2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayır canım ben net haftasını anladığım için kese boyutu normal bebek küçük 1 hafta kadar herkes yaşadığını yazmakta özgür ama duyamamış birinin gözüne sokmaya gerek olmadığını düşünüyorum mesela bi arkadaş korkma 7+6 duydum bende demiş biri rahmimden dolayı zor gördük demiş bunlar güzel örnekler zaten kız yeterince korkuyo Rabbim korkuttuğunu yaşatmasın 6+5 duydum demesi çok yanlış ben neden duyamadım o zaman bi sıkıntı var diye düşünür
Bebek su an 6 haftalık olarak düşünüldü ya ondan öyle diyor hani bebek bir hafta geriden geliyor su an tam 6+1 bike olsa duyulmayabilir ben 6+5 de duydum diyerek yani senden daha gec duydum demek istiyor 7+6 örenğini veren arakdas gibi yani senden daha haftalarımda yeni duydum demek istemiş yani onun da niyeti aynı canım sorun yok hepimiz iyi niyetlerimizle dua edelim inş güzel haberlerle dönsün herkes bebeğini sağlıkla alaın kucagına

Bebek su an 6 haftalık olarak düşünüldü ya ondan öyle diyor hani bebek bir hafta geriden geliyor su an tam 6+1 bike olsa duyulmayabilir ben 6+5 de duydum diyerek yani senden daha gec duydum demek istiyor 7+6 örenğini veren arakdas gibi yani senden daha haftalarımda yeni duydum demek istemiş yani onun da niyeti aynı canım sorun yok hepimiz iyi niyetlerimizle dua edelim inş güzel haberlerle dönsün herkes bebeğini sağlıkla alaın kucagına
:KK200::KK200::KK200:

Evet canim bende de var 14 haftalıkken serklaj yapıldı ve yatarak geçirdim kasılmalar için hep ilaç kullandm bide üstüne kan sulandırıcı iğne de kullnmak zorunda kaldım zordu ama çok sukür deydi senin kız büyümüş benim oğlum daha 1 yaşında kardeşi biraz acele etti gelmek için insallah sağlıkla kucağımaza almak nasip olur bzde herkesede:dua:
Senin oglan kucukmus evet olsun rabbim kolaylik verir bunda da mi dikis atilacak
Benim bunda da atilacak ankaradayim ozgur derene gidiyorum
Kasilma olmasin diye bende ilac kullandim ona ragmen oluyordu canim ya korkulu ruyam benim kasilma insallah bunda olmaz ya insallah herkes gibi bizde sorunsuz kucaklariz yavrularimizi

Ben zaten niyetinin iyi olduğunu moral vermeye çalıştığını ama örneğinin yanlış olduğunu söyledim canım kötü niyetle söylemediğini biliyorum sadece o kişiye batar yani bana olsa kötü hissederdim öyle bişey söylemesine gerek bile yoktu sadece 1 gün bile fark edebilir duyarsın inşallah diyebilirdi hislerini anlamasını beklemiyorum ama birazcık dikkatli olmak zorundayız zaten karşıda ki insan perişan

Ağrılrım azaldı ama göğüs hassasiyeti ve ağrıları devam ediyor , sizde ne var ne yok 10.haftadaki hamişler
Valla canim bnmde ara sira karnim agriyor gibi gogus hassasiyetim azaldi ama buyumeye basladilar sanki sdce skntim karin agrilarim benimde bende onu gobekten igne vuruluyorum ya ona yoruyorum artkk

Kahve rengi lekenmem vardı kızlar geçti ama leke felan yok sata göre 7+2 yim kese normal bebek 6 haftalık görünüyor dedi kalp atşı hareketi görmedi duymayı bırakın haftaya kadar bekleyelim dedi inşşah canlanır ama benimde umudum kalmadı
Hemen umutsuzluga kapilma bak dha 6 haftalik diyorsun bebek muhtemeln gec dollenme olmustur o yuzden duyulmamıştır uzme kendini de bebisini de canim gun dogmadan nelrr doğar herkesin ayni olmayabiliylr herkes aynı haftada duymayabliyor sn stres yapma dua et melegin icin tatlim dualarim seninle

merhaba kızlar bugun kontrolum vardı 8+5 masAllah kuzum ıyıymıs 8+2ymıs gelısım olarakta.
ya nub teorısı falan cınsıyet tahmın etcek varmı kızlar atıyorum foti:KK70:
6FE62564-38CB-461C-8DEB-E6FA010232C9.jpeg

Merhaba anneler nasilnasıl iki gundur feci baş ağrılarim var resmen sardım kafamı normal midir bilmiyorum ilaçta alamıyorum sizde durumlar nasıl

Senin oglan kucukmus evet olsun rabbim kolaylik verir bunda da mi dikis atilacak
Benim bunda da atilacak ankaradayim ozgur derene gidiyorum
Kasilma olmasin diye bende ilac kullandim ona ragmen oluyordu canim ya korkulu ruyam benim kasilma insallah bunda olmaz ya insallah herkes gibi bizde sorunsuz kucaklariz yavrularimizi
Amin amin canım insllah. Evet bütün hamileleklerinde atılmalı demişti doktor .sıkıntısz geçer insllah bu hamileleģn canım hepsi Allaha emanet

Valla canim bnmde ara sira karnim agriyor gibi gogus hassasiyetim azaldi ama buyumeye basladilar sanki sdce skntim karin agrilarim benimde bende onu gobekten igne vuruluyorum ya ona yoruyorum artkk
Bende iğne vuruluyorum , zaten göbeğim birz çıkmıştı :-) haftaya kontrolüm var bakalım nasıl olmuş miniğim

Back