2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam bende diyorum ki zaten yeterince korkuyo geç duydum bende demiyo farkındaysan ona örnek bişey yaşamamış 6+5 te duydum demek onu daha da yıpratır mesela biri yazmıştı ki bende 7+6 da duydum korkma anlatabildim mi
Farkindaysnz ben dedim ki doktor bana dün gelseydin kalp atsini dinleyemzdk ama bugun dinledik dedi yani demek istyrm ki bi günde bile o kadar hızlı gelişiyor ki bebeklermz belki gittiğin doktorda bana denileni sana diyecek bir gün bziim için kısa ama bebekelrmzn gelişimi için uzun bi zman dilimi demek istedm anlatabildm mi?

Farkindaysnz ben dedim ki doktor bana dün gelseydin kalp atsini dinleyemzdk ama bugun dinledik dedi yani demek istyrm ki bi günde bile o kadar hızlı gelişiyor ki bebeklermz belki gittiğin doktorda bana denileni sana diyecek bir gün bziim için kısa ama bebekelrmzn gelişimi için uzun bi zman dilimi demek istedm anlatabildm mi?
Ya sen anlatıyorsun ben anlıyorum ama ben anlatıyorum ama sen anlamıyosun anlamak istemiyorsun zaten yeterince gergin üzgün bi kadına ben 6+5te duydum demek yıpratır düşünsene sen duyamıyosun 7.Haftayı da geçmişsin biri geliyo diyo ki 6+5 duydum seni yıpratmaz demek ki

Ben seni anladım da ins.sen de beni anlamışsındır..
Ya anlıyorum bak zaten onada dedim moral vermeye çalıştığının farkındayım ancak zaten yeterince korkuyo üzgün sana böyle bişey desem peki ne hissedersin o zaman gerçekten bi sorun var diye düşünmez misin yaralayıcı benim açımdan

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sen anlatıyorsun ben anlıyorum ama ben anlatıyorum ama sen anlamıyosun anlamak istemiyorsun zaten yeterince gergin üzgün bi kadına ben 6+5te duydum demek yıpratır düşünsene sen duyamıyosun 7.Haftayı da geçmişsin biri geliyo diyo ki 6+5 duydum seni yıpratmaz demek ki
Neyse tamam ayrıntılı şekilde de anlattım ama. anlayan anladı benm ne demek istediğim :dua:

Neyse tamam ayrıntılı şekilde de anlattım ama. anlayan anladı benm ne demek istediğim :dua:
Evet herkes anladı ama ben kıtım :) üslubunda efsane :) farketmemişim evet benide yıpratırdı diyemiyosun çünkü yazdığın dibine kadar yanlış
Kalp durmasını yaşamış biri olarak yine söylüyorum verdiğin örnek o kişiyi yıpratır ben sana demiyorum kasıtlı yaptın vs farketmemiş olabilirsin ama yanlış ! Kusura bakma bu böyle

Gunaydin mutlu haftasonlar
Buu hamileligimde hastanedeydim kalp atislarini bebegi gormeye gitmistik
Bayanin biride ordaydi bebek var kalp atisi yok dr haftaya gel demis kadina
Neyse bende ayni sorundan gelmistim ben duydum sukur ki
Ama o bu kez betahcg si dusuk cikmis
Bende kadina gecen hafta ne bebegimi ne de kalp atisin oldugunu soyledim bu hafta ise ikiside gorundu dedim kadin bi sevindi umut oldu
Yani eger hamilelikte bir sikinti var ise guzel seyler anlatinca karsidaki umut doluyor
En buyuk ornek ben 3 tane evladimi kaybettim servikal yetmezlik yuzunden 4. Hamile iken ayni sorunu yasayan birini gorunce direk soruyordum bebeginizi kucaginiza aldiniz mi diye oda evet diyince bi mutlu oluyordum bi umut doluyirdum
O zaman bende alabilirim diye
Hamilelik cok hassas bir donem heleki bebeklerini birkac defa keybetmis biri ise daha fazla ruhsal problemleri oluyor
Bu yuzden hep buraya yazi yazdigimda korkarak yaziyorum ya karsimdakini kirarsam ya beni yalnis anlarsa diye
Yazip yazip siliyorum
:anneadayı::KK200:

Bende kadina gecen hafta ne bebegimi ne de kalp atisin oldugunu soyledim bu hafta ise ikiside gorundu dedim kadin bi sevindi umut oldu
Yani eger hamilelikte bir sikinti var ise guzel seyler anlatinca karsidaki umut doluyor
En buyuk ornek ben 3 tane evladimi kaybettim servikal yetmezlik yuzunden 4. Hamile iken ayni sorunu yasayan birini gorunce direk soruyordum bebeginizi kucaginiza aldiniz mi diye oda evet diyince bi mutlu oluyordum bi umut doluyirdum
Hamilelik cok hassas bir donem heleki bebeklerini birkac defa keybetmis biri ise daha fazla ruhsal problemleri oluyor
Bu yuzden hep buraya yazi yazdigimda korkarak yaziyorum ya karsimdakini kirarsam ya beni yalnis anlarsa diye
Yazip yazip siliyorum
Canım ağzına sağlık valla beni yıpratan şeyler başkasını da yıpratır diye düşünüyorum evet bende tam bundan bahsetmiştim

Günaydın, güzel hafta sonları. Bugün midem bulanmıyor çünkü işe gitmedim.:anne::anne: Otobüs ve metro beni mahvediyor. Bugün kızımla alışverişe çıkıcaz. Herkese keyifli günler :nazar::nazar::nazar:

