benimde son 3 gündür var yakındır canım :)benim gögüsler bi etkilenmedi bu durumdan hafif acımaları var da. karnım şişeceğine azıcık onlar şişseydi ya :) daha çok hoşuma gidebilirdi bu durum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde son 3 gündür var yakındır canım :)benim gögüsler bi etkilenmedi bu durumdan hafif acımaları var da. karnım şişeceğine azıcık onlar şişseydi ya :) daha çok hoşuma gidebilirdi bu durum:)
Aynen perşembe insallah bakalım keseyi görürsem :) sen duymadınmı kalbini c.tesi demiştinOzgurkus kız sen naptın ? perşembe mi gidicektin
ınsallah gorursun canım ne heyecanlı gunler yaAynen perşembe insallah bakalım keseyi görürsem :) sen duymadınmı kalbini c.tesi demiştin
cumartesi değil çarşamba :) yani yarın kalbini duyamam ama bebişi görsem yeter :)Aynen perşembe insallah bakalım keseyi görürsem :) sen duymadınmı kalbini c.tesi demiştin
Sen görmüş olmalısın masallah degerin gayet iyi:)ınsallah gorursun canım ne heyecanlı gunler ya
İnsallah görürsün :)cumartesi değil çarşamba :) yani yarın kalbini duyamam ama bebişi görsem yeter :)
Dün 4+6'da kanama nedeniyle gittim, ciddi bir durum yokmuş, nedenini de bilmiyorum. Keseyi ve yolk kesesini gördük, doktora içi doludur değil mi dediğimde kesin bir şey söyleyemeyiz dedi. Kalp atışı ile ilgili de hiçbir şey söylemedi. 9 gün sonra tekrar gel dedi ama kalp atışını duyabiliriz demedi. Her yerde 6 ila 8 hafta arasında duyulur yazıyor.Daha içimizde kalp atışını duyan yok değil mi kuzlar. Benim cuma randevum. Size ne zamana randevu verdiler kalp atışı için
İNŞALLAH CANIMİnsallah görürsün :)
canım bana muhtemelen yine alttan bakıcak alttan bakarsa bi ihtimal görme şansım var bakalım yarın olsun da hayırlısıylaDaha içimizde kalp atışını duyan yok değil mi kuzlar. Benim cuma randevum. Size ne zamana randevu verdiler kalp atışı için
BEN SADECE KAN TESTI YAPTIM. DR 15 INDE GEL BAKALIM DEDISen görmüş olmalısın masallah degerin gayet iyi:)
Kalp atısı için tarih vermiş rahat olmalısın bence. Kese vardırkı kalbını görmek için tarih veriyoMerhaba kızlar bende 5+4 le aranıza katıldım. İnşallah herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır.kızlar benim geçen hafta hafif kanamam oldu ve hemen doktora gittim doktor ultrasonla bakıp kese düzensizliği görüyorum dedi ve ben pert oldum desem yeri var. Progestan kullanmaya başladım şuan kanama yok.Dünde kendi dontoruma gittim baktı ve kese düzensiz demiyorum dedi kalp atışı duyamadı embriyo göremedi ve yolk kesesini şuan burda ilk defa duydum ondan hiç bahsetmedi. 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım inşallah dedi. Sizce herşey yolundamı bu yolk kesesinden hiç bahsetmedi bile
HAYIRLI OLSUN CANIM HOSGELDIN BIRLIKDE 9 AYA MERHABA INSALLAHMerhaba kızlar bende 5+4 le aranıza katıldım. İnşallah herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır.kızlar benim geçen hafta hafif kanamam oldu ve hemen doktora gittim doktor ultrasonla bakıp kese düzensizliği görüyorum dedi ve ben pert oldum desem yeri var. Progestan kullanmaya başladım şuan kanama yok.Dünde kendi dontoruma gittim baktı ve kese düzensiz demiyorum dedi kalp atışı duyamadı embriyo göremedi ve yolk kesesini şuan burda ilk defa duydum ondan hiç bahsetmedi. 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım inşallah dedi. Sizce herşey yolundamı bu yolk kesesinden hiç bahsetmedi bile
İnşallah bakalım ama dediğim gibi yolk kesesi kafama takıldıKalp atısı için tarih vermiş rahat olmalısın bence. Kese vardırkı kalbını görmek için tarih veriyo
. Teşekkür ederim canım hoşbulduk sağlıklı sihhatli hızlı bir 9 ay olsun inşallahHAYIRLI OLSUN CANIM HOSGELDIN BIRLIKDE 9 AYA MERHABA INSALLAH
İLK BEBEGINMI CANIMİnş
. Teşekkür ederim canım hoşbulduk sağlıklı sihhatli hızlı bir 9 ay olsun inşallah
Inşallah canım.test yaptın mı ? Ilk kontrolunmu ?BEnim de sat 26 yarın bizde gideceğiz hayırlı haberler alırız inşallah:)
Evet ilk bebeğimİLK BEBEGINMI CANIM