2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba :)
Kısmetse bende 2.Bebeğime hamileyim oğlum 31 Aralık’ta 1 yaşına girecek ve sorulan soru isteyerek oldu tabi ki 2. Bebekte :)
Bugün usg girdik daha çok küçüğüz 1 aylık ama usgde 6 haftalık gösteriyoruz. Doğumdan beri hiç adet olmadığım için net bilemiyoruz malesef
Normalde agustos 2 doğum ama sezeryan olacağı için 20 temmuz arasında doğum olacak kısmetse
Hayırlı olsun benimde 2. Bebek 28 Kasım doğumlu benim oğlumda. bi Tanıdık geldinz bana :halay::KK53:

Kizlar lutfen yediklerinize dikkat edin tavuk alip tavuklu pilav yaptm ve zehrlendim butun gece acildeydim bugu doktorumada gttm cok sukur bebrgim cok iyi ve 2 gun once belirtisizm hala diyordum demekki belirtisiz olmak bi sorun oldugu anlamina gelmiyor kendimi uzmeyecegm artk bunun icin
Çok geçmiş olsun. Yediklerimizin tarihlerine çok dikkat edelim :110:

Mide bulantısından ölüceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem asla çaresi yok asla elim ayağım tutmuyor artık
Geçen bir arkadaş bı ilaca başladım diyordu bulantı için bende çok fenayım hangi ilaçtı cidden faydası oldumu ya yazarsa çok sevinirkm boğazım burnum yanıyor artık kusmaktan

Arkadaşlar çok kötü bişey oldu nolur fikri olan varsa paylaşsın. Bende kronik alerjik astım vardı toz akarina. Çok şiddetli öksürük başladı. Sağlık ocağına gittim hemen evimin yanında diye doktor kesinlikle anne hayatı tehlikeye girmeden alerji hapı alamazsın dedi. Bunun buhar haricinde başka bir yolunu bilen var mı ? Öksürük şiddetlenince kanamalara falan da yol acabiliyormus.

Arkadaşlar çok kötü bişey oldu nolur fikri olan varsa paylaşsın. Bende kronik alerjik astım vardı toz akarina. Çok şiddetli öksürük başladı. Sağlık ocağına gittim hemen evimin yanında diye doktor kesinlikle anne hayatı tehlikeye girmeden alerji hapı alamazsın dedi. Bunun buhar haricinde başka bir yolunu bilen var mı ? Öksürük şiddetlenince kanamalara falan da yol acabiliyormus.
Bence kendi doktoruna sor. Zoferin prospektüsünde de hamileler kullanamaz diyor ama kadın doğumcular tavsiye ediyor

İlk gebeliğimde üç ay öksürdüm hiç bir şey kullanmadım drum göğüs hastalıklarına yönlendirdi orda bana bitkisel bir şurup verdiler bir miktar iyi geldi. Bence drunla görüş o seni yönlendirsin canım. Hamilelikte de kullanılan ilaçlar var

İlk gebeliğimde üç ay öksürdüm hiç bir şey kullanmadım drum göğüs hastalıklarına yönlendirdi orda bana bitkisel bir şurup verdiler bir miktar iyi geldi. Bence drunla görüş o seni yönlendirsin canım. Hamilelikte de kullanılan ilaçlar var
O zaman Pazartesiye kaldı. Teşekkür ederim canım. 3 ay oksurdugunde bebeğine bişey oldu mu ? Kanama falan gibi?

Bence kendi doktoruna sor. Zoferin prospektüsünde de hamileler kullanamaz diyor ama kadın doğumcular tavsiye ediyor
Evet anladım. Kâr zarar hesaplaması yapıp ona göre veriyorlar. Aslında bir çoğu zararlı da yapacak birşey olmadığı için mecburiyetten bir çoğu. Bu alerji başladı mı aylarca sürüyor ilacimi almazsam .Halbuki bu olmasın diye de çok gayret gösterdim ama tedbir takdiri bozmuyor. HasbinAllah diyorum.

kızlar zoferi rahatlıkla kullanabilirsiniz bana ilk doktorum 8mg verdi günde, tüp bebek doktorum 4 mg verdi, bi arkadaşım (9 ay boyunca midesi bulandı) 16 mg alıyomuş günde-şuan bebişi var-. Hoş zofer alsam da almasam da ben bi fark görmüyorum, inş sizlerde işe yarar.
Ben de kaç gündür mide bulantılarından, keyifsizkten dışarı çıkmıyodum. Bugün ilk defa bi avm ye gezmeye gidim dedim, çok yoruldum 2 saat içinde. Bildiğiniz enerjim yok. Moralim bozuluyo ben mi nazlıyım, üstüne gidip hareketlenmem mi lazım diye

Evet anladım. Kâr zarar hesaplaması yapıp ona göre veriyorlar. Aslında bir çoğu zararlı da yapacak birşey olmadığı için mecburiyetten bir çoğu. Bu alerji başladı mı aylarca sürüyor ilacimi almazsam .Halbuki bu olmasın diye de çok gayret gösterdim ama tedbir takdiri bozmuyor. HasbinAllah diyorum.
Bende de kronik astım vardı doğuştan sonra zamanla alerjiğe döndü. Benim de toza karşı aynen. O öksürüğü de çok iyi bilirim, ki önemli de birşey bence. Kalın giyin ama Evini bol bol havalandır. Başka bi doktora da git, diskus/ventolşn ya da başkabirşey alabilir miyim diye sor, kötüleşmesin..

Sata göre 7 haftalık canım vajinal bakmadı
Merhaba canım,
Benimde geçen hafta 6+2 de karından hiçbir şey göremedi doktor, biraz korkuttu beni sonra vajinal baktı kalp atışını gördük. Ultrasonla baktıkları bölgenin dokusu çok sertmiş bende, karından o yüzden görünmemiş. Belki seninde aynıdır bazı kadınlarda böyle olabiliyor demişti doktorum. İnşallah sağlıklıdır bebeğin.

Zoferin ustunde hamileler kullanamaz yazmışsun ona istinaden dedim
Arkadaş demiş ki saglik ocağındaki doktor ilaç kullanamazsın. Ben de dedim ki en iyisini kendi doktorun bilir. Zoferde de sakıncalı olduğu yazıyor ama sonuçta doktor kullanabilirsin diyor. Doğrusunu da doktor bilir zaten. Yanı seninle aynı şeyi savunuyoruz

Back