YAA ..Benide alın aranıza. Çatlatma iğnesinin 12.günü 68 bugün 14.günü 149 çıktı. Doktorum gördü şimdilik herşey yolunda iki gün sonra tekrar kan vereceğiz takip devam
Şükür canım. Zorlu bir süreçten sonra hamileyimYAA ..inanmıyorumm demek hamilesinn tebrik ederim gözün aydın Hatice.. İnşallah sağlıklıdır Allah tamamına erdirsin.
veririm tabiki Allahım izin verirse hayırlı haberlerle gelirim inşallahAy yarın çok heyecanlı, bize de güzel haberleri ver inş canımmm
evet evet hatırladım seni ondan da çok sevindimm inşallah canım inşallah.. gözün aydın olsun..Şükür canım. Zorlu bir süreçten sonra hamileyim
Teşekkürler canım.Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin.
hayırlı olsun canım. Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin. aramıza hoşgeldinŞükür canım. Zorlu bir süreçten sonra hamileyim
Sende hamile misinevet evet hatırladım seni ondan da çok sevindimm inşallah canım inşallah.. gözün aydın olsun..
Teşekkür ederim canım inşallah doğumdan sonra da paylaşırızhayırlı olsun canım. Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin. aramıza hoşgeldin
Yok ben bat bekliyorum canimSende hamile misin
Hadi inşallah çok çok dua ediyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Kucağımızı doldursun. Bat ne zaman birlikte bekleyelim bizimkinin heyecanı kalmadı:))Yok ben bat bekliyorum canim
maşallahhh. hayırlı olsun canım hoşgeldin.Selam kızlar tüp bebekle gelen ikizlerimden sonra kendiliğinden gelen üçüncü kuzumla aranıza katılmaya geldik herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağımiza alırız inşallah
Olur mu asil heyecan basliyorrrrHadi inşallah çok çok dua ediyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Kucağımızı doldursun. Bat ne zaman birlikte bekleyelim bizimkinin heyecanı kalmadı:))
Tabiki canım ne demek. Bence idrar tahlili yspmak onun sonucunu tahmin etmek çok heyecanlı kanda kaç çıkacak yükselecek mi?? Tatlı heyecanlar o dönemler. Diğerlerinde geriliyorum kese görünecek mi kalp atacak mı benim kayıplarımda fazla ya korkuyorum.Olur mu asil heyecan basliyorrrr
Kesesi kalp atisi vs. Insallah sirasiyla guzel haberler alalim canim.
Benim ovu testlerimde 31inde pik gordum 3 4u gibi catladi gibi sanirim agrilarimdan oyle anliyorum.. sanirim 15inden sonra beklicem. Cunku seyi ayirt edemedim pikten sonra mi 14 siliklestikten sonra mi 14 eklenecek.. prg.ma gore 12si gosteriyor bu defa catlamasi uzun surdu gibi cok degerlendirdigimiz de soylenemez.. bakalim.. ama heyecanima ortak olmak istemen hosuma gitti
sağ tarafımda dolgunluk hissediyorum daha memişlerde hareket yok gibi.. olsa da olur olmasa da olur gözüyle baksam da adet olunca geriliyorum...Tabiki canım ne demek. Bence idrar tahlili yspmak onun sonucunu tahmin etmek çok heyecanlı kanda kaç çıkacak yükselecek mi?? Tatlı heyecanlar o dönemler. Diğerlerinde geriliyorum kese görünecek mi kalp atacak mı benim kayıplarımda fazla ya korkuyorum.
Seni çok iyi anlıyorum. Kendini dinleme henüz belirti için çok erken. 5.defa hamile kalışım ama hepsi de birbirinden farklıydı.ikizlerimde hiç belirti yoktu yani belirti olmayabiliyorda. Sen yumurtladığını düşündüğün bir gün belirle 12 gün sonra çıkarsağ tarafımda dolgunluk hissediyorum daha memişlerde hareket yok gibi.. olsa da olur olmasa da olur gözüyle baksam da adet olunca geriliyorum...
Ben çatlatma iğnesinden sonra hep kasıklarımda ağrı hissettim birde akıntım hiç geçmedisağda dedim ama bacak bacak üstüne atınca solda da baskı var... hayır olsun inşallah:) kızlar bu evrelerde neler hissettiniz..?
6.500 dü kese de 9mm idi.Keseyi gören arkadaslar hcg kaçken gördünüz?
4ü yumurtladım diyorum 12 ekle 16sında idrar testimi yapıyım..Seni çok iyi anlıyorum. Kendini dinleme henüz belirti için çok erken. 5.defa hamile kalışım ama hepsi de birbirinden farklıydı.ikizlerimde hiç belirti yoktu yani belirti olmayabiliyorda. Sen yumurtladığını düşündüğün bir gün belirle 12 gün sonra çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?