• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Topuk kaninda bakiliyo mu tiroide. Benim hasimato tiroidim var cocuk doktoru 1 ay sonra bebegin tiroidine bakalim demisti ama henuz goturmedim
Yok kol damarından. Bende gebelikte ilaç kullanıyordum tsh 10.26 çıktı bebeğimde çocuk endokrinciye sorup geri dönecekler. Zeka ve büyümü geriliği yapıyor 😔

Yok kol damarından. Bende gebelikte ilaç kullanıyordum tsh 10.26 çıktı bebeğimde çocuk endokrinciye sorup geri dönecekler. Zeka ve büyümü geriliği yapıyor 😔
Yaa gecmis.olsun bende baktirayim hemen. Ama illa bebeginde de dediklerin olacak degil canim kontrol altina alinir. Ama topuk kaninda da bakiliyo diye biliyo idim.

Şimdi iyisindir İnşallah kuzum uçları da yara en baştan beri her gun lansinoh krem sürüyorum kapak kullanıyorum bi de :KK43: yarın gidicem doktora daha fazla ilerlemeden
Iyim şükür benimde bu iltihaplanan gogsumun ucu hep çatlak yara diğerinde bisey yok iyileşti bunun ucu iyileşmedi bi türlü.
Gittinmi doktora canım. Inşallah iyisindir .

Iyim şükür benimde bu iltihaplanan gogsumun ucu hep çatlak yara diğerinde bisey yok iyileşti bunun ucu iyileşmedi bi türlü.
Gittinmi doktora canım. Inşallah iyisindir .
Gittim canım antibiyotik ve parol verdi daha şiş olan göğsüm sert bebeğim emmek istemiyor sinirleniyor sağmaya calısıyorum az da olsa İnsallah daha fazla ilerlemez.

2. Ay randevusundan geldik, her iki bacağına aşıları yedi kuzularım çok ağladılar 😣 ilginç bir şekilde ikiside 1130 gr almış ne bir eksik ne bir fazla çok vicdanımı rahatlattı bu durum 💕
Çok sevindim sağlıklı olmalarına, 2 ay aşısı benim ilk kızımda huysuzluk yapmıştı bakalım bunlarda nasıl olacak? Lalciğim sen instagram kullanıyor musun?

• Beğen
Reactions: LaL
Gittim canım antibiyotik ve parol verdi daha şiş olan göğsüm sert bebeğim emmek istemiyor sinirleniyor sağmaya calısıyorum az da olsa İnsallah daha fazla ilerlemez.
Inşallah canım.sen yinede onu çok emzirmeye çalış ancak öyle yumuşuyor. Benimki sağmakla gelmiyordu bebegi çok emzirdim öyle yumuşadı.

Buyuk kızıma hamileyken trioidm 22 ye yükselmişti bende cok korkular yaşadım dogumdan sonra kizimda çıkması ama ablamin bebeğinde çıktı sonra değe düşüyor korkmayın

Herkes bebeğinin cok emmesinden şikayetçi bende tam tersi cok emmemesinden.

bu cocuk beni deli edecek yakında.
meme veriyorum almiyo almiyo açıkdığında yer çatlasa 2 ile 5 dk arası neden boyke yapıyor anlamıyorum ilk ay oysa sık sık emmek istiyordu 2. Aya geçtim cocuk meme anca cok açıkdığında emiyor kilo alimida az 13 gunde 300 gram ne yapabilirim memeyi alsin die fikri olan varmi kizlar
Bu arada neme reddi degil bu cok acikmiyo sanki yani iştahlı mi degil anlamadim ki

Back