Maşallah 8+2 ye göre iyimerhaba kızlar bugun kontrolum vardı 8+5 masAllah kuzum ıyıymıs 8+2ymıs gelısım olarakta.
ya nub teorısı falan cınsıyet tahmın etcek varmı kızlar atıyorum fotiEki Görüntüle 2213414
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah 8+2 ye göre iyimerhaba kızlar bugun kontrolum vardı 8+5 masAllah kuzum ıyıymıs 8+2ymıs gelısım olarakta.
ya nub teorısı falan cınsıyet tahmın etcek varmı kızlar atıyorum fotiEki Görüntüle 2213414
Allah razı olsun tesekkur ederimMaşallah 8+2 ye göre iyi
Maşallah canım benim, Kesin oynuyordur ama doktorlar ultrasonu çok hızlı yapıyor onun için hareketlerini kaçırıyoruz.. busefer ki kontrolünde bendede öyle oldu.sormak istediklerim sanki aklimdan uçtu gitti.merhaba kızlar bugun kontrolum vardı 8+5 masAllah kuzum ıyıymıs 8+2ymıs gelısım olarakta.
Geçmiş olsun canım.Kizlar herkesr tunaydin 2 gundur griptim gerci hala iyilesmedim ama gribim size bulasmasin dedim yoktum ortalarda masallah herkesin bebisleri iyi
Bnde zaten vardi smdi dahada cogaldi gobek iyidir minnakin kocaman olmuştur smdik senjn haftayaymis bnm 3 hafta sonraBende iğne vuruluyorum , zaten göbeğim birz çıkmıştıhaftaya kontrolüm var bakalım nasıl olmuş miniğim
Sagol canim tesekkur ederimGeçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım, valla benimde bir aydır boğazım açıyor, yanıyor.grip olacağım diye öylece bekliyordum.ama yanmanın sebebi migdeymis. Migde asidi yükseldikçe boğazı acitiyormus.Kizlar herkesr tunaydin 2 gundur griptim gerci hala iyilesmedim ama gribim size bulasmasin dedim yoktum ortalarda masallah herkesin bebisleri iyi
Amin canim ama korkmayin dun doktorum hamileliğin cok kisa bi kismi saglikli geciypr zaten dediKizlar kazazede gibiyiz:) birimizin basi agrir, birimizin karni, birimizin nfesi kesilir, digerinin mide bulantisi falan sinirlerim bozuldu:)) hepimizin bu cektiklerine deger de bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah![]()
Bende oyle sanmistim grip olmadan once bogazlarim cayir cayir yanıyordu o sira cpk istifra ettgim için oldu dedim ama pesine bu hapsirik burun akintisi mahfetti beniGeçmiş olsun canım, valla benimde bir aydır boğazım açıyor, yanıyor.grip olacağım diye öylece bekliyordum.ama yanmanın sebebi migdeymis. Migde asidi yükseldikçe boğazı acitiyormus.
ya benim bide sorunum, sorum yokMaşallah canım benim, Kesin oynuyordur ama doktorlar ultrasonu çok hızlı yapıyor onun için hareketlerini kaçırıyoruz.. busefer ki kontrolünde bendede öyle oldu.sormak istediklerim sanki aklimdan uçtu gitti.![]()
Çok merak ediyorum nasıl olmuş, doktorum istediğin zaman gel dedi eski çalıştığım doktor ama beklemek istiyorum 3 haftada bir kontrole çağırıyorBnde zaten vardi smdi dahada cogaldi gobek iyidir minnakin kocaman olmuştur smdik senjn haftayaymis bnm 3 hafta sonra
Kizlar kazazede gibiyiz:) birimizin basi agrir, birimizin karni, birimizin nfesi kesilir, digerinin mide bulantisi falan sinirlerim bozuldu:)) hepimizin bu cektiklerine deger de bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah![]()
Banada dikkat et 90 a çıkmasın dediSağlık ocağında ki ebe bana hamilekde yüksek çıkabilir dedi ama bilemeyrm canım takip et istersen
Bencede surekli ultrasyona girmekte cok iyi degil canim sen merakini gideriyorsun ama bebise zarar diye biliyorum gerci ultrasyonun kanitlanmis bir zarari yok ama oda elektronik bi cihaz sonuçtaÇok merak ediyorum nasıl olmuş, doktorum istediğin zaman gel dedi eski çalıştığım doktor ama beklemek istiyorum 3 haftada bir kontrole çağırıyor
Yok zaten 3 haftada bir gidiyorum, bize sürekli kanamalı hastalar geliyordu mecbur haftada bir kontrol hatta hastande yatışlı oldgu zaman her gun usg ile bakılıyorduBencede surekli ultrasyona girmekte cok iyi degil canim sen merakini gideriyorsun ama bebise zarar diye biliyorum gerci ultrasyonun kanitlanmis bir zarari yok ama oda elektronik bi cihaz sonuçta
Hahaha ben hic bilmiyodum boyle cetrefilli oldugunu, ben zannediyodum hem hamile olucam hem gunluk hayatima devam edicem falan:)Amin canim ama korkmayin dun doktorum hamileliğin cok kisa bi kismi saglikli geciypr zaten dedi![]()
Bana doktor şurup olanını verdi her zaman degil de ihtiyac hissettigimde alıyorumKızlar aranızda Reni kullanan var mi, miğde yanması için?
Canim ben de bugun daha iyiyim hava gunesli de dedigin gbi bugun ilk defa kayinvalidemlere gidicem oturmaya. Yani bence cik ama zorlama kendini. Yani oglunu kucagina alma, pesinden kosturma. Sakin sakin gidin havan da degisir iyi olur:)Amin inşaallah.Ben bugün biraz iyi gibiyim.Midem iyi görünüyor yani.Hava da güneşli.Oğlusumla bi yürüyüp gelsem mi acaba?Sizler gezmeye çıkıyor musunuz hanımlar?
Evet o zmn mecbur bakiliyor bnm dusuklerim oldgunda benxe hastanede yatmistim surekli usgyle bakiyodu doktorYok zaten 3 haftada bir gidiyorum, bize sürekli kanamalı hastalar geliyordu mecbur haftada bir kontrol hatta hastande yatışlı oldgu zaman her gun usg ile bakılıyordu![]()