Aynı şeyi vermiş banada o fitili verdi bacaklarını karnına doğru çekip orta parmağınla iyice ileri itmen gerekiyordu ben zorlanmamıştım çok kötü biliyorum geçene kadar insanı mahfediyo bide hamilelik son zamanlar zaten zor Rabbim Bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kavuş yavrunaCanım attım çöpe kullanamadım 4 kez denedim ücgen kocaman sey cıktı. Artık daha cok mikrop olacağına attım yani. Persembe kontrol var dr a dıcem kullanamadım diye. Pışık kısmı gectı ya cok sukur. Belkı de cumartesi sezeryan olcam artık hayırlısı ne dıyelım
Cokk sagolasın canım. Tekrar soguk suyla yıkadım geldım 4 litre de su içiyorum ama niye oldum boyle bilmiyorum. Bebıs sımdı rahat durdu karnımda o kadar hareket ediyor ki. Cok denedim içine gıttı sonra hop dısarı ayakları da dıktıkçm biraz ama kocaman gobek mumkun olmadı.Aynı şeyi vermiş banada o fitili verdi bacaklarını karnına doğru çekip orta parmağınla iyice ileri itmen gerekiyordu ben zorlanmamıştım çok kötü biliyorum geçene kadar insanı mahfediyo bide hamilelik son zamanlar zaten zor Rabbim Bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kavuş yavruna
ayda 1 canım1.ay kontrolüne gittik fakat dr bir sonraki randevu tarihini vermedisize bir tarih verildimi acaba
Canım bebek emerken bebe yağıyla aşağı doğru sertçe masaj yap. Bi de bol bol duşa girip duştan sonra emzirmeye çalışırsan faydası oluyo Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuşGittim canım antibiyotik ve parol verdi daha şiş olan göğsüm sert bebeğim emmek istemiyor sinirleniyor sağmaya calısıyorum az da olsa İnsallah daha fazla ilerlemez.
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim, benim sütüm 1 Aydan sonra çoğalmaya başladı makine ile sağım ve sürekli emzirmeyle düzene girdi yeme içme fazla değişiklik göstermiyor bendeKızlar günaydın. Ben Istanbul'a döndüm. Babam hala yoğun bakımda. Istanbul a sevk edilmedi henüz
Sütüm iyice kesildi strestten. Sizce neler yapabilirim? Bebek 1 aylık oldu. Bu saatten sonra süt artar mi? Bilgisi olan var mi?
1 ay sonra gelin, kalça USG çekilecek dedi1.ay kontrolüne gittik fakat dr bir sonraki randevu tarihini vermedisize bir tarih verildimi acaba
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim, benim sütüm 1 Aydan sonra çoğalmaya başladı makine ile sağım ve sürekli emzirmeyle düzene girdi yeme içme fazla değişiklik göstermiyor bende
İnsallah faydasi olur canim bu arads ben evde bi tek tsrtiliyoyorum bide kucagima alip tartiliyorum kilosunu oyle takip ediyorumCanım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
Olsun farkettin ya o arada mama alınca senin de sütün daha iyi dolar. Dün benimde zırt zırt saatte bi emdi. En son akşam buzluktan süt ısıtıp içirdim. Bi uyudu 3 saat. Bazen bebekleri anlamak da zorCanım bebek emerken bebe yağıyla aşağı doğru sertçe masaj yap. Bi de bol bol duşa girip duştan sonra emzirmeye çalışırsan faydası oluyo
Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
Doğru Çıkmaz diyolar da bende öyle yapayım bariİnsallah faydasi olur canim bu arads ben evde bi tek tsrtiliyoyorum bide kucagima alip tartiliyorum kilosunu oyle takip ediyorum
Allah acil şifalar versinKızlar günaydın. Ben Istanbul'a döndüm. Babam hala yoğun bakımda. Istanbul a sevk edilmedi henüz
Sütüm iyice kesildi strestten. Sizce neler yapabilirim? Bebek 1 aylık oldu. Bu saatten sonra süt artar mi? Bilgisi olan var mi?
Bunu kullanıyoruz canım trde var mı bilmiyorum, 8 kgdan önce şurup vermiyor doktorumuzLaL canm bebege ateş icin hangi fitili veriyosun
Sütüm çokta Bi poka yaramıyo canım besleyici değilmişOlsun farkettin ya o arada mama alınca senin de sütün daha iyi dolar. Dün benimde zırt zırt saatte bi emdi. En son akşam buzluktan süt ısıtıp içirdim. Bi uyudu 3 saat. Bazen bebekleri anlamak da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?