Aslinda her hamile uzulur kotu orneklere
Hele ki bebegini birkac kez kaybetmis biri ise daha fazla uzulur hatta kafayi yer her an onu dusunur
Bu yuzden buraya yazinca korkuyorum sonucta bu yazi silinmedigi surece hep burda kalicak belki seneye 2020 temmuz anneleri okuyacak onlarda etkilenecek bu yuzden yazdiklarimiza dikkat edelim bunu her konu icin soyluyorum ilerde ikili tarama uclu tarama ay suyu cokmus ay suyu azmis daha neler neler
Birbirimize destek cikarsak yardimci olursak bu donemi en guzel sekilde atlatiriz
:KK200::KK50::KK19:

Açılın sorun çözücü geldi:sus: her iki tarafıda anlamış biri olaraktan acaba doğru anlamışm mıyım bakalım
Şimdi arkadasımız doktora gitmiş sata göre 7+ haftası ama doktor bebek 6+ demiş
Ben 6+5 de duydum diyen arkadas sunu demek istiyor bes gün sonra bile duyabilirsin ben de gec duydum bir gün önce bile duyulamayabileceğini söyledi doktor diyor
Meylen arkadasımız da 7+ lı haftada duyamamıs sen 6lı haftalarda duydugunu söyleyerek moralını bozuyorsun demek istiyor
İki tarafta arkadasımızın yaZdıgı haftaların bir kısmını almış çatışma ordan cıktı doğru bir cıkarım yapmış oldum mu:KK31:

Açılın sorun çözücü geldi:sus: her iki tarafıda anlamış biri olaraktan acaba doğru anlamışm mıyım bakalım
Ben 6+5 de duydum diyen arkadas sunu demek istiyor bes gün sonra bile duyabilirsin ben de gec duydum bir gün önce bile duyulamayabileceğini söyledi doktor diyor
Meylen arkadasımız da 7+ lı haftada duyamamıs sen 6lı haftalarda duydugunu söyleyerek moralını bozuyorsun demek istiyor
İki tarafta arkadasımızın yaZdıgı haftaların bir kısmını almış çatışma ordan cıktı doğru bir cıkarım yapmış oldum mu:KK31:
Evet kesinlikle doğru ki 5 günden bahsetmdim ben 1 gün önce ve sonrasından bahsettim aslında güzel ve olmasi gereken bi seu söyledim ama sadece kalp atışına takınıldi anlamadm var olan hassasiyettn kaynakli sanrm ki bende sorunlu hamilelkler yaşıyorm bana söylense bak doktor bile bir günde herseyin değiştiğini söyleyebiliyor der mutlu olurdm ama neyse diyelim artık

Yazip yazip siliyorum
Evet öyle servikal yetmezliği olan bende sizin gibi sağlıkla kucağına alan birini duyduğumda yada okuduğum da evet benim bebğim de dünyaya gelecek diyordm ki şükürler olsun öyle de oldu hatta kardeşi bile yola çıktı söylediğim şey kimi tarafından doğru kimi tarafından yanlış anlaşilsada yapacak bi şey yok umarım yrum yaptığım arkadaşmda bebeğinn sağlıklı güzel haberlerini alır dualarım onunla :dua:

Evet öyle servikal yetmezliği olan bende sizin gibi sağlıkla kucağına alan birini duyduğumda yada okuduğum da evet benim bebğim de dünyaya gelecek diyordm ki şükürler olsun öyle de oldu hatta kardeşi bile yola çıktı söylediğim şey kimi tarafından doğru kimi tarafından yanlış anlaşilsada yapacak bi şey yok umarım yrum yaptığım arkadaşmda bebeğinn sağlıklı güzel haberlerini alır dualarım onunla :dua:
Amiiin insallah hic kimse bebegini kaybetmesin insallah saglicakla kucaklasinlar bbim olmayanalara da versin hep dua ederim hep
Ay sendede mi servikal yetmezlik var dogru mu anladim benimde bi kizim var 5 yasinda ikinciye hamileyim insallah bu sikintisiz gecer kizimda perisandim dikisim vardi hep kasilmayla gecti 9 ay yatmakla bi lavaboya gidiyordum 15 gunde 1 banyo

Amiiin insallah hic kimse bebegini kaybetmesin insallah saglicakla kucaklasinlar bbim olmayanalara da versin hep dua ederim hep
Ay sendede mi servikal yetmezlik var dogru mu anladim benimde bi kizim var 5 yasinda ikinciye hamileyim insallah bu sikintisiz gecer kizimda perisandim dikisim vardi hep kasilmayla gecti 9 ay yatmakla bi lavaboya gidiyordum 15 gunde 1 banyo
Evet canim bende de var 14 haftalıkken serklaj yapıldı ve yatarak geçirdim kasılmalar için hep ilaç kullandm bide üstüne kan sulandırıcı iğne de kullnmak zorunda kaldım zordu ama çok sukür deydi senin kız büyümüş benim oğlum daha 1 yaşında kardeşi biraz acele etti gelmek için insallah sağlıkla kucağımaza almak nasip olur bzde herkesede:dua:

Hayır canım ben net haftasını anladığım için kese boyutu normal bebek küçük 1 hafta kadar herkes yaşadığını yazmakta özgür ama duyamamış birinin gözüne sokmaya gerek olmadığını düşünüyorum mesela bi arkadaş korkma 7+6 duydum bende demiş biri rahmimden dolayı zor gördük demiş bunlar güzel örnekler zaten kız yeterince korkuyo Rabbim korkuttuğunu yaşatmasın 6+5 duydum demesi çok yanlış ben neden duyamadım o zaman bi sıkıntı var diye düşünür

Back