• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
İşleri hal ettim yarın halılarımı sercez yıkandı bitti çok şükür canım ❤️ bugünde ağda işimi hallettik. Hazır gibiyim çok şükür 💕💕
Gözünaydın canım mis gibi rahatlamışsındır…😍

Kızlar bebek bezi olarak hastaneye ne aldınız? İlk aylar ne kullanacaksınız? Ben Prima premium aldım #reklamdegil ilk zamanlar bunu kullanayım diyorum ama başka önerisi olan varmı kullanan deneyimleyen anneler neyi önerir bez olarak?
Ben ilkinde prima kullandım bunda molfix premium aldım bakalım çok övmüşlerdi denicem canım ☺️ Ay #reklamdeğil diyeyim :)

Ya ben bugün de başka dert edindim kendime. Benim kan grubum b değil de 0+ çıktı ya, eşim de B+. Bebek B+ olursa abo uyuşmazlığı oluyormuş. Fototerapi mi ne gerekebiliyor doğunca vs deniyor internette yani diğer bebeklere göre sarılık olma ihtimali daha yuksekmis :( bilgisi olan var mi ya
Kan uyuşmazlığı biri negatif biri pozitif olunca olmuyor mu yahu onu ilk defa duydum canım Bir bilgim yok malesef :/

Kan uyuşmazlığı biri negatif biri pozitif olunca olmuyor mu yahu onu ilk defa duydum canım Bir bilgim yok malesef :/
Şu şekilde de oluyormuş, yani o dediğin rh uyumsuzlugu, bi de bu AB0 uyumsuzluğu şeklinde iki çeşitmiş sanırım. Benimli rh değil ab0 oluyo. Onun için de böyle demişler 🫠 uzayan sarılık vs diyo :(

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-22-03-08-25-287_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-22-03-08-25-287_com.android.chrome.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 17
Şu şekilde de oluyormuş, yani o dediğin rh uyumsuzlugu, bi de bu AB0 uyumsuzluğu şeklinde iki çeşitmiş sanırım. Benimli rh değil ab0 oluyo. Onun için de böyle demişler 🫠 uzayan sarılık vs diyo :(
Benimde 0 eşiminde A bebek 0 oldu ama yine de sarılık değeri yüksekti süt yetmiyor diye mama kullandık 15 gün anne sütü mama destekli gittik hastanede yatmadı sonrasında geçti canım belki sıfır olur şimdiden bunları düşünüp dert etme kendine canım bir doğsun bir bak her şeyi sırayla yaşayalım boşver bizimde bakalım bu sefer nolcak bak her şeyi bilmek iyi bir şey değil en güzel kafa cahil kafa mutlu mutlu geziyorsun öyle olunca 🤣

Kızlar merhaba. Aklım burda ama siteye girmeye fırsat bulamıyorum. Gece gündüz kavramımız karışık. Sürekli emzir, bez değiştir, gaz çıkarmaya çalış uğraşıyoruz minnoşla. Çok şükür ağrılarım epey azaldı. Oturup kalkarken biraz sızı oluyor ama genel olarak iyiyim. Tüm ağrı sebebim gazmış, iyice anladım bunu. Aman dikkat edin siz de 🙏 Ev sıcak ama üşüyorum. Kan kaybının etkisi sanırım.
Umarım sizler de iyisinizdir 🌸 🙏 Geriye dönük mesajlara bakamadım. Doğum yapan oldu mu? 🥰

Gözünaydın canım mis gibi rahatlamışsındır…😍

Ben ilkinde prima kullandım bunda molfix premium aldım bakalım çok övmüşlerdi denicem canım ☺️ Ay #reklamdeğil diyeyim :)
Hemde nasıl rahatladım valla kuzum mis gibi oldu 🥰🥰
1numarasini mi aldın? bende bir bakayım ona şimdilik iki paket Prima premium aldım ama dediğine de bakacağım bakalım

Kızlar merhaba. Aklım burda ama siteye girmeye fırsat bulamıyorum. Gece gündüz kavramımız karışık. Sürekli emzir, bez değiştir, gaz çıkarmaya çalış uğraşıyoruz minnoşla. Çok şükür ağrılarım epey azaldı. Oturup kalkarken biraz sızı oluyor ama genel olarak iyiyim. Tüm ağrı sebebim gazmış, iyice anladım bunu. Aman dikkat edin siz de 🙏 Ev sıcak ama üşüyorum. Kan kaybının etkisi sanırım.
Umarım sizler de iyisinizdir 🌸 🙏 Geriye dönük mesajlara bakamadım. Doğum yapan oldu mu? 🥰
İyi olmanıza sevindim canım.Ay şimdi nede tatlıdır minik kuzu 🧿🧿🥰 Bizlerde iyiyiz henüz doğuran olmadı, günler belli oldu beklemedeyiz.sende dikkat et kendine kan için ilaç vermiştir kullan,pekmez vs ye güzelce inşallah. Gaz durumun geçti mi eve gelince peki.

