- 12 Kasım 2018
- 5.183
- 7.788
- 198
Bazen kaka sumuksu oluyor ondandi acabaHayır canım balgam kaka ile atılıyor yada kusmuk ile. Mukozaya zarar verirmiş çekmek. Horul hırıl nefes almalarına sebep olurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen kaka sumuksu oluyor ondandi acabaHayır canım balgam kaka ile atılıyor yada kusmuk ile. Mukozaya zarar verirmiş çekmek. Horul hırıl nefes almalarına sebep olurmuş
Topuk kaninda bakiliyo mu tiroide. Benim hasimato tiroidim var cocuk doktoru 1 ay sonra bebegin tiroidine bakalim demisti ama henuz goturmedimKızlar bebeğinde tiroit çıkan varmı
Yok kol damarından. Bende gebelikte ilaç kullanıyordum tsh 10.26 çıktı bebeğimde çocuk endokrinciye sorup geri dönecekler. Zeka ve büyümü geriliği yapıyorTopuk kaninda bakiliyo mu tiroide. Benim hasimato tiroidim var cocuk doktoru 1 ay sonra bebegin tiroidine bakalim demisti ama henuz goturmedim
Üzülmeyin ilacı olan bir şey bu 2 ya da 3 yaşa kadar kullanulıyor sanırım. Geçmiş olsunYok kol damarından. Bende gebelikte ilaç kullanıyordum tsh 10.26 çıktı bebeğimde çocuk endokrinciye sorup geri dönecekler. Zeka ve büyümü geriliği yapıyor
Yaa gecmis.olsun bende baktirayim hemen. Ama illa bebeginde de dediklerin olacak degil canim kontrol altina alinir. Ama topuk kaninda da bakiliyo diye biliyo idim.Yok kol damarından. Bende gebelikte ilaç kullanıyordum tsh 10.26 çıktı bebeğimde çocuk endokrinciye sorup geri dönecekler. Zeka ve büyümü geriliği yapıyor
İlk 1 ay topuk kanından sonra damardan alınıyormuş.Yaa gecmis.olsun bende baktirayim hemen. Ama illa bebeginde de dediklerin olacak degil canim kontrol altina alinir. Ama topuk kaninda da bakiliyo diye biliyo idim.
Üzülmeyin ilacı olan bir şey bu 2 ya da 3 yaşa kadar kullanulıyor sanırım. Geçmiş olsun
Iyim şükür benimde bu iltihaplanan gogsumun ucu hep çatlak yara diğerinde bisey yok iyileşti bunun ucu iyileşmedi bi türlü.Şimdi iyisindir İnşallah kuzum uçları da yara en baştan beri her gun lansinoh krem sürüyorum kapak kullanıyorum bi de yarın gidicem doktora daha fazla ilerlemeden
Yani normal vajinal akıntı gibi cok koyu değil sarı renkte bir kaç kez akarken gördüm ama sıklığını bilmiyorum malum kanama da olduğu için karışıyor pedde.Geçmiş olsun canım akıntın rengi nasıldı peki?
Evet alerjilerde kanlı kakaoluyormuş geçmiş olsun, benimkinde kan yok ama genelde yeşil renkli oluyorKızlar bebeğimin Kakasında kan oluyır çocuk alerjisine götüreceğim yarın randevumuz sizlerde olan vsr mı
Gittim canım antibiyotik ve parol verdi daha şiş olan göğsüm sert bebeğim emmek istemiyor sinirleniyor sağmaya calısıyorum az da olsa İnsallah daha fazla ilerlemez.Iyim şükür benimde bu iltihaplanan gogsumun ucu hep çatlak yara diğerinde bisey yok iyileşti bunun ucu iyileşmedi bi türlü.
Gittinmi doktora canım. Inşallah iyisindir .
Çok sevindim sağlıklı olmalarına, 2 ay aşısı benim ilk kızımda huysuzluk yapmıştı bakalım bunlarda nasıl olacak? Lalciğim sen instagram kullanıyor musun?2. Ay randevusundan geldik, her iki bacağına aşıları yedi kuzularım çok ağladılar ilginç bir şekilde ikiside 1130 gr almış ne bir eksik ne bir fazla çok vicdanımı rahatlattı bu durum
1er mlBurna kaç ml sıkıyordun serum fizyolojiyi?
Inşallah canım.sen yinede onu çok emzirmeye çalış ancak öyle yumuşuyor. Benimki sağmakla gelmiyordu bebegi çok emzirdim öyle yumuşadı.Gittim canım antibiyotik ve parol verdi daha şiş olan göğsüm sert bebeğim emmek istemiyor sinirleniyor sağmaya calısıyorum az da olsa İnsallah daha fazla ilerlemez.
İlk oğlumda oluyordu sonuç makat çatlağıKızlar bebeğimin Kakasında kan oluyır çocuk alerjisine götüreceğim yarın randevumuz sizlerde olan vsr mı
Aynen hiç gelmedi sağmakla kuzum bebeğime emzirmeye calıscamInşallah canım.sen yinede onu çok emzirmeye çalış ancak öyle yumuşuyor. Benimki sağmakla gelmiyordu bebegi çok emzirdim öyle yumuşadı.
Buyuk kızıma hamileyken trioidm 22 ye yükselmişti bende cok korkular yaşadım dogumdan sonra kizimda çıkması ama ablamin bebeğinde çıktı sonra değe düşüyor korkmayınYok kol damarından. Bende gebelikte ilaç kullanıyordum tsh 10.26 çıktı bebeğimde çocuk endokrinciye sorup geri dönecekler. Zeka ve büyümü geriliği yapıyor