2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Rahimden bakmadı hiç karından baktı canım keseyi görüyor bebeği gördü ama kalp atışını görmedi hatta baya uğraştı bebeği görmek içinde ben bebek yok diyecek sandım hatta bebeğide zor gördü yani.senin bebekmi görünmüyor kalp atışımı karından bakınca

canım geçmiş olsun sana da ben de kullanıyorum zofer ikinci pakete bugün başladım 4 mg lık 10 adet 47 liraya alıyorum seninki neden bu kadar pahalı?

Kesinlikle aynı hissiyatı paylaşıyoruz.Herseyden elimi çektim.Zaten açlıktan devamlı yatıyorum.Sabredicez inşallah geçer bir aya kadar.

Canım çünkü mg fazla. Benim 8 mg 10 adet var. 4 mg olanda da 10 adet var. Fiyat farkı bu yüzden
Anladım canım inşallah faydasını görürsün sanki bana etki etmeyi bıraktı gibi geliyor dün geceden beri istifra ediyorum... çok yoruldum artık...

Moral vermeye çalıştığının farkındayım ama örnek çok doğru değil lütfen biraz dikkat
Örnekte ne gibi bir sıkıntı var anlamadım 6+4 bile kalp atışı görülmeyebiliyor demis durumu yaşayan kisinin bebegi 6 haftalik gorunuyor kalp atisi gorulmeyebilir demek istemiş

Örnekte ne gibi bir sıkıntı var anlamadım 6+4 bile kalp atışı görülmeyebiliyor demis durumu yaşayan kisinin bebegi 6 haftalik gorunuyor kalp atisi gorulmeyebilir demek istemiş
7 haftayı geçmiş çünkü arkadaşımız bebek görünüyo kalp atışı yokmuş 6+5te duydum demek biraz üzücü olabilir

Kese büyük bebek küçük 6 haftalık demis dr u bence arkadaşta buna istinaden yazmış yorumunu
Tamam bende diyorum ki zaten yeterince korkuyo geç duydum bende demiyo farkındaysan ona örnek bişey yaşamamış 6+5 te duydum demek onu daha da yıpratır mesela biri yazmıştı ki bende 7+6 da duydum korkma anlatabildim mi

Ben seni anladım da ins.sen de beni anlamışsındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…