• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
a diycekken b çıkıyor ağzımdan mesela.. bi bulanıklık bir karışıklık var zihnimde.. neyse yoğunluktandır sanırım:)
bat 9 10 gün var diyelim sat ise 15ekim kuzum:dondurma:
hadi az kalmışş.
ayy geçen ayy nasıldımm deliriyodum hemen geçsinde adetım gelmesın dıye :D
Gelmedıde noldu yıne bır bekleyışş bekleyış :D :D

Allahım sana da bu ay nasip etsın inşallah :dua::dua:

Kizlar bende tuzlada okan üniversitesine gidiyorum cihan bey mükemmel bir doktor bence tuzla pendik kartal vs. Civarinda oturan varsa mutlaka tavsiye ederim biraz pahali muayene ücretleri ama bnm zaten skntili oldgundan dolayi doktor iyi olsunda baska birsey istemiyorum valla ama ekstra bir doktor buldum arastirma hastanesinde oda mukemmel bir doktor cunku bu surecte cok fazla tahlil test vs. Yapilicak ozelde altindan kalkmak mumkun degl bu devirde
Ne kadar muayenesi ? Tahlilden yana sıkıntım yok kuzenim memur eğitim araştırmada yaptırım :D

bak öyle düşünme nazar elbette var kötü enerji dediğimiz şey, ama olumlu düşünmeliyiz.. Allah nasip ettiyse kimse düşüremez onu öyle düşün rahatlarsın..
Ama peygamber efendimize kadar ulaşan kötü düşünceler vs var ki ondan mukaddes üstün bi insan olmamasına rağmen Tedbir benden takdir Allah’tan ona dicek bişeyim yok canım ama böyle düşünüyorum

hadi az kalmışş.
ayy geçen ayy nasıldımm deliriyodum hemen geçsinde adetım gelmesın dıye :KK70:
Gelmedıde noldu yıne bır bekleyışş bekleyış :KK70: :KK70:

Allahım sana da bu ay nasip etsın inşallah :dua::dua:
hee evet sen gelişini biliyorsun :)) hatta sana uyup takvim yapmış idim :D :D
inşallah kuzum kısmetse bu ay :)
buayki totemim de bu sayfayı takip etmek oldu :)) olmazsa gideriz napak :dondurma:

Marmara :) benim baktığım hastaneler daha uygun kız doktorlarda mükemmel yorumları efsane
Hangi hastaneler canim oralar benim 2 dusugum var ve 1 bucuk yildir o doktora gidiyorum süreci en basindan bildigo ocim riske atip baska hastane aramak istemedim ama ersoyu da cok beğeniyorlar ben tuzladayim cok uzak olmamasi lazim bna hastanelerin ama bildigin hastanr varsa ilerleyen aylarda degerlendirebilirim

Hangi hastaneler canim oralar benim 2 dusugum var ve 1 bucuk yildir o doktora gidiyorum süreci en basindan bildigo ocim riske atip baska hastane aramak istemedim ama ersoyu da cok beğeniyorlar ben tuzladayim cok uzak olmamasi lazim bna hastanelerin ama bildigin hastanr varsa ilerleyen aylarda degerlendirebilirim
Evet Ersoy Ayşegül kalın çok iyi bi doktor var biri önermişti hala ordaysa orayı düşünüyorum
Emsey aşırı pahalı ama doktorları mükemmel
Bide adatıp çok güzel Neslihan alan

Back