• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen 4. Haftadansın sanırım daha :)
Ben 6.haftada düşük yaptım 22 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve bildiğim iki tane kimyasal var hiçbirinde midem bulanmadı hiç kusmadım. İkizlerimde bile hamile olduğumu unutuyordum. Kendim yaşamayınca kolayca yorum yapıyorum:)) evet son adete göre bugün 28.gün tam dört bitiyor.

yerime birilerini bulun dememiş miydin kuzum?
İşten çıkıcam dedim sadece sebep söylemedım .
Ev taksidimiz bitti onu bılıyorlar ondan diye sanıyorlardır şimdilik :KK53:
cuma gunu duysam kalp atışını söylucem . Şuan sadece kesınleşsin diye beklıyorum . Yoksa saklamam zaten

Eklentiler

• 20181106_134211.jpg
    20181106_134211.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 44
Ailelere 7. Haftada falan kalp atışını duyalım birazcık büyüsün diğerlerine 3. Aydan sonra :emir_bebek:
kocama testi göstermiştim, anneme de ertesi günü söylemiştim.. işyerine de söyledim, ne deyip izin alıcam vs. diye. söyleyemiyorum neyse o.. ama millet iyi saklıyor bravo :)

İşten çıkıcam dedim sadece sebep söylemedım .
Ev taksidimiz bitti onu bılıyorlar ondan diye sanıyorlardır şimdilik :KK53:
cuma gunu duysam kalp atışını söylucem . Şuan sadece kesınleşsin diye beklıyorum . Yoksa saklamam zaten
anladım
yok canım ben yanlış mı hatırlıyorum dedim kafa gerçekten karışık beynim bana kötü oyunlar oynuyor..

Ben 6.haftada düşük yaptım 22 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve bildiğim iki tane kimyasal var hiçbirinde midem bulanmadı hiç kusmadım. İkizlerimde bile hamile olduğumu unutuyordum. Kendim yaşamayınca kolayca yorum yapıyorum:)) evet son adete göre bugün 28.gün tam dört bitiyor.
Benimde kaybım var benim ondada 5,5 6 haftada da bulandı bi kimyasal gebelik geçirdim o bulanamicak kadardı zaten bebek oluşmadığı için bünyeden bünyeye değişiyor canım inşallah yine bulanmaz diyelim :) Allah bi daha hiç birimize yaşatmasın

kocama testi göstermiştim, anneme de ertesi günü söylemiştim.. işyerine de söyledim, ne deyip izin alıcam vs. diye. söyleyemiyorum neyse o.. ama millet iyi saklıyor bravo :)
Nazardan korkuyorum bi tane de kaybım olduğu için herşeye temkinliyim canım normalde çok tezcanlıuım ama söylemek istemiyorum

Günaydın hanımlar

Emseyde canan hoca var onu birde orkide hocayı tavsiye ederim. Ersoyda da istersen bi bakayim doktorlara kimler kalmis. O iki hastanede calistim da doktorlarini tanıyorum az çok.

Hoşgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah. Iyi haberlerinizi bekliyorum
Kizlar bende tuzlada okan üniversitesine gidiyorum cihan bey mükemmel bir doktor bence tuzla pendik kartal vs. Civarinda oturan varsa mutlaka tavsiye ederim biraz pahali muayene ücretleri ama bnm zaten skntili oldgundan dolayi doktor iyi olsunda baska birsey istemiyorum valla ama ekstra bir doktor buldum arastirma hastanesinde oda mukemmel bir doktor cunku bu surecte cok fazla tahlil test vs. Yapilicak ozelde altindan kalkmak mumkun degl bu devirde

Nazardan korkuyorum bi tane de kaybım olduğu için herşeye temkinliyim canım normalde çok tezcanlıuım ama söylemek istemiyorum
bak öyle düşünme nazar elbette var kötü enerji dediğimiz şey, ama olumlu düşünmeliyiz.. Allah nasip ettiyse kimse düşüremez onu öyle düşün rahatlarsın..

Back