Kızlar bebek bezi olarak hastaneye ne aldınız? İlk aylar ne kullanacaksınız? Ben Prima premium aldım #reklamdegil ilk zamanlar bunu kullanayım diyorum ama başka önerisi olan varmı kullanan deneyimleyen anneler neyi önerir bez olarak?
Canım ilk doğumda prima premium almıştım. Çok zamlandı diye bunda molfix pure soft 1 numara aldım. İkisi de güzel. Ben molfix pure softcuyum. Onu daha bi beğeniyorum 🥰

İyi olmanıza sevindim canım.Ay şimdi nede tatlıdır minik kuzu 🧿🧿🥰 Bizlerde iyiyiz henüz doğuran olmadı, günler belli oldu beklemedeyiz.sende dikkat et kendine kan için ilaç vermiştir kullan,pekmez vs ye güzelce inşallah. Gaz durumun geçti mi eve gelince peki.
Sağ ol canım 🥰
Ay hem de ne tatlı. Ultrason görüntülerinde hep ablasına benzetiyordum. Birebir ablası küçüğüm. İncimi tekrar büyütüyorum ama bu sefer Mercan diyoruz 🥹
Anneyken kullandığımız vitaminleri doğum sonrası da kullanacakmışız bir süre. Onları kullanmaya devam ediyorum. Pekmez aklıma gelmemişti, iyi oldu söylediğin 🙏 Tüketirim.
Eve çıkınca çok rahatladım. Daha rahat hareket edince gaz problemim kalmadı.
Sizler de hayırlısıyla kucağınıza alın. 🙏 Artık bebişlerin kaka rengini konuşmaya başlayalım 🤭

Canım ilk doğumda prima premium almıştım. Çok zamlandı diye bunda molfix pure soft 1 numara aldım. İkisi de güzel. Ben molfix pure softcuyum. Onu daha bi beğeniyorum 🥰
Peki kalitesi Prima premium gibi mi sence canım pişik sızdırma durumu iyi midir kullanan biri olarak 🤗 ay ona mı baksam ya. Bende şimdi Prima aldım ama maşallah uçuk dediğin gibi o yüzden başkalarinada şans vermek istiyorum 😂senin dedigine de ben bir bakayım ya çok sağol canım 🤗💕

Sağ ol canım 🥰
Ay hem de ne tatlı. Ultrason görüntülerinde hep ablasına benzetiyordum. Birebir ablası küçüğüm. İncimi tekrar büyütüyorum ama bu sefer Mercan diyoruz 🥹
Anneyken kullandığımız vitaminleri doğum sonrası da kullanacakmışız bir süre. Onları kullanmaya devam ediyorum. Pekmez aklıma gelmemişti, iyi oldu söylediğin 🙏 Tüketirim.
Eve çıkınca çok rahatladım. Daha rahat hareket edince gaz problemim kalmadı.
Sizler de hayırlısıyla kucağınıza alın. 🙏 Artık bebişlerin kaka rengini konuşmaya başlayalım 🤭
Az kaldı 3 güne yanına katılıyorum 🥰 ikisine de maşallah hem adları güzel hem bahtlari güzel olsun inşallah 🥰💕Mercanimiz da kolaylıkla güzellikle büyüsün ablasıyla birlikte.vitaminlerini aksatma. Üzüm yada dut pekmezi doğal bulursan çok iyi olur senin için. Her sabah aç karnına atarsin bir kaşık mis gibi 🥰

Peki kalitesi Prima premium gibi mi sence canım pişik sızdırma durumu iyi midir kullanan biri olarak 🤗 ay ona mı baksam ya. Bende şimdi Prima aldım ama maşallah uçuk dediğin gibi o yüzden başkalarinada şans vermek istiyorum 😂senin dedigine de ben bir bakayım ya çok sağol canım 🤗💕
Molfix in mavi olanını büyük kızımda da kullandım epey uzun süre. Sızdırma vs hiç sorun yaşamadım. Pişik sorunu en iyi bezde bile olabilir, bebeğin teniyle ilgili biraz o konu. Bu paketin bitince bence molfix e bir şans verebilirsin. Pure&soft alırsın, biraz daha büyüyünce mavi paketi de denersin. Kalıbı da ideal. Bel oyuntusu da var şu an kullandığım pakette.

