• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
dün
Daha içimizde kalp atışını duyan yok değil mi kuzlar. Benim cuma randevum. Size ne zamana randevu verdiler kalp atışı için
Dün 4+6'da kanama nedeniyle gittim, ciddi bir durum yokmuş, nedenini de bilmiyorum. Keseyi ve yolk kesesini gördük, doktora içi doludur değil mi dediğimde kesin bir şey söyleyemeyiz dedi. Kalp atışı ile ilgili de hiçbir şey söylemedi. 9 gün sonra tekrar gel dedi ama kalp atışını duyabiliriz demedi. Her yerde 6 ila 8 hafta arasında duyulur yazıyor.

Merhaba kızlar bende 5+4 le aranıza katıldım. İnşallah herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır.kızlar benim geçen hafta hafif kanamam oldu ve hemen doktora gittim doktor ultrasonla bakıp kese düzensizliği görüyorum dedi ve ben pert oldum desem yeri var. Progestan kullanmaya başladım şuan kanama yok.Dünde kendi dontoruma gittim baktı ve kese düzensiz demiyorum dedi kalp atışı duyamadı embriyo göremedi ve yolk kesesini şuan burda ilk defa duydum ondan hiç bahsetmedi. 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım inşallah dedi. Sizce herşey yolundamı bu yolk kesesinden hiç bahsetmedi bile

Merhaba kızlar bende 5+4 le aranıza katıldım. İnşallah herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır.kızlar benim geçen hafta hafif kanamam oldu ve hemen doktora gittim doktor ultrasonla bakıp kese düzensizliği görüyorum dedi ve ben pert oldum desem yeri var. Progestan kullanmaya başladım şuan kanama yok.Dünde kendi dontoruma gittim baktı ve kese düzensiz demiyorum dedi kalp atışı duyamadı embriyo göremedi ve yolk kesesini şuan burda ilk defa duydum ondan hiç bahsetmedi. 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım inşallah dedi. Sizce herşey yolundamı bu yolk kesesinden hiç bahsetmedi bile
Kalp atısı için tarih vermiş rahat olmalısın bence. Kese vardırkı kalbını görmek için tarih veriyo

HAYIRLI OLSUN CANIM HOSGELDIN BIRLIKDE 9 AYA MERHABA INSALLAH

Back