• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
W
Inşallah canım.test yaptın mı ? Ilk kontrolunmu ?
Hayırlı sonuçlarla gelirsin insallah
evwt canım bana senin çocuğun olmaz dedi doktorlar. eşimin sperm sayısı azdı ama rabbimden istedim ben elhamdulillah o ay hamile kaldım beta düzenli artış gösterdi en son 2600 dü bugün gideceğim hayırlı haberler alırım alırız inşallah

Arkadaşlarrrr sanırım aranıza katılıyorum sonunda.Ara bel ağrısı çekiyorum.Buraya da yazmıştım.Kasik ağrıları da eklendi buna.Asiri iştahım açıldı.Bata 5 gün var ama dayanamadım test yaptım.Sonuc çok silik 2.cizgi:KK73:

Eklentiler

• 20181106_121604.jpg
    20181106_121604.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlarrrr sanırım aranıza katılıyorum sonunda.Ara bel ağrısı çekiyorum.Buraya da yazmıştım.Kasik ağrıları da eklendi buna.Asiri iştahım açıldı.Bata 5 gün var ama dayanamadım test yaptım.Sonuc çok silik 2.cizgi:KK73:
Bende bata 5 varken böyle ogrendım çöpe attım negatif diye 30dk sonra cıft cızgıydı :)

dün

Dün 4+6'da kanama nedeniyle gittim, ciddi bir durum yokmuş, nedenini de bilmiyorum. Keseyi ve yolk kesesini gördük, doktora içi doludur değil mi dediğimde kesin bir şey söyleyemeyiz dedi. Kalp atışı ile ilgili de hiçbir şey söylemedi. 9 gün sonra tekrar gel dedi ama kalp atışını duyabiliriz demedi. Her yerde 6 ila 8 hafta arasında duyulur yazıyor.
Bebek gözükmesi için birazcık erkenmiş senin canım en azından min 2-3 gün daha geçseydi. İnş bi sonraki randevuda bebişini görürsün canımm

Doktor için aceleye gerek yok sanırım.Kan testi falan vereyim mi arkadaşlar?Yoksa adetimin gecikmesini mi bekleyeyim?:KK64:

Kızlar avrupa yakasında mümkünse şişli civarı normal doğuma sevk eden insanın halinden anlayan ve söz verdiği gibi doğuma gelen iyi bir perinatolog varmı?

Doktor için aceleye gerek yok sanırım.Kan testi falan vereyim mi arkadaşlar?Yoksa adetimin gecikmesini mi bekleyeyim?:KK64:
hayırlı olsun canım. doktora gitmeden önce 2 kez kan testi vermen iyi olur. ilkini bugün verebilirsin. 2. sini de 2 gün sonra. doktor içinde kan değerlerinin 1500 üstüne çıkmasını bekliceksin. ama kronik bi rahatsızlığın varsa doktordan hemen randevu alabilirsin

hayırlı olsun canım. doktora gitmeden önce 2 kez kan testi vermen iyi olur. ilkini bugün verebilirsin. 2. sini de 2 gün sonra. doktor içinde kan değerlerinin 1500 üstüne çıkmasını bekliceksin. ama kronik bi rahatsızlığın varsa doktordan hemen randevu alabilirsin

Kronik guatrim var sadece.2.bebegim olacak nasipse.Bel ağrım çok yoğun.Daha bata 5 gün var ya erken mi dedim.Kendim hissedince kullandığım kas gevsetici ilaçları bıraktım bi hafta önce.1 aydır folik asit kullanıyorum bebek istediğim için.

Ve teşekkür ederim çok sağolun :KK39:

Kronik guatrim var sadece.2.bebegim olacak nasipse.Bel ağrım çok yoğun.Daha bata 5 gün var ya erken mi dedim.Kendim hissedince kullandığım kas gevsetici ilaçları bıraktım bi hafta önce.1 aydır folik asit kullanıyorum bebek istediğim için.
tıroid için acele gitmeye gerek yok sağlık ocağında kan verirseniz 2. kan verdiğinizde bütün testleri baksınlar olmazsa tsh da buna dahil. doktora gitmeden önce iyi olur. ben gibi delik deşik kollarla gezmezsin:)

Back