2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba kızlar bugun kontrolum vardı 8+5 masAllah kuzum ıyıymıs 8+2ymıs gelısım olarakta.
ya nub teorısı falan cınsıyet tahmın etcek varmı kızlar atıyorum foti:KK70:Eki Görüntüle 2213414
Maşallah canım benim, Kesin oynuyordur ama doktorlar ultrasonu çok hızlı yapıyor onun için hareketlerini kaçırıyoruz.. busefer ki kontrolünde bendede öyle oldu.sormak istediklerim sanki aklimdan uçtu gitti.:KK48:

Kizlar herkesr tunaydin 2 gundur griptim gerci hala iyilesmedim ama gribim size bulasmasin dedim yoktum ortalarda masallah herkesin bebisleri iyi
Geçmiş olsun canım, valla benimde bir aydır boğazım açıyor, yanıyor.grip olacağım diye öylece bekliyordum.ama yanmanın sebebi migdeymis. Migde asidi yükseldikçe boğazı acitiyormus.

Kizlar kazazede gibiyiz:) birimizin basi agrir, birimizin karni, birimizin nfesi kesilir, digerinin mide bulantisi falan sinirlerim bozuldu:)) hepimizin bu cektiklerine deger de bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah:KK200:
Amin canim ama korkmayin dun doktorum hamileliğin cok kisa bi kismi saglikli geciypr zaten dedi :halay::halay::halay:

Geçmiş olsun canım, valla benimde bir aydır boğazım açıyor, yanıyor.grip olacağım diye öylece bekliyordum.ama yanmanın sebebi migdeymis. Migde asidi yükseldikçe boğazı acitiyormus.
Bende oyle sanmistim grip olmadan once bogazlarim cayir cayir yanıyordu o sira cpk istifra ettgim için oldu dedim ama pesine bu hapsirik burun akintisi mahfetti beni

Maşallah canım benim, Kesin oynuyordur ama doktorlar ultrasonu çok hızlı yapıyor onun için hareketlerini kaçırıyoruz.. busefer ki kontrolünde bendede öyle oldu.sormak istediklerim sanki aklimdan uçtu gitti.:KK48:
ya benim bide sorunum, sorum yok:KK70: ne sorsam bılmıyorum :KK71: aynen dr aslında epey bakıyo ama hareketli bakıyo sabıt durmuyo o yuzden anlasılmıyo oynuyomu ne oluyo dıye, 3hafta sonra 11+5te ıkılı test için cagırdı ayda 2kere gıdıyorum mecbur 2muayene ucreti yavrucuguma feda olsun:KK31: ıkılı testin fıyatını sordum uygunmus daha pahalı sanıyodum 60tl mis kan testi, doktorda ense olcumunu kendı yapıyomus

Kizlar kazazede gibiyiz:) birimizin basi agrir, birimizin karni, birimizin nfesi kesilir, digerinin mide bulantisi falan sinirlerim bozuldu:)) hepimizin bu cektiklerine deger de bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah:KK200:

Amin inşaallah.Ben bugün biraz iyi gibiyim.Midem iyi görünüyor yani.Hava da güneşli.Oğlusumla bi yürüyüp gelsem mi acaba?Sizler gezmeye çıkıyor musunuz hanımlar?

Çok merak ediyorum nasıl olmuş, doktorum istediğin zaman gel dedi eski çalıştığım doktor ama beklemek istiyorum 3 haftada bir kontrole çağırıyor
Bencede surekli ultrasyona girmekte cok iyi degil canim sen merakini gideriyorsun ama bebise zarar diye biliyorum gerci ultrasyonun kanitlanmis bir zarari yok ama oda elektronik bi cihaz sonuçta

Bencede surekli ultrasyona girmekte cok iyi degil canim sen merakini gideriyorsun ama bebise zarar diye biliyorum gerci ultrasyonun kanitlanmis bir zarari yok ama oda elektronik bi cihaz sonuçta
Yok zaten 3 haftada bir gidiyorum, bize sürekli kanamalı hastalar geliyordu mecbur haftada bir kontrol hatta hastande yatışlı oldgu zaman her gun usg ile bakılıyordu :-)

Amin inşaallah.Ben bugün biraz iyi gibiyim.Midem iyi görünüyor yani.Hava da güneşli.Oğlusumla bi yürüyüp gelsem mi acaba?Sizler gezmeye çıkıyor musunuz hanımlar?
Canim ben de bugun daha iyiyim hava gunesli de dedigin gbi bugun ilk defa kayinvalidemlere gidicem oturmaya. Yani bence cik ama zorlama kendini. Yani oglunu kucagina alma, pesinden kosturma. Sakin sakin gidin havan da degisir iyi olur:)

Back