Göbeği düştüğünden beri hep böyle canım gaz sancısı da sürekli değil gibi çünkü sürekli kimyon rezene iciyorumGaz sorunu yaşıyor musunuz canım? Gaz varsa ondan olmuş olabilir
Onu da okunum netten ama gerek yok yazıyor bu hafta içi kont. Var olmadı sorarım drunaBenim kardeşimin böyleydi bozuk para yapistirmislardi yara bandiyla göbeği çıkık oldugu için onun etkisi mi bilmiyorum suan normal ..
Canım bana ds oldu aynısı tek çözümü bastırarak açmak maalesef ve çok acılı birşey. Eşinden ya da annenden yardım alman gerekebilir.Günaydın acil yardım kızlar!
Tek göğsüm inanılmaz şişmiş ve sertleşmiş şu anda ağrı da var. Çocugun ememiyor süt gelmiyor süt sağma makinesi de çok az çekiyor resmen damla damla sonra duruyor. Duşa girip sıcak suyun altında masaj yaptım. Acile gitsem bişey yaparlar mı? Yada başka çaresi varmıdır bunun
Benimki biraz daha çıkık gibi. Bir de çocuk doktoruna sorucam kontrol zamanı geldiğindeAynı böyle mi seninkininde fıtık mi diye düşünüyorum ama int baktım fitiklar daha çıkık duruyor
Masallah cok tatli annesjKafa sekli konusu geçmiş ben ilk oglumda saatli bir sekilde yatırdım iki yana arkaya sonuç baya güzel.oldu kazitınca anladik bir masallahinizi aliriz :)) şimdi 5 yaşinda baya gür saclari ve hokka bir kafası var ... kizimda suan icin sadece yanlara yatiriyorum uyanikken düz yatiyor ama uyanik kalma suresi kisa suan icin uyurkende bogulur diye düz yatirmiyorum ..
Canım geçmiş olsun ihmal etme git mutlaka doktora. Ben bi hafta hastanede yattım bu yüzden ve hala antibiyotik kullanıyorum çok zor bisey benimki mosmor olmuştu ve taş gibiydi ağrısı da cabasi.Yarın sabah ilk işim canımhangi bölüm bakar ki
Aynen çok iyi bu yöntem Hastane de yatigimda hergun emzirme danışmanı da geliyordu bana bakmaya arada böyle emzirmeyi de dene hep aynı pozisyonda emzirme dedi .Kızlar mastit için yorum yapanlara teşekkürler 3 4 defa sıcak suyun altına girdim masaj yapıp sagdım az da gelse. Sonra bebeğime emzirdim ama çekemiyordu ben de netten arastırdım koltukaltı pozisyonunda emzirdim ve bebeğim baya iyi çekti su an rahatladı aklınızda bulunsun.
Eki Görüntüle 2299646
Ünşallah çare bulmuşsunuzdur geç gördüm yazınızı daha dün gece aynısını yaşadım, eyvah dedim Mastite gidiyor bu iş. Sonra bi doktor annenin yazısını okudum buz tutup sağmış ben de sabaha karşı aynısını yaptım açıldı tukanıklık. Kesinlikle tavsiye ederim sertlik olan yere buzla bastırıp sağmak gerçekten işe yarıyorGünaydın acil yardım kızlar!
Tek göğsüm inanılmaz şişmiş ve sertleşmiş şu anda ağrı da var. Çocugun ememiyor süt gelmiyor süt sağma makinesi de çok az çekiyor resmen damla damla sonra duruyor. Duşa girip sıcak suyun altında masaj yaptım. Acile gitsem bişey yaparlar mı? Yada başka çaresi varmıdır bunun
Ben de sıcak duş alıp emzirip sağdım rahatladı biraz uçlarında da yara var ondan sıkıntılıyım baya. Çok teşekkürler bir de buzu deneyeyim.Ünşallah çare bulmuşsunuzdur geç gördüm yazınızı daha dün gece aynısını yaşadım, eyvah dedim Mastite gidiyor bu iş. Sonra bi doktor annenin yazısını okudum buz tutup sağmış ben de sabaha karşı aynısını yaptım açıldı tukanıklık. Kesinlikle tavsiye ederim sertlik olan yere buzla bastırıp sağmak gerçekten işe yarıyor
Aynen çok iyi bu yöntem Hastane de yatigimda hergun emzirme danışmanı da geliyordu bana bakmaya arada böyle emzirmeyi de dene hep aynı pozisyonda emzirme dedi .
Burna kaç ml sıkıyordun serum fizyolojiyi?Serum fizyolojik ile açın derim anne sütü bakterilerin üremesi için uygun zemin hazırlıyor ne göze ne de burna damlatilmamalı. Serum fizyolojik de fıs fıs şeklinde tek kullanımlık paketler halinde ya da bildiğin eczanden serum ve enjektör şeklinde satılıyor. Ben hep enjektorle açmıştım. Dr göstermişti nasıl yapılacağını. Bildiğin iki burna da sıkıp ters çevirip sırtına hafifçe vurup aciyorduk. Siz de doktorunuzdan öğrenip uygulayabilirsiniz..
Zaten ucunun yara olması daha çok sebep oluyor tıkanıklığa sanırım.Ben de sıcak duş alıp emzirip sağdım rahatladı biraz uçlarında da yara var ondan sıkıntılıyım baya. Çok teşekkürler bir de buzu deneyeyim.
Normal canım benım de öyleAnne sutu yok 2 saatte bir 90cc szce cokmu kizlar
Benimki öyle olduğunda ateş ve titreme de vardı senin süt tıkanması da olabilir benim iltihap olmuştu.Kuzum olmazsa sabah gideyim rahatladım ama sanki yine şişecek gibi
Şimdi iyisindir İnşallah kuzum uçları da yara en baştan beri her gun lansinoh krem sürüyorum kapak kullanıyorum bi deBenimki öyle olduğunda ateş ve titreme de vardı senin süt tıkanması da olabilir benim iltihap olmuştu.
Banada Hastane de hep buz uygulandı üstüne buz koyuyorduk bide ağrı kesici de alabilirsin çok agrin olursa bana günde 3 parasetamol veriyorlardı bebeğe zararı yok onun.oktanisept diye su gibi biseye bez batırıp koyuyordum üstüne derisi hep soyuldu kabuk attı hep benim çok kötüydü inşallah sen hemen atlatırsın.
Hatırlamıyorum tam oğlumda çok yapardık bunda daha hiç yapmadık. Doktora danışın daha doğru olur..Burna kaç ml sıkıyordun serum fizyolojiyi?
Yemeklerden sonra 2 şer tane zaten kesme şeker formunda. Günde 2 defa içiyorum benMerhaba nasıl içiyorsunuz bu çayı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?