Merhaba hanımlar
Belki umuda ihtiyacı olan arkadaşlar için yazıyorumm.
2012 yılında kızımı doğum yaptıktan sonra iki kere olucan hamileliklerimde bebeklerimde sıkıntı yaşadım ve nasip olmadı 2015 yılında doktora gittiğimde tedavisiz bebek sahibi olamayacağımı ve bunun çok uzun yıllar sürebileceğini ögrendim. Herşeyden vazgeçmiştim tedavi olmayı bırak psikolojim tamamen bozulmuştu. 2015 yılının kasım ayında normal bir kontrole daha gitmek istedim kasıklarımda çok ağrı vardı çünkü gittiğim dr kistim olduğunu ve bunun ağrı yaptığını söyledi. İçimdeki şüphe geçmiyordu ama belirtide yoktu. Çok kısa bir süre sonra dr gittim tekrardan kistin aslında bebek olduğunu ögrendim ve kaç atışını tam 8 haftalıkken duydumm. 2016 da oğlumu kucağıma aldım 2017 peşine kızım geldi ve kısmetse2019 da yine anne oluyorum. Umudunuzu kaybetmeyin. Allahım hepinize sağlıcakla kucağınıza aldırsın yavrularınızı
Gobek benimde çıktı bende zayıf biriyim aslinda hemen sivri bi karnim oldu ama henuz bir çizgi oluşumu yok. Yarin bi pantolon bakayim dedim. Kademeli pantolonlar varmis sanırım. Onlardan bakayi düşünüyorum. Baska tavsiyesi olan var mi bu konuda.
Gobek benimde çıktı bende zayıf biriyim aslinda hemen sivri bi karnim oldu ama henuz bir çizgi oluşumu yok. Yarin bi pantolon bakayim dedim. Kademeli pantolonlar varmis sanırım. Onlardan bakayi düşünüyorum. Baska tavsiyesi olan var mi bu konuda.
Merhaba! Kızlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantısı ve halsizlikle bnmde başım dertte maalesef sürekli serumlarla ayağa kalkabiliyorum bunlar yetmezmiş gibi bir de 3 günde vücudum sürekli kaşınıp kabarıyor Bugun dr gittim halk arasında kurdesan denilen bi rahatsızlıkmış ve tedavisi yüzde yüz olmamakla birlikte kortizonlu iğne ddi onuda gebelikte yapamam çok zararı var göze alırsan olur ddi üstelik bu hastalık yüzünden gebeliğini sonlandıranlardan bile bahsetti ve düşünmemi söyledi öle bişeyi kesinlikle düşünmüyorum ama nolur dualarınız da bana da yer verin 6 haftaya kadar geçmezse artık kronikleşecekmiş ve hep böyle devam edecekmiş
Cok gecmıs olsun benım ablamda olmustu ve kortizonlu iğne vurulmak zorunda kaldı doğurana kadar .tabii şişlik oldu onda kortizon dolayısıyle ve onda 6.aydan sonra baslamıstı.iğneden baska cozumunyok denılmıstı
Cok sukur bende kalp atislarini duydum bugun
Listeye eklenebiliriz
Yasim 33.
2. Cocugum
Istanbuldayim.son adet tarihim 22 Ekim
Beklenen dogum 29 Temmuz
Hamilelikten öncede varmıydı canım.bendede hapşırma oluyordu ama son bir kaç haftadır aşırı fazlalaştı, yani günde en az 20 - 25 kere hapşırıyorum. Sanki grip gibi.burun boğaz doktoruna gitmiştim.alerji testleri yaptı bende ama hiçbirşeye alerjik çıkmadı.
Evet benim ömür boyu var resmen lisede fln vardı. İlaç kullanmadığımda belki 100 lerce hapşuruyordum hatta alerji uzmanı uzun bi tedaviye başladı 3 yıla kadar sürebilecek olan. Ve gebelik düşünme çok zorlanırsın demişti. Ama ben o soralar gebeymişim tabi. Bahsettiğim sprey gebelikte de kullanmakta olan bişry. Ama Doğum dr u Zorda kalmadıkça ilk 3 ay kullanma dedi. 10 15 kez hapşurtmakdan bişey olmaz dedi
Cok gecmıs olsun benım ablamda olmustu ve kortizonlu iğne vurulmak zorunda kaldı doğurana kadar .tabii şişlik oldu onda kortizon dolayısıyle ve onda 6.aydan sonra baslamıstı.iğneden baska cozumunyok denılmıstı
Merhaba! Kızlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantısı ve halsizlikle bnmde başım dertte maalesef sürekli serumlarla ayağa kalkabiliyorum bunlar yetmezmiş gibi bir de 3 günde vücudum sürekli kaşınıp kabarıyor Bugun dr gittim halk arasında kurdesan denilen bi rahatsızlıkmış ve tedavisi yüzde yüz olmamakla birlikte kortizonlu iğne ddi onuda gebelikte yapamam çok zararı var göze alırsan olur ddi üstelik bu hastalık yüzünden gebeliğini sonlandıranlardan bile bahsetti ve düşünmemi söyledi öle bişeyi kesinlikle düşünmüyorum ama nolur dualarınız da bana da yer verin 6 haftaya kadar geçmezse artık kronikleşecekmiş ve hep böyle devam edecekmiş
Cok sukur bende kalp atislarini duydum bugun
Listeye eklenebiliriz
Yasim 33.
2. Cocugum
Istanbuldayim.son adet tarihim 22 Ekim
Beklenen dogum 29 Temmuz