardir elbet rabbim herkese hayırlısını nasip etsinÖncekindede bulanıyordu kuzum sonuç hüsran sonunu benzetmesin Rabbim
inşallah tiksinelim.Ondan dolayi zaten dua ediyorum ya mide bulantisi tiskinmelere raziyim yani artik çocuğum tutunsun die dunya para harcadim oncekilerde de smdikilerdede ama bi su zıkkımdan uzak duramıyorum ve kendimi ondan dolayi cok suçluyorum
Kesinlikle oyle doktor zaten insanin moralini yuksek tutan benceYa hem benim için hemde onun için doktor çok önemli gerçekten evet Allah’ın taktiri ama iyisini bulmak istiyorum açıkçası
butun kalbimle amin canim insallahhhinşallah tiksinelim.
tıbbi araştırma diyorsun ama katılmıyorum ben buna canım zaten meylen de belirtmiş.. hiç ilgisi yok.. çok bulanınca iyidir sağlıklıdır muhabbetinin..Olsun sen icini bozma canim her şeyde bi hayir vardir elbet rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Valla ben internetin yalancisiyim :)tıbbi araştırma diyorsun ama katılmıyorum ben buna canım zaten meylen de belirtmiş.. hiç ilgisi yok.. çok bulanınca iyidir sağlıklıdır muhabbetinin..
kızımda hiç öyle kusmalarım olmadı kokuya duyarlıydım keskin derecede, yağlı salçalı yemeklerden soğumuştum..vsvs
hayırlısı her şeyin.
Aminnn inşallhOlsun sen icini bozma canim her şeyde bi hayir vardir elbet rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Kesinlikle canım o yüzden önemliKesinlikle oyle doktor zaten insanin moralini yuksek tutan bence
Hepimiz aşağı yukarı aynı civarlardayız tabii. Ben bi tık önden gidiyo olabilirim 27eylül başlangıc tarihim çünkü. Ben de 2 gündür bulantı da fena hep beraber yaşıyacağız bakalım herşeyiBenim 15 kasim canim dun gittim 10 gun sonra goruselim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?