2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kızlar bizim gelişmemiz 1 hafta önde gidiyor, bi terslik olmaz demi.aklima getirmemeye çalışıyorum ama arada birde içimi bi korku sarıyor. Doktor hersey yolunda olabilir diyor.suan sat a gore 10+3 , ultrasona gore 11+3 doktorumuz dogum tarihini 1 hafta one aldi ama basından beri hep bir hafta önde gidiyorduk.son adetim 3 - 4 gün geç gelmişti onla ilgisi olabilirmi diye de düşünüyorum
Yok erken döllenme olmuştur bence :)

Ya kızlar bizim gelişmemiz 1 hafta önde gidiyor, bi terslik olmaz demi.aklima getirmemeye çalışıyorum ama arada birde içimi bi korku sarıyor. Doktor hersey yolunda olabilir diyor.suan sat a gore 10+3 , ultrasona gore 11+3 doktorumuz dogum tarihini 1 hafta one aldi ama basından beri hep bir hafta önde gidiyorduk.son adetim 3 - 4 gün geç gelmişti onla ilgisi olabilirmi diye de düşünüyorum
Çok normal canım bana da öyle demişti en son gittiğimde bu hafta salı randevum var bakalım kaç haftalık olacak benim diğerleri de önde olurdu şükür kiloları gelişimleri gayet iyiydi hatta baya iyiydi içiniz rahat olsun inşallah:emir_bebek::KK200:

Canım bebeğin iri muhtemelen ondan öyle gözüküyordur. Oğlumda hep 1 hafta 10 gün önde gidiyorduk. Nitekim 10 gün önce geldi kendisi ama erken döllenme fln değildi eminim yani ama tabi illa erken gelecek diye de şartlamayın belli olmuyor.

Bugun agda gunu herhalde benim.agri esigim cok dusuk normal dogumda öldüm öldüm dirildim agda agrisi hamilelikten once nasilsa simdo de oyle okadar acayip bir aci olmadi hamilelikte ☺:KK16:
Kızlar şimdi kardeşim ağda yaptı bana normalde canım çok yanmazdı tüylerim seyrek ama canım o kadar yandı ki anlatamam

Bugun agda gunu herhalde benim.agri esigim cok dusuk normal dogumda öldüm öldüm dirildim agda agrisi hamilelikten once nasilsa simdo de oyle okadar acayip bir aci olmadi hamilelikte ☺:KK16:
Valla benim ağrı eşiğim yüksek ama cildim çok kuruyo ondan mı bebekten mi bilmiyorum canım aşırı yandı kardeşim dediki üf demezdin n’oluyo sana :D

Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok üzüldüm canım neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum zor bi süreç Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlarsın meleğinde şefaatçin olsun :(

Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Canım benim Rabbim sana sabır versin, ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama inan okuyunca yuregim sızladı.cok ağır bi sınav.
Güçlü ol. Rabbim sana en kısa sürede sağlıklı bi evlât nasip etsin inşallah.

Çok üzüldüm rabbim sabır versin sana inşallah en kısa zamanda yerini doldursun .:-(

Çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm. Rab ne verirse hayırlısı odur demekki ne diyelim.

Hanımlar kilo veriyorum diye uzulmeyin o bulantılar bi geçsin ozelikle 5. Aydan sonra haftada yarim ile bi kilo alacaksiniz duzgun yemesemis bile olsaniz vücut bebek icin emzirme donemine hazırlık olarak depo yapacak :KK66:

Basın sağolsun, benim de ilk gebeligimde kalp durmasi sonucu kürtaj olmuştum sonra saglikli bir oğlum oldu, Rabbim sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin, cok geçmiş olsun..

Back