Canım karından mı bakınca görülmedi? Benimde karnımdan görünmüyor. Rahmim çok yatık arkaya doğru hatta doktor rahmimi bile göremedi ultrasondan. Vajinal baktı öyle gördük anca. Oğlumda da 8 haftalıkken karnımdan görebilmiştik. Belki seninde rahim yatıklığı vardır.
Rahimden bakmadı hiç karından baktı canım keseyi görüyor bebeği gördü ama kalp atışını görmedi hatta baya uğraştı bebeği görmek içinde ben bebek yok diyecek sandım hatta bebeğide zor gördü yani.senin bebekmi görünmüyor kalp atışımı karından bakınca
Evet mecbur kalırsan iç dedi. Oğlumda da içmiştim. Bulantı özellikle çalışan insanlar için daha da bi çekilmez hal alıyor. Devlet karşılamıyor zoferi. 85 liraya aldım 10 tane var. Tamamen geçirmesini bekleme ama
Örnekte ne gibi bir sıkıntı var anlamadım 6+4 bile kalp atışı görülmeyebiliyor demis durumu yaşayan kisinin bebegi 6 haftalik gorunuyor kalp atisi gorulmeyebilir demek istemiş
Örnekte ne gibi bir sıkıntı var anlamadım 6+4 bile kalp atışı görülmeyebiliyor demis durumu yaşayan kisinin bebegi 6 haftalik gorunuyor kalp atisi gorulmeyebilir demek istemiş
Tamam bende diyorum ki zaten yeterince korkuyo geç duydum bende demiyo farkındaysan ona örnek bişey yaşamamış 6+5 te duydum demek onu daha da yıpratır mesela biri yazmıştı ki bende 7+6 da duydum korkma anlatabildim mi
Tamam bende diyorum ki zaten yeterince korkuyo geç duydum bende demiyo farkındaysan ona örnek bişey yaşamamış 6+5 te duydum demek onu daha da yıpratır mesela biri yazmıştı ki bende 7+6 da duydum korkma anlatabildim mi