2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çatlamayı önleyen herşey tüylenme yapıyor maalesef

İlk gebeliğimde eşimin hazırladığı bir karışım sürdüm ve sıfır çatlak ama tüylenme oldu tabi
Tüye çare var allahtan :) çatlamayım da
Ne kullandın çatlaklar için , benım karnım kuruyor,önerilerinizi bekliyoruz

Bende hamileligi hic boyle hayal etmemistim valla yaaaa filmlerdeki hamileler ne guzel geçiriyor hamileligini
Ben oğlumda 3. Aydan 34. Haftaya kadar çok iyiydi reflu harici bir sıkıntım yoktu. Baya gezmiştim yaza denk geldiği icin yüzmüştüm.bence çoğumuz 3. Aydan sonra düzeleceğiz diye umut ediyorum.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Alerji yüzünden 2 günde 3 kilo verdim hem öksürük hem kusma derken perisandim. Uzun uğraşlar sonunda izinde olan doktoruma ulaştım . Allerset diye bir ilaç söyledi ve onu gerçekten kotuysem icebilecegimi söyledi. Olur da benimle aynı halde olan biri olursa bilgi amaçlı yazdım.

Ben hic kilo almamisim sanirim verdim bu bi haftadir herseyi yiyorum sukur gecti
Bulantilarim evmedigim birseyi yiyemiyorum tiksindigim seyker oldu baslarda simdi onlari yiyemiyorum

Ben 2buçuk kilo vermişim Niğde bulantım falanda yok sadede yanma var midem de ve canım birşey istemiyor ama endişeleniyorum kilo almam lazım bence az da olsa..

:KK45:
Ben 2buçuk kilo vermişim Niğde bulantım falanda yok sadede yanma var midem de ve canım birşey istemiyor ama endişeleniyorum kilo almam lazım bence az da olsa..
Bende de durum aynı canım ya, ama yememiz lazım artık.az önce evde nekadar meyve varsa hepsinden biraz doğrayıp suyla kaynattım içinede biraz pekmez..ohhh mis gibi vitamin deposu oldu .çay yerine büyük bi fincan içtim.sanki direk bebeğime gitmiş gibi içim nasıl rahatladı..

Ya kızlar bizim gelişmemiz 1 hafta önde gidiyor, bi terslik olmaz demi.aklima getirmemeye çalışıyorum ama arada birde içimi bi korku sarıyor. Doktor hersey yolunda olabilir diyor.suan sat a gore 10+3 , ultrasona gore 11+3 doktorumuz dogum tarihini 1 hafta one aldi ama basından beri hep bir hafta önde gidiyorduk.son adetim 3 - 4 gün geç gelmişti onla ilgisi olabilirmi diye de düşünüyorum

Back