Aslihan kal kaymaz cnm eltim gidiyor 2 oldu çok güzel ilgileniyor dedi kısırlığa kadar inceliyomus herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor dedi bende bugün ona gidicem doğum evindeSakarya da hangi doktora gidiyorsunuz, bende sakaryadayım da :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslihan kal kaymaz cnm eltim gidiyor 2 oldu çok güzel ilgileniyor dedi kısırlığa kadar inceliyomus herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor dedi bende bugün ona gidicem doğum evindeSakarya da hangi doktora gidiyorsunuz, bende sakaryadayım da :)
Bişey olur diye korkudan öyle yatamıyorumki sürekli yan yatmak istiyorum ama ozaman bile kasıklarim batıyorBu arada hamile olan arkadaşlar yüz ustu yattığınızda kasıklarda doluluk hissi oluyor mu sanki su şişesinin üzerine yatmış gibi
Son adet 30 Eylül ama henüz keseyi göremedik Perşembe gününe randevu verdi bakalım görebilecek miyizSon adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
Evet duymuştum benimde arkadaşım gidiyor ona oda çok ilgili olduğunu söyledi. Gürhan Beye gittim bende oda iyiydi aslında ama doğumevi yoğunluğu çok fazla, resmen iki kişi giriyorsun içeriAslihan kal kaymaz cnm eltim gidiyor 2 oldu çok güzel ilgileniyor dedi kısırlığa kadar inceliyomus herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor dedi bende bugün ona gidicem doğum evinde
EVET:)))Günaydın kızlar :)
Şişkinlik probleminiz var mı kilo problemim yok çok az göbeğim var ancak sanki 4 aylık hamile gibi karnım şiş
Ben onu daha cok göğüslerde hissediyorumBu arada hamile olan arkadaşlar yüz ustu yattığınızda kasıklarda doluluk hissi oluyor mu sanki su şişesinin üzerine yatmış gibi
sormaa kendimi şimdiden baya iri hissediyorum. benim birde mide yanmam çok. doktor rennie verdi çok rahatsız olduğumda alıyorum.Günaydın kızlar :)
Şişkinlik probleminiz var mı kilo problemim yok çok az göbeğim var ancak sanki 4 aylık hamile gibi karnım şiş
maşallah çok iyi çıkmış. sat ne zamandı senin? ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm de:)3305 CIKTI SONUCUM:)
tebrik ederim canım sağlıkla kavuş meleğine3305 CIKTI SONUCUM:)
dimi ya allahım karnım felaket yani göğüslerde fora hem şiş hem acıyosormaa kendimi şimdiden baya iri hissediyorum. benim birde mide yanmam çok. doktor rennie verdi çok rahatsız olduğumda alıyorum.
Nadiren oluyor ama şiddetli, ağrı kesici almıyorum bol su içmeye çalışıyorum.Kızlar sizde de baş ağrısı oluyor mu
benim gögüsler bi etkilenmedi bu durumdan hafif acımaları var da. karnım şişeceğine azıcık onlar şişseydi ya :) daha çok hoşuma gidebilirdi bu durum:)dimi ya allahım karnım felaket yani göğüslerde fora hem şiş hem acıyo
SAT 2 Ekim, keseyi gördük, yolk sac denen küçük beyaz keseyi de dün 4+6'da gördük.Son adeti 25 eylül veya sonrası olupta keseyi gören varmı ?
ayyyy keske keske ıkız olsa bır kızım var 18 aylık yalvradım ıkıncı ııcın zor gonlu oldu esımın ucu ıstemem dıo ıkız olursa ucarım:)maşallah çok iyi çıkmış. sat ne zamandı senin? ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm de:)
ınsallah:)tebrik ederim canım sağlıkla kavuş meleğine
aslında ben emzırdıgım ıcın uzelı adet olmadım. eylul de karısık bı net tarıh yok. ama dr ye onu sorcagım benım sat hangısı dıye:) 15 ınde korunmayı bıraktık. 20 ekımde leke leke adet geldı. saırım 20 ekıme gore hesap yapacakmaşallah çok iyi çıkmış. sat ne zamandı senin? ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm de:)
cok yakındır ıstedıgın olacak:)benim gögüsler bi etkilenmedi bu durumdan hafif acımaları var da. karnım şişeceğine azıcık onlar şişseydi ya :) daha çok hoşuma gidebilirdi bu durum:)