Merhaba canım oy alışma evresindesiniz 1 aya düzeninizi oturtursunuz her şey düzelir inşallah 🌸🙏🏻 Sendne sonra doğum olmadı sanırım en son sen doğurdun canım ☺️ Büyük kızçen nasıl mutlu mu ☺️ Hangi vitaminleri kullanıyordun canım şimdi devam ettiğin
Hemde nasıl rahatladım valla kuzum mis gibi oldu 🥰🥰
1numarasini mi aldın? bende bir bakayım ona şimdilik iki paket Prima premium aldım ama dediğine de bakacağım bakalım
Evet kuzum 1 aldım ilk defa denicem bakalım bende burda arkadaşlarda baya övmüştü alayım dedim ☺️

Molfix de alacaksan canım al elindeki prima ile dönüşümlü tak madem diğer türlü prima paket bitene kadar alışkanlık yapıp diğerine geçtiğinde pişik yapabilir bir ondan tak bir değiştirdiğinde diğerinden tak elindeki paketi öyle değerlendir 🌸

Molfix de alacaksan canım al elindeki prima ile dönüşümlü tak madem diğer türlü prima paket bitene kadar alışkanlık yapıp diğerine geçtiğinde pişik yapabilir bir ondan tak bir değiştirdiğinde diğerinden tak elindeki paketi öyle değerlendir 🌸
Çok mantıklı canım valla 👍👍 peki 1numara bez ortalama kaç paket almak gerekli. Şimdi iki paket var elimde. Molfix de alsam kaç paket kullanılıyor ? 2 numaraya hangi ayda ortalama geçebilir acaba ? Ona göre 1 numaradan çok stok yapmak istemiyorum

Çok mantıklı canım valla 👍👍 peki 1numara bez ortalama kaç paket almak gerekli. Şimdi iki paket var elimde. Molfix de alsam kaç paket kullanılıyor ? 2 numaraya hangi ayda ortalama geçebilir acaba ? Ona göre 1 numaradan çok stok yapmak istemiyorum
2 numara çok tercih edilmiyor genelde aniden büyüdükleri için 40 çıkma zamanlarında bebeğin bol dışkılıyorsa direk 3 geçebilirsin hatta oda bizi kesmedi biraz kullanıp 4 e geçtik 😁stok yapma oyüzden

Yiyorum kuzum muz ceviz kaşar peynir haşlanmış yumurta hiç eksik etmiyorum çocuğa kilo aldıracak şeyler yiyorum çok şaşırdım hep alıyordu 300 gram her gittiğimizde. Bunda böyle oldu anlamadım. Kordonları yüzünün önüne falan gelmiş o bir sıkıntı yaratır mı ya ona da kafam takıldı
Sizinle haftalarımız yakın benim bebişim bu hafta hiç kilo almamış gözüktü ultrasonda :( Doktorum yüzümün düştüğünü görünce bu haftalarda artık baş kanala girmeye başlıyor kafadaki bıngıldaklı yapı sebebiyle kafa çevresi tam ölçüm olmuyor kilo da bu sebeple +-500 gr a kadar yanılma payı var dedi. O sebeple canınızı sıkmayın ölçümler kesin değil sağlıklı çok şükür. Suyu iyiyse,hareketliyse, doktor bir sorun yok dediyse mutluyuz :)
Ya ben bugün de başka dert edindim kendime. Benim kan grubum b değil de 0+ çıktı ya, eşim de B+. Bebek B+ olursa abo uyuşmazlığı oluyormuş. Fototerapi mi ne gerekebiliyor doğunca vs deniyor internette yani diğer bebeklere göre sarılık olma ihtimali daha yuksekmis :( bilgisi olan var mi ya
Sizin 0 olduğu kesin mi peki daha önce B biliyorsanız acaba başka bir hastane de daha mı baktırsanız ? B yi bulan hastane mi siz mi yanlış hatırladınız acaba ?

2 numara çok tercih edilmiyor genelde aniden büyüdükleri için 40 çıkma zamanlarında bebeğin bol dışkılıyorsa direk 3 geçebilirsin hatta oda bizi kesmedi biraz kullanıp 4 e geçtik 😁stok yapma oyüzden
Aaa şimdi işler iyice karıştı 😂 şimdi 1 numaradan kaç paket alınmalı o zaman ortalama 2den kaç 3ten kaç 😂

Aaa bende 0+ eşimde b+:( insallah sorun yaşamayiz yaa

Back