2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O zaman Pazartesiye kaldı. Teşekkür ederim canım. 3 ay oksurdugunde bebeğine bişey oldu mu ? Kanama falan gibi?
Canım ben kanama yaşamadım ökdürdüğüm zaman boyunca çok da şiddetliydi. Bebeğimi kaybettim ama öksürükle ilgili değildi sebebi

Kızlar 10+ 2 deyim 50 kiloyum 3 gündür gaz sandım ama karnım çıkmış resmen belli erken değil mi ? Tecrübeli anneler yada aynı durumu yaşayan var mı

Yarın kontrolüm var içimde hep vesveseler var Allahtan midem bulanıyor ona seviniyorum inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir gebelik geçiririz. Bana dua ederseniz Şevinirim

:halay::halay:
Toz zencefil mi taze zencefil mi kullanıyorsunuz? Sadece taze zencefille denemiştim faydası olmamıştı, toz zencefilin bi zararı var mı yok mu bilmediğim için hiç denemedim. Limon bi nebze de olsa içiriyor ama 1 gün iyi 3 gün fena halde geçip gidiyor bakalım ne zaman geçecek. 10. haftam bitiyor bugün, innnşşşallah biter bulantılarımız :dua:
Taze zencefil kullanıyorum,evet bulantıma etki etmedi ama en azından su içeyim diye öyle yapıyorum,birde bir iki gün boğazım acıdı onu içtiğim için mi bilmem ilerlemeden toparladım. 10+2yim bende her daim bulanıyor ama kusmuyorum ama hayat kalitesi sıfır :halay:

Arkadaş demiş ki saglik ocağındaki doktor ilaç kullanamazsın. Ben de dedim ki en iyisini kendi doktorun bilir. Zoferde de sakıncalı olduğu yazıyor ama sonuçta doktor kullanabilirsin diyor. Doğrusunu da doktor bilir zaten. Yanı seninle aynı şeyi savunuyoruz
Cok özür canım yanlış anladımmmm

Kahve rengi lekenmem vardı kızlar geçti ama leke felan yok sata göre 7+2 yim kese normal bebek 6 haftalık görünüyor dedi kalp atşı hareketi görmedi duymayı bırakın haftaya kadar bekleyelim dedi inşşah canlanır ama benimde umudum kalmadı

Allah yardımcın olsun canım.Hayirlisi ile bebeğini sana bagislasin

yanı ben hamıleyken mesela kestırdım ve son ayda bebegımı kaybettım ama bunun sac kestırmekle alakası oldugunu dusunmuyorum

çunku sevremızde sacını kestırıp cocugunu kucagına alan cok kişiler var özellıkle unluler

Kesinlikle alakası yok batıl inanç.Ogluma hamile iken kestirmistim saçımı.Allaha şükür 4 yaşına girecek yakında.Allahım uzuuunnn sağlıklı ömür versin tüm yavrularla beraber benim kuzularıma da.

Kızlar bi kaç gündür karnım çok kaşınıyor. Hafif göbeğim çıktı zaten. Hindistan cevizi yağını sürmeye başladım duştan çıktıkça. Kaşınan yeri kaşıdıkça çatlarmış diye duydum erkenden çatlamam herhalde dimi bu kadar erken kaşınmak çok garip geliyor bana

Yok görülmüyor dedi canım r bir umut bekliycem bakalım
Canım karından mı bakınca görülmedi? Benimde karnımdan görünmüyor. Rahmim çok yatık arkaya doğru hatta doktor rahmimi bile göremedi ultrasondan. Vajinal baktı öyle gördük anca. Oğlumda da 8 haftalıkken karnımdan görebilmiştik. Belki seninde rahim yatıklığı vardır.

Bulantı bende akşam yemek yedikten sonra oluyor yemek görmek bile istemiyorum,ama sabah ve öğlen habire yiyorum aranızda bir ben değişiğim sanırım:)

Kahvaltımı çok güzel yapıyorum.Öglen basliyor gece yarısına kadar midem bulanıyor bazen kusuyorum.Benimkide değişik.Oglumda sabah bulantılarim olurdu.

Kızlar bi kaç gündür karnım çok kaşınıyor. Hafif göbeğim çıktı zaten. Hindistan cevizi yağını sürmeye başladım duştan çıktıkça. Kaşınan yeri kaşıdıkça çatlarmış diye duydum erkenden çatlamam herhalde dimi bu kadar erken kaşınmak çok garip geliyor bana
Canım Hindistan cevizi yagi tüylenme yapar dikkatli ol

Kahvaltımı çok güzel yapıyorum.Öglen basliyor gece yarısına kadar midem bulanıyor bazen kusuyorum.Benimkide değişik.Oglumda sabah bulantılarim olurdu.

Benim de son sıralar öyle. Akşamları sanki daha kötü oluyor bulanti.

Ciddi anlamda hayattan zevk almamaya basladim :( Mutsuzum, oğluma yetemiyorum. Yemek falan pişirmek hak getire.

Geçecek elbet ama ne zaman. Bu belirsizlik insanı cok yoruyor.
Sabır.

Merhaba kizlar bu kese bebek kalp atisi vs ne zaman baslar benim ablam hamile beta hcg degeri 1000 cikmisti 4 gun once bugun doktora gitti kese gozukuyor ama bebek kucuk oldugu icin gorukmemis ama adeti gecikeli 1 ay oluyor sizce bir sorun mu var yoksa gec dollenmemi

Merhaba kizlar bu kese bebek kalp atisi vs ne zaman baslar benim ablam hamile beta hcg degeri 1000 cikmisti 4 gun once bugun doktora gitti kese gozukuyor ama bebek kucuk oldugu icin gorukmemis ama adeti gecikeli 1 ay oluyor sizce bir sorun mu var yoksa gec dollenmemi
Bir on gün sonrada kalp atışını duyabilir. Son adet tarihine göre altı haftalıktan sonra görülüyor kalp atışı

Back