2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynı şeyi vermiş banada o fitili verdi bacaklarını karnına doğru çekip orta parmağınla iyice ileri itmen gerekiyordu ben zorlanmamıştım çok kötü biliyorum geçene kadar insanı mahfediyo bide hamilelik son zamanlar zaten zor Rabbim Bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kavuş yavruna

Cokk sagolasın canım. Tekrar soguk suyla yıkadım geldım 4 litre de su içiyorum ama niye oldum boyle bilmiyorum. Bebıs sımdı rahat durdu karnımda o kadar hareket ediyor ki. Cok denedim içine gıttı sonra hop dısarı ayakları da dıktıkçm biraz ama kocaman gobek mumkun olmadı.

Gittim canım antibiyotik ve parol verdi daha şiş olan göğsüm sert bebeğim emmek istemiyor sinirleniyor sağmaya calısıyorum az da olsa İnsallah daha fazla ilerlemez.
Canım bebek emerken bebe yağıyla aşağı doğru sertçe masaj yap. Bi de bol bol duşa girip duştan sonra emzirmeye çalışırsan faydası oluyo Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
[/QUOTE]
Olsun farkettin ya o arada mama alınca senin de sütün daha iyi dolar. Dün benimde zırt zırt saatte bi emdi. En son akşam buzluktan süt ısıtıp içirdim. Bi uyudu 3 saat. Bazen bebekleri anlamak da zor

Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
[/QUOTE]
İnsallah faydasi olur canim bu arads ben evde bi tek tsrtiliyoyorum bide kucagima alip tartiliyorum kilosunu oyle takip ediyorum

Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim, benim sütüm 1 Aydan sonra çoğalmaya başladı makine ile sağım ve sürekli emzirmeyle düzene girdi yeme içme fazla değişiklik göstermiyor bende

Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim, benim sütüm 1 Aydan sonra çoğalmaya başladı makine ile sağım ve sürekli emzirmeyle düzene girdi yeme içme fazla değişiklik göstermiyor bende

Sağol canım çok teşekkür ederim umut oldun bana
Düzenli sağım yapmaya başlayayım tekrar. Inşallah sonuç alırım

İnsallah faydasi olur canim bu arads ben evde bi tek tsrtiliyoyorum bide kucagima alip tartiliyorum kilosunu oyle takip ediyorum
[/QUOTE]
Doğru Çıkmaz diyolar da bende öyle yapayım bari inşallah canım ya

Olsun farkettin ya o arada mama alınca senin de sütün daha iyi dolar. Dün benimde zırt zırt saatte bi emdi. En son akşam buzluktan süt ısıtıp içirdim. Bi uyudu 3 saat. Bazen bebekleri anlamak da zor
[/QUOTE]
Sütüm çokta Bi poka yaramıyo canım besleyici değilmiş göğsümü kaldıramıyorum şakır şakır emiyo ama işte kalitesi yokmuş anne sütünden koruyuculuğu mamadan da beslenmeyi sağlicaz

Doğru Çıkmaz diyolar da bende öyle yapayım bari inşallah canım ya
[/QUOTE]
Ben öyle yaptım 3 kilo çıktı çocuk halbuki dijital tartı

Allah acil şifalar versin Beyinden gelen bir hormon olduğu için bebeğine bakarak sağım yapabilirsin benim o zaman artıyor sütüm

Benimkide mi oyle dersin ya oysa ilk ay ne güzel almıştı nr bileyim bari bu kizimda ilk 6 ay sadece emzirmek istiyorum
Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
[/QUOTE]

Kizlar ben grip oldum bebeğime bulaşmadan nasil geçiririm ya gerci kkzkmsa hasta iğne yapıyoruz bugun son iğnesi kendini toparlar diyordum simdi ben grip oldum yine hastalanırsa kendine gelemez

Sütüm çokta Bi poka yaramıyo canım besleyici değilmiş göğsümü kaldıramıyorum şakır şakır emiyo ama işte kalitesi yokmuş anne sütünden koruyuculuğu mamadan da beslenmeyi sağlicaz
[/QUOTE]
Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…