• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım markasını sormuştum, cevap yazdın mı göremedim rica etsem markasını yazar mısın ben de alacağım
Biz de kullanıyoruz kuzum ebebekten aldık vtech 3200. Genel olarak mrmnunuz. Yalnız wifi özelliği yok da biz bilerek istemedik çocuğun kafasında wifi sinyali olmasın diye.

Selamlar anneler . Bebişim için hastanede yatarken bir de dikişlerimi kontrol ettireyim dedim ama durum iyi değil enfekte olmuş antibiyotik başlayacak akıntım da çoktu o yüzdenmiş. Önce kayınvalidemlerde sonra hastanede derken iyi bakamadım demek oğlumla ilgilenirken :KK43: Oysa ilk hafta kontrolümde kendi doktorum gayet iyi bakmışsın demişti3. Haftada sınıfta kaldık:cry:

Selamlar anneler . Bebişim için hastanede yatarken bir de dikişlerimi kontrol ettireyim dedim ama durum iyi değil enfekte olmuş antibiyotik başlayacak akıntım da çoktu o yüzdenmiş. Önce kayınvalidemlerde sonra hastanede derken iyi bakamadım demek oğlumla ilgilenirken :KK43: Oysa ilk hafta kontrolümde kendi doktorum gayet iyi bakmışsın demişti3. Haftada sınıfta kaldık:cry:
Geçmiş olsun canım akıntın rengi nasıldı peki?

40 sonrası huy değişimi mi nazar mı noldu bilemiyorum ama son 3 gece bittim resmen gözlerimden uyku akıyor başım deli ağrıyor
Önceden 11/12 de yatardı ya gece 3 te yada 5 te uyanırdı şimdi gece boyu mık mık meme beşik mık mık saçma bi kısır döngü derin gece uykusuna bir türlü geçemiyor düzelir mi bundan sonra böyle mi bilemiyorum 😴 gece okadar bitap düşürüyorum ki kollarım tutmuyor gözüm kapanıyor elimden düşürücem diye korkuyorum artık

40 sonrası huy değişimi mi nazar mı noldu bilemiyorum ama son 3 gece bittim resmen gözlerimden uyku akıyor başım deli ağrıyor
Önceden 11/12 de yatardı ya gece 3 te yada 5 te uyanırdı şimdi gece boyu mık mık meme beşik mık mık saçma bi kısır döngü derin gece uykusuna bir türlü geçemiyor düzelir mi bundan sonra böyle mi bilemiyorum 😴 gece okadar bitap düşürüyorum ki kollarım tutmuyor gözüm kapanıyor elimden düşürücem diye korkuyorum artık
Huyları değişiyor sanki bi düzen kuramadık biz de. Yatarak emzirmeyi denesen eşinde başınızda bekler uyuyunca beşiğe alır. Kollar bir süre sonra gerçekten tutmuyor Allah sabır versin

Biz de kullanıyoruz kuzum ebebekten aldık vtech 3200. Genel olarak mrmnunuz. Yalnız wifi özelliği yok da biz bilerek istemedik çocuğun kafasında wifi sinyali olmasın diye.
Canım pek bilgim yok o yüzden soruyorum, wi-fi özelliği ne için? Bir de görüntü renkli mi siyah beyaz mi

Huyları değişiyor sanki bi düzen kuramadık biz de. Yatarak emzirmeyi denesen eşinde başınızda bekler uyuyunca beşiğe alır. Kollar bir süre sonra gerçekten tutmuyor Allah sabır versin
Yatarak emzirmekte riskli canım çok uykusuz uyuyunca insan bi anda derin dalıyor korkuyorum o yüzden

Bizim daha 40mizin çıkmasına bir kaç gun kaldı ama benim kızım da 3 gecedir bi türlü derin uykuya dalamiyor, masaj yapıyorum iyice gazını çıkartıyorum ama nafile. Gündüzleri de kısa kısa derin olmayan uykular yapıyoruz 🙄 büyüme hormonlarindan midir nedir, belki de eklem ağrıları falan oluyordur 🥴 Yalnız değilsin yani 😩

Bence kırktan sonra bi haller oluyor 🙄
Gündüz uykuları Bi acayip oldu bizde..
Dalamıyor iyice...
Nasıl uykuya geçireceğimi şaşırdım

Bugün kizim 1 aylik saglik ocagina aşiya gòturdum 5100 gram olmuş 3700 dogmuştu ... 55 cm olmuş 52 cm dogmustu ... aksam ustu de kendi cocuk doktoruna goturcem kontrole .. mutlu oldum insan kendini sorguluyor doyuyor mu sutüm yetiyor mu diye ...
MaaşAllah kuzuna 🌹

Yaa oyle mi soyledi ne.guzel😊 Peki damlattikatan sonra burun aspiratoruyle cekilecek mi. Burun.aspirayorunu her zaman kullanmak iyi degilmis.
Hayır canım balgam kaka ile atılıyor yada kusmuk ile. Mukozaya zarar verirmiş çekmek. Horul hırıl nefes almalarına sebep olurmuş

Ya biri gizli gizli çocuğuma bal şekerli su falan vericek diye aklım çıkıyo ya sürekli aynı şeylerden sıkıldım artık dün babannem çaya batırdım emziğini nasıl emdi dedi şaka yaptığını söyledi umarım şakadır eşim dangozuda akşam gelmiş şeftali sürsek mi azıcık ağzına dedi kaynanamlar şekerli su vermenin peşinde vallahi illallah ettim artık ben anlatamıyorum daha çok küçük diye çileden çıkıcam en sonunda
Aynı şeyler benim de başımda deli oluyorum resmen bu büyükler şekeri neden matah birşey sanıp çocuğa ille tattırmak istiyor aklım almıyor her seferinde çocuğa anlatır gibi iyi bir şey değil kanser hücrelerini besliyor neden şimdiden vereyim çocuğuma diyorum sonra yine bi muhabbet emziği bala mı batırsak alması için deyip sinir olduğumu görünce de şaka şaka diyorlar 😒

Back