2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bana ds oldu aynısı tek çözümü bastırarak açmak maalesef ve çok acılı birşey. Eşinden ya da annenden yardım alman gerekebilir.
Teninin dayanabileceği kadar sıcak havluyu memene koy iyice ısıt pompayı çalıştır o çekerkn bir yandan yardıö eden kimse çok sert bir şekilde bastırıp uca doğru itecek. Sıcağın etkisiyle açılıp boşalacak memen. Sonrs bir de emzirirsen geçer. Yaptıktan sonra soğuk kompres yapıp kanalları kapatmayı unutma, yoksa tekrarlar. Açmazsan mastite dönebilir. Allah sabır versin şimdiden.

Kızlar mastit için yorum yapanlara teşekkürler 3 4 defa sıcak suyun altına girdim masaj yapıp sagdım az da gelse. Sonra bebeğime emzirdim ama çekemiyordu ben de netten arastırdım koltukaltı pozisyonunda emzirdim ve bebeğim baya iyi çekti su an rahatladı aklınızda bulunsun.

Masallah cok tatli annesj

Aynen çok iyi bu yöntem Hastane de yatigimda hergun emzirme danışmanı da geliyordu bana bakmaya arada böyle emzirmeyi de dene hep aynı pozisyonda emzirme dedi .

Ünşallah çare bulmuşsunuzdur geç gördüm yazınızı daha dün gece aynısını yaşadım, eyvah dedim Mastite gidiyor bu iş. Sonra bi doktor annenin yazısını okudum buz tutup sağmış ben de sabaha karşı aynısını yaptım açıldı tukanıklık. Kesinlikle tavsiye ederim sertlik olan yere buzla bastırıp sağmak gerçekten işe yarıyor

Ben de sıcak duş alıp emzirip sağdım rahatladı biraz uçlarında da yara var ondan sıkıntılıyım baya. Çok teşekkürler bir de buzu deneyeyim.

Burna kaç ml sıkıyordun serum fizyolojiyi?

Kuzum olmazsa sabah gideyim rahatladım ama sanki yine şişecek gibi
Benimki öyle olduğunda ateş ve titreme de vardı senin süt tıkanması da olabilir benim iltihap olmuştu.
Banada Hastane de hep buz uygulandı üstüne buz koyuyorduk bide ağrı kesici de alabilirsin çok agrin olursa bana günde 3 parasetamol veriyorlardı bebeğe zararı yok onun.oktanisept diye su gibi biseye bez batırıp koyuyordum üstüne derisi hep soyuldu kabuk attı hep benim çok kötüydü inşallah sen hemen atlatırsın.

Şimdi iyisindir İnşallah kuzum uçları da yara en baştan beri her gun lansinoh krem sürüyorum kapak kullanıyorum bi de yarın gidicem doktora daha fazla ilerlemeden

Kızlar Instagram da hekimanne diye bir hekim var onu takip edin derim bı çok sorunuza cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…