- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi az kalmışş.a diycekken b çıkıyor ağzımdan mesela.. bi bulanıklık bir karışıklık var zihnimde.. neyse yoğunluktandır sanırım:)
bat 9 10 gün var diyelim sat ise 15ekim kuzum
Ne kadar muayenesi ? Tahlilden yana sıkıntım yok kuzenim memur eğitim araştırmada yaptırımKizlar bende tuzlada okan üniversitesine gidiyorum cihan bey mükemmel bir doktor bence tuzla pendik kartal vs. Civarinda oturan varsa mutlaka tavsiye ederim biraz pahali muayene ücretleri ama bnm zaten skntili oldgundan dolayi doktor iyi olsunda baska birsey istemiyorum valla ama ekstra bir doktor buldum arastirma hastanesinde oda mukemmel bir doktor cunku bu surecte cok fazla tahlil test vs. Yapilicak ozelde altindan kalkmak mumkun degl bu devirde
Ya benim dun geceden beri kasiklarimda o kdr cok baski var ki sanci var surekli bnde yuz üstü yatamiyorum piskolojik olarakBişey olur diye korkudan öyle yatamıyorumki sürekli yan yatmak istiyorum ama ozaman bile kasıklarim batıyor
Arada evde surekli yürüyorum ozaman rahatlıyorum.
Ama peygamber efendimize kadar ulaşan kötü düşünceler vs var ki ondan mukaddes üstün bi insan olmamasına rağmen Tedbir benden takdir Allah’tan ona dicek bişeyim yok canım ama böyle düşünüyorumbak öyle düşünme nazar elbette var kötü enerji dediğimiz şey, ama olumlu düşünmeliyiz.. Allah nasip ettiyse kimse düşüremez onu öyle düşün rahatlarsın..
Takipli gebelik olursa 150 ama normalde 200 hangi araştırmada memur kiz kuzenin :)Ne kadar muayenesi ? Tahlilden yana sıkıntım yok kuzenim memur eğitim araştırmada yaptırım
hee evet sen gelişini biliyorsun :)) hatta sana uyup takvim yapmış idimhadi az kalmışş.
ayy geçen ayy nasıldımm deliriyodum hemen geçsinde adetım gelmesın dıye
Gelmedıde noldu yıne bır bekleyışş bekleyış
Allahım sana da bu ay nasip etsın inşallah
Evet benimde karnim cok şiş ve taş gibi sanki 4 5 aylik hamile gibi :)sormaa kendimi şimdiden baya iri hissediyorum. benim birde mide yanmam çok. doktor rennie verdi çok rahatsız olduğumda alıyorum.
Gebelik testın varmı bolhee evet sen gelişini biliyorsun :)) hatta sana uyup takvim yapmış idim
inşallah kuzum kısmetse bu ay :)
buayki totemim de bu sayfayı takip etmek oldu :)) olmazsa gideriz napak
Marmara :) benim baktığım hastaneler daha uygun kız doktorlarda mükemmel yorumları efsaneTakipli gebelik olursa 150 ama normalde 200 hangi araştırmada memur kiz kuzenin :)
Benim 15 kasim canim dun gittim 10 gun sonra goruselim dediDaha içimizde kalp atışını duyan yok değil mi kuzlar. Benim cuma randevum. Size ne zamana randevu verdiler kalp atışı için
ben kızımdayken 2 aylıktı hamile pantolonlarını giydiğimde.. :)Evet benimde karnim cok şiş ve taş gibi sanki 4 5 aylik hamile gibi :)
Nasıl rahat edıceksen canım4 adet gebelik testi mevcut ama yapmayacağım kuzum :)
Hangi hastaneler canim oralar benim 2 dusugum var ve 1 bucuk yildir o doktora gidiyorum süreci en basindan bildigo ocim riske atip baska hastane aramak istemedim ama ersoyu da cok beğeniyorlar ben tuzladayim cok uzak olmamasi lazim bna hastanelerin ama bildigin hastanr varsa ilerleyen aylarda degerlendirebilirimMarmara :) benim baktığım hastaneler daha uygun kız doktorlarda mükemmel yorumları efsane
Allah hakkinizda hayırlısını versin.Bende bata 5-6 gün varken yani bugün gördüm çift çizgiyi Size de En kısa sürede görmek nasip olsun.görüp napcam erkenden sonra daha geç geçiyor günler :)
Evet Ersoy Ayşegül kalın çok iyi bi doktor var biri önermişti hala ordaysa orayı düşünüyorumHangi hastaneler canim oralar benim 2 dusugum var ve 1 bucuk yildir o doktora gidiyorum süreci en basindan bildigo ocim riske atip baska hastane aramak istemedim ama ersoyu da cok beğeniyorlar ben tuzladayim cok uzak olmamasi lazim bna hastanelerin ama bildigin hastanr varsa ilerleyen aylarda degerlendirebilirim
Ayyy bende istiorum bende bulanti ama yok olmuyor bulanmiyorBende 5+3teyim :) kustum kusucam o kadar kötü şuan
Ahaha iyi misin tatlim guzel seyler iste lutfen.Ayyy bende istiorum bende bulanti ama yok olmuyor bulanmiyor