Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)Sütüm çokta Bi poka yaramıyo canım besleyici değilmişgöğsümü kaldıramıyorum şakır şakır emiyo ama işte kalitesi yokmuş anne sütünden koruyuculuğu mamadan da beslenmeyi sağlicaz
Birşey soracağım peki nasıl uyutuyorsunuzKac saatte bir emiyor. Benim de kac gundur oyleydi 2.5.saat 3 saat olmadan emiyordu kilo alimi iyi benim. Ancak.insanin cani sikiliyor ben meme reddi.diye dusunmustum cunku kendi.istemeden verince almiyo tiksinmis.hareketleri yapiyor ve agliyor. Ondan emzik vermeyi biraktim.meme reddinden korktum. Bugun 2 saatte 1 emdi cok sukur bakalim yarin nasil olacak. Ama benim emince en.az 10 dk emiyor. Ben de istahsiz mi acaba diye dusunmeye basladim. Kayinvalidem ise sutumun tok tuttugu dusuncesinde
Bizim kalça usg 1.ay kontrolünde çekildi 2. Ay kalça usg için geç değil mi1 ay sonra gelin, kalça USG çekilecek dedi
Allah acil şifalar versinBeyinden gelen bir hormon olduğu için bebeğine bakarak sağım yapabilirsin benim o zaman artıyor sütüm
Anne sütü koruyor canim gecmez inşallahKizlar ben grip oldum bebeğime bulaşmadan nasil geçiririm ya gerci kkzkmsa hasta iğne yapıyoruz bugun son iğnesi kendini toparlar diyordum simdi ben grip oldum yine hastalanırsa kendine gelemez
Ben sen oturdum ağladım valla şimdi çocuk çatlarcasına ağlıyo. Gaz mı ne kucağımda arada susuyo. Sürekli emmek istiyo. Emince daha kötü kısır döngüye giriyoruz. Sütüm de herhalde azaldı mı yoksa sürekli emdiğinden mi bilmiyorum bi doymuyo gibi. Ama göbeği şiş ve kusuyo da. Çıldıracam yaniBenimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)
Bilmiyorum ki canım doktorumuz öyle söylediBizim kalça usg 1.ay kontrolünde çekildi 2. Ay kalça usg için geç değil mi
Canım netten baktım da kalca USG ilk 3aylik dönemde yapılır yazıyor, rahatladım. Hoş doktorumuza çok güveniyorum ama bı an acaba dedim :)Bizim kalça usg 1.ay kontrolünde çekildi 2. Ay kalça usg için geç değil mi
45 ile 60 gun en iyi sonuc verme suresi dedi bizede 60 gunu de gecirmemek lazimmis canimCanım netten baktım da kalca USG ilk 3aylik dönemde yapılır yazıyor, rahatladım. Hoş doktorumuza çok güveniyorum ama bı an acaba dedim :)
D Derenimo2
Gazı var canım. Allah şifa versin benimki de öyle
Geçmiş olsun canım size de inşallah bir an önce geçer yaa. Zor valla yemek bile yiyemiyoruz. Kucağımda uyuyo dalsın diye bekliyorum. Koyuyorum yatağa. On dakka sonra çığlık çığlığa. Uykusunda da zaten sürekli bi ıkınma. Emziğe de sinirleniyo atıyo filanselmacıım sana da geçmiş olsun. Allah kurtarsın bacılar .
Bi kontrolünü yaptır sen canım yinede olmayabilir olucak diye bişey yok tabikiBenimkide mi oyle dersin ya oysa ilk ay ne güzel almıştı nr bileyim bari bu kizimda ilk 6 ay sadece emzirmek istiyorum
Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)Sütüm çokta Bi poka yaramıyo canım besleyici değilmişgöğsümü kaldıramıyorum şakır şakır emiyo ama işte kalitesi yokmuş anne sütünden koruyuculuğu mamadan da beslenmeyi sağlicaz
Yine mememi bırakmadı desem kuzum? Mama verdiğim halde meme diye ağlıyor@Meylen benimki de senin kız gibiydi canım. Tüm gün memede kalıyordu. Bir kez mama deneyeyim dedim çocuk hepsini yaladı yuttu hemen uykuya daldı. Sen sütünü hiç sagdin mi kaç CC çıkıyor. Gerçi bebek hep daha fazlasını çeker dedi doktor. Biberonla mi veriyorsun mamayi
Eds diye bir sistem var duymuşsundur. Onu denemek istiyorum da bir türlü yapamadım. Ben biberonla veriyorumYine mememi bırakmadı desem kuzum? Mama verdiğim halde meme diye ağlıyoryok canım hiç sağmadım
Hipp combiotic. Geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Sütün geçici olarak azalmıştır belki. Yeniden artar inşallahKızlar hangi mamayı veriyorsunuz?
Bende biberonla veriyorum meme reddi yaşicağımı sanmıyorum canım çünkü gerçekten benim kız meme düşkünüEds diye bir sistem var duymuşsundur. Onu denemek istiyorum da bir türlü yapamadım. Ben biberonla veriyorum
Tamam canım 2ayi doldurmadan gideriz o zaman45 ile 60 gun en iyi sonuc verme suresi dedi bizede 60 gunu de gecirmemek lazimmis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?