2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada hamile olan arkadaşlar yüz ustu yattığınızda kasıklarda doluluk hissi oluyor mu sanki su şişesinin üzerine yatmış gibi
Bişey olur diye korkudan öyle yatamıyorumki sürekli yan yatmak istiyorum ama ozaman bile kasıklarim batıyor
Arada evde surekli yürüyorum ozaman rahatlıyorum.

Aslihan kal kaymaz cnm eltim gidiyor 2 oldu çok güzel ilgileniyor dedi kısırlığa kadar inceliyomus herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor dedi bende bugün ona gidicem doğum evinde
Evet duymuştum benimde arkadaşım gidiyor ona oda çok ilgili olduğunu söyledi. Gürhan Beye gittim bende oda iyiydi aslında ama doğumevi yoğunluğu çok fazla, resmen iki kişi giriyorsun içeri

Günaydın kızlar :)
Şişkinlik probleminiz var mı kilo problemim yok çok az göbeğim var ancak sanki 4 aylık hamile gibi karnım şiş
sormaa kendimi şimdiden baya iri hissediyorum. benim birde mide yanmam çok. doktor rennie verdi çok rahatsız olduğumda alıyorum.

gece oyle cok yoruldumkı. kızım gogsumden hıc ın
maşallah çok iyi çıkmış. sat ne zamandı senin? ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm de:)
ayyyy keske keske ıkız olsa bır kızım var 18 aylık yalvradım ıkıncı ııcın zor gonlu oldu esımın ucu ıstemem dıo ıkız olursa ucarım:)

maşallah çok iyi çıkmış. sat ne zamandı senin? ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm de:)
aslında ben emzırdıgım ıcın uzelı adet olmadım. eylul de karısık bı net tarıh yok. ama dr ye onu sorcagım benım sat hangısı dıye:) 15 ınde korunmayı bıraktık. 20 ekımde leke leke adet geldı. saırım 20 ekıme gore hesap yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…