• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?
Geç döllenme olmuş anladığım kadarıyla normalde bu haftalar sata uyumlu olur genelde arkadaşım 7,5 hastalıkken duydu kalp atışını ama bebeği göründü 6,5 haftalıkken

Kizlar cok kötü uyku sorunumuz var.gozumu zor bela açıyorum.gozleeim açıkken bile uyuyor gibiyim. Ay napicam ben, akil verin

Kizlar cok kötü uyku sorunumuz var.gozumu zor bela açıyorum.gozleeim açıkken bile uyuyor gibiyim. Ay napicam ben, akil verin
Ay canımm aynı şey bendede var gün icersinde sürekli uyuyorum sabahları gözlerimi acamiyorum gözler kapalı kapalı yuzumu yıkamaya gidiyorum resmen

Bu arada hamile olan arkadaşlar yüz ustu yattığınızda kasıklarda doluluk hissi oluyor mu sanki su şişesinin üzerine yatmış gibi:KK68:

Günaydın hanımlar
Şuan gittiğim saygı hastanesi
Bulduklarım
Emsey
Ersoy
Adatıp bunlar kurtköyde bide gispir eski doktorum orda Tuzla’da
Emseyde canan hoca var onu birde orkide hocayı tavsiye ederim. Ersoyda da istersen bi bakayim doktorlara kimler kalmis. O iki hastanede calistim da doktorlarini tanıyorum az çok.

Selamlar bende dün hamile olduğumu ogrendim ve hala etkisindeyim inşallah sağlıklı bı şekilde tamamlariz surecimizj ovulasyon ve kan testi yaptım dr.a gitmedim henuz
Hoşgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah. Iyi haberlerinizi bekliyorum

Canim kese etrafinda kanama alani olusabiliyor bazen her yeri kapliyor bazende bir kese gorunumunde oluyor ama insallah kanama alani degil ikiz bebistir doktor dusul riskinden suphelenmediyse sknti yapma ama cokta hareket etme bol bol dinlenmeye çalış
Düşükle ilgili bir şey demedi, folik asiti değiştirdi ve kan ilacı verdi 10 gün sonra görüşelim dedi, devlet hastanesinde ki doktordu ve gerçekten çok kalabalıktı başı ilgilenememesi normal. Haftaya kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek

Günaydın hanımlar

Emseyde canan hoca var onu birde orkide hocayı tavsiye ederim. Ersoyda da istersen bi bakayim doktorlara kimler kalmis. O iki hastanede calistim da doktorlarini tanıyorum az çok.

Hoşgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah. Iyi haberlerinizi bekliyorum
Buldum canım :) doktorları çok sağol bakıcam işte şu rutinler bitsin de

Back