• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dün bi kere bulandı bugün sürekli bence bi kaç gün içinde bulanır miden annecim ben büyüyorum diyo herhalde şuan oturamıyorum kusmamak için zor duruyorum
Bulanti yasayan annelerin dusuk riski dha az oluyormus kizlar bu tibbi bi arastirmaymis o yuzden sevinin bence

Benim de yaptigim kotu sey.. kizimda da 5 6 icmistim.. rezervlerimin azalma sebebi de o tabi ki.. tiksineyim diye dua et bari.:/
Ondan dolayi zaten dua ediyorum ya mide bulantisi tiskinmelere raziyim yani artik çocuğum tutunsun die dunya para harcadim oncekilerde de smdikilerdede ama bi su zıkkımdan uzak duramıyorum ve kendimi ondan dolayi cok suçluyorum

Olsun sen icini bozma canim her şeyde bi hayir vardir elbet rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
tıbbi araştırma diyorsun ama katılmıyorum ben buna canım zaten meylen de belirtmiş.. hiç ilgisi yok.. çok bulanınca iyidir sağlıklıdır muhabbetinin..
kızımda hiç öyle kusmalarım olmadı kokuya duyarlıydım keskin derecede, yağlı salçalı yemeklerden soğumuştum..vsvs
hayırlısı her şeyin.

tıbbi araştırma diyorsun ama katılmıyorum ben buna canım zaten meylen de belirtmiş.. hiç ilgisi yok.. çok bulanınca iyidir sağlıklıdır muhabbetinin..
kızımda hiç öyle kusmalarım olmadı kokuya duyarlıydım keskin derecede, yağlı salçalı yemeklerden soğumuştum..vsvs
hayırlısı her şeyin.
Valla ben internetin yalancisiyim :)

Back