Benim bulantim yok. Oncekilerde de olmadı. Doktor o zaman bulanti saglikli gebelik göstergesi değil demişti. Bende bulandi sağlıklı lafına katılmayanlardanim.
Hepimiz aşağı yukarı aynı civarlardayız tabii. Ben bi tık önden gidiyo olabilirim 27eylül başlangıc tarihim çünkü. Ben de 2 gündür bulantı da fena hep beraber yaşıyacağız bakalım herşeyi
Arkadaslar aranızda emzirirken hamile kalan var mı. 2017 Ekim annesiyim arayı acmadan bir kardes dusunuyoruz. Ama arastırdıgıma gore emzirmek yumurtlamayı baskılıyormus.Bu 3. Ay olacak bebek deneyeli. Ben de acaba cidden emzirirken hamile kalmak cok mu zor dıye dusunmeye basladım
Arkadaslar aranızda emzirirken hamile kalan var mı. 2017 Ekim annesiyim arayı acmadan bir kardes dusunuyoruz. Ama arastırdıgıma gore emzirmek yumurtlamayı baskılıyormus.Bu 3. Ay olacak bebek deneyeli. Ben de acaba cidden emzirirken hamile kalmak cok mu zor dıye dusunmeye basladım
Yani beni yanlış anlamayın da daha 3. Ay korunmuyorsunuz ve telaşa mı düştünüz Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bi evladınız var zaten daha çok küçük hani 1 yıl olsa korunmasanız anlicam arkadaşım 3. Ayında kaldı emzirirken süt korumuyo yani öyle bişey yok
Yumurtlama gunlerıne dikkat ediyorum ama 3 ay olacak bu ay olmayınca merak ettım arastırdım zor yazmıs cogu doktor. Merak ettım vardır illaki diye bir sorayım dedım
Yani beni yanlış anlamayın da daha 3. Ay korunmuyorsunuz ve telaşa mı düştünüz Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bi evladınız var zaten daha çok küçük hani 1 yıl olsa korunmasanız anlicam arkadaşım 3. Ayında kaldı emzirirken süt korumuyo yani öyle bişey yok
Sütün korumadıgıbı biliyorum ama sut hormonu yumurtlamayı baskılıyormus.3 ayda olmuyor telaşına dusmedım sız yanlıs anlamışsınız. Acaba sızın de soyledıgınız gıbı 1 sene deneyip emzırırken olmayan varsa doktora gitmıstır ve Belkı kucuk de olsa bir bilgi alabilirim diye sordum
Evet duymuştum benimde arkadaşım gidiyor ona oda çok ilgili olduğunu söyledi. Gürhan Beye gittim bende oda iyiydi aslında ama doğumevi yoğunluğu çok fazla, resmen iki kişi giriyorsun içeri
Bugun gittim cnm gerçekten çok espirili ilgili bi doktor çok memnun kaldım bu arada hamile değilmişim alttan ultrasonla baktı polikistik over var dedi yarin sabah gebelik testi için lan vericem ve seker yüklemesi yapılacak hem insulin direnci hem kilo hem de kist olunca bebek olayı çok zor oluyor dedi tedaviye başlıca dedi
Sütün korumadıgıbı biliyorum ama sut hormonu yumurtlamayı baskılıyormus.3 ayda olmuyor telaşına dusmedım sız yanlıs anlamışsınız. Acaba sızın de soyledıgınız gıbı 1 sene deneyip emzırırken olmayan varsa doktora gitmıstır ve Belkı kucuk de olsa bir bilgi alabilirim diye sordum
Yok bakın asla yargılamıyorum tabiki istediğiniz zaman hamile kalın herkes kaldı geçenlerde biri 2. Ayım bi evladım var korunmuyorum neden hamile kalmadım diye sormuştu bi topicte insanlar senelerce bekliyor 3 ay bişey değil Rabbim ne zaman nasip ederse en hayırlı zamanda olsun