2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba hanımlar
Belki umuda ihtiyacı olan arkadaşlar için yazıyorumm.
2012 yılında kızımı doğum yaptıktan sonra iki kere olucan hamileliklerimde bebeklerimde sıkıntı yaşadım ve nasip olmadı 2015 yılında doktora gittiğimde tedavisiz bebek sahibi olamayacağımı ve bunun çok uzun yıllar sürebileceğini ögrendim. Herşeyden vazgeçmiştim tedavi olmayı bırak psikolojim tamamen bozulmuştu. 2015 yılının kasım ayında normal bir kontrole daha gitmek istedim kasıklarımda çok ağrı vardı çünkü gittiğim dr kistim olduğunu ve bunun ağrı yaptığını söyledi. İçimdeki şüphe geçmiyordu ama belirtide yoktu. Çok kısa bir süre sonra dr gittim tekrardan kistin aslında bebek olduğunu ögrendim ve kaç atışını tam 8 haftalıkken duydumm. 2016 da oğlumu kucağıma aldım 2017 peşine kızım geldi ve kısmetse2019 da yine anne oluyorum. Umudunuzu kaybetmeyin. Allahım hepinize sağlıcakla kucağınıza aldırsın yavrularınızı

Gobek benimde çıktı bende zayıf biriyim aslinda hemen sivri bi karnim oldu ama henuz bir çizgi oluşumu yok. Yarin bi pantolon bakayim dedim. Kademeli pantolonlar varmis sanırım. Onlardan bakayi düşünüyorum. Baska tavsiyesi olan var mi bu konuda.

Eger tayt giyiyorsanız hamile taytleri çok rahat oluyorr

Cok gecmıs olsun benım ablamda olmustu ve kortizonlu iğne vurulmak zorunda kaldı doğurana kadar .tabii şişlik oldu onda kortizon dolayısıyle ve onda 6.aydan sonra baslamıstı.iğneden baska cozumunyok denılmıstı

Evet benim ömür boyu var resmen lisede fln vardı. İlaç kullanmadığımda belki 100 lerce hapşuruyordum hatta alerji uzmanı uzun bi tedaviye başladı 3 yıla kadar sürebilecek olan. Ve gebelik düşünme çok zorlanırsın demişti. Ama ben o soralar gebeymişim tabi. Bahsettiğim sprey gebelikte de kullanmakta olan bişry. Ama Doğum dr u Zorda kalmadıkça ilk 3 ay kullanma dedi. 10 15 kez hapşurtmakdan bişey olmaz dedi

Çok saol şimdilik iğne düşünmediğimi söledim zaten özellikle ilk aylarda dayanabildiği kadar dayanmam önerildi inş bi an önce geçer

Kızlar şimdi kardeşim ağda yaptı bana normalde canım çok yanmazdı tüylerim seyrek ama canım o kadar yandı ki anlatamam

merhaba kızlar bugun kontrolum vardı 8+5 masAllah kuzum ıyıymıs 8+2ymıs gelısım olarakta.
ya nub teorısı falan cınsıyet tahmın etcek varmı kızlar atıyorum fotiEki Görüntüle 2213414
Maşallah
Merhaba anneler nasilnasıl iki gundur feci baş ağrılarim var resmen sardım kafamı normal midir bilmiyorum ilaçta alamıyorum sizde durumlar nasıl
Benim migrenim var 6 haftada 2 parol içtim. Sen içmek istemiyorsan patates bağlayabilirsin başına.

Kizlar kazazede gibiyiz:) birimizin basi agrir, birimizin karni, birimizin nfesi kesilir, digerinin mide bulantisi falan sinirlerim bozuldu:)) hepimizin bu cektiklerine deger de bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah
Aynen öyleyiz inşallahhh

Kızlar aranızda Reni kullanan var mi, miğde yanması için?
Ben kızımda gaviskon kullandım.

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin.

Cok sukur bende kalp atislarini duydum bugun
Listeye eklenebiliriz
Yasim 33.
2. Cocugum
Istanbuldayim.son adet tarihim 22 Ekim
Beklenen dogum 29 Temmuz
Maşalah darısı tüm bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…