- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Senin çocuk var mıydı4ü yumurtladım diyorum 12 ekle 16sında idrar testimi yapıyım..
olursa benim de 5.gebeliğim olacak:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin çocuk var mıydı4ü yumurtladım diyorum 12 ekle 16sında idrar testimi yapıyım..
olursa benim de 5.gebeliğim olacak:)
erken mi diyorsun belirti için.. bu defa ağrılarım şiddetliydi epeyce. neyse bakalım neler olacak:)Ben çatlatma iğnesinden sonra hep kasıklarımda ağrı hissettim birde akıntım hiç geçmedi
evet 1 kızım var canım.Senin çocuk var mıydı
benim 24 eylül keseyi geçen hafta çarşamba gördüm fakat bebeği göremedik.yarın kalp atışı duymaya gidicem umarım duyarımSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
Benim vucudıma göre erken ama sen kendini tanıyorsun belki gerçekten belirtidir bilmiyorumerken mi diyorsun belirti için.. bu defa ağrılarım şiddetliydi epeyce. neyse bakalım neler olacak:)
yok artık ben kendimi tanıyamıyorum her şey karıştı birbirine kafam da karıştı..Benim vucudıma göre erken ama sen kendini tanıyorsun belki gerçekten belirtidir bilmiyorum
benim de 2. çizgi silik çıkmıştı 6 gün öncesinden belli eden test yaptım koyu çıktı :) onu bir dene istersenArkadaşlarrrr sanırım aranıza katılıyorum sonunda.Ara bel ağrısı çekiyorum.Buraya da yazmıştım.Kasik ağrıları da eklendi buna.Asiri iştahım açıldı.Bata 5 gün var ama dayanamadım test yaptım.Sonuc çok silik 2.cizgi
Erken başlamışAllahım mide bulantılarım başladı bel ağrısı şişkinlik şükürler olsun hamdolsun isyan etmiyorum asla ama çalışırken birazcık zorluyo
Benımde 5+3 te başladı .Allahım mide bulantılarım başladı bel ağrısı şişkinlik şükürler olsun hamdolsun isyan etmiyorum asla ama çalışırken birazcık zorluyo
Bende 5+3teyim :) kustum kusucam o kadar kötü şuanBenımde 5+3 te başladı .
ekşi şeyler yıyebılıyorsan ye çok iyi geliyor .
Ama kusarsan sıkıntı boğazını yakıyo :))
İnşallah hemen geçer . Benım 1 hafta sürdü şuan tiksinme var sadece
Ben 5+3teyim :) erken değil sanki bugün hissetmeye başladımErken başlamış
Aynen benımde çok ağır geçti . 3 gun hiçbirşey yemedım . Hep kustum .Bende 5+3teyim :) kustum kusucam o kadar kötü şuan
Canı sağolsun kuzular iyi olsun :) çalıştığım için biraz zor ofis dolu kusmak hiç istememAynen benımde çok ağır geçti . 3 gun hiçbirşey yemedım . Hep kustum .
Çubuk kraker bıle yıyemedım ben inş. benım kadar ağır olmaz
Bende öyle . Wc dolu oldugunda poşete çıkarıyordumCanı sağolsun kuzular iyi olsun :) çalıştığım için biraz zor ofis dolu kusmak hiç istemem
Hadi ya hamileliğin çok erken ya hadi hayırlısıBen 5+3teyim :) erken değil sanki bugün hissetmeye başladım
Benımde işyerındekıler bilmiyor hastayım zannediyorlarBenim kimse bilmiyor ya o yüzden sıkıntı bakalım napıcam
Sen 4. Haftadansın sanırım daha :)Hadi ya hamileliğin çok erken ya hadi hayırlısı