Az kaldı canım kalp kırmim küstürmeyeyim diyorum ama olmuyo yaniÇık zira bazen çıkmakta fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı canım kalp kırmim küstürmeyeyim diyorum ama olmuyo yaniÇık zira bazen çıkmakta fayda var
Ben çok sık hastalanan biriyim belki de bebekken yaptıklarından dolayıdır canım anne sütü gibi bi koruyucu varken niye çocuğun vücudu ağzı Bi anda mikroplara açılsın kaldı ki bağırsakları sindiremez ki yavruların çok küçükler 6 aylık olsun versin zatenGünaydınnnnnn
Bu bebe yine dünden beri kakasını yapmıyor siz günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz
@Meylen büyükler hep aynı bende artık saldım zamanında çünkü şimdi yapmak istediklerini bize yapmışlar bak bişey olmamış diyorum artık çok evhamlanıp kızmamaya çalışıyorum
B bibliyofil_k geçmiş olsun canım en kısa sürede geçer inşallah neden öyle oldun ki
Aynen öyle canım zaten bebek beslenmesinde ilk 1000 gün bu yüzden önemli.Yetiskinlik döneminde çıkıyor acisiBen çok sık hastalanan biriyim belki de bebekken yaptıklarından dolayıdır canım anne sütü gibi bi koruyucu varken niye çocuğun vücudu ağzı Bi anda mikroplara açılsın kaldı ki bağırsakları sindiremez ki yavruların çok küçükler 6 aylık olsun versin zaten
Canım benim kız hala 6 7 8 yapıyor yine.Günaydınnnnnn
Bu bebe yine dünden beri kakasını yapmıyor siz günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz
@Meylen büyükler hep aynı bende artık saldım zamanında çünkü şimdi yapmak istediklerini bize yapmışlar bak bişey olmamış diyorum artık çok evhamlanıp kızmamaya çalışıyorum
B bibliyofil_k geçmiş olsun canım en kısa sürede geçer inşallah neden öyle oldun ki
Dustan sonra sagmaya calıstım çok az cıktı canım ama birkaç defa daha yapacağımİlk günler bende de olmuştu, sağlık ocağındaki ebe lavabo tıkanıklığı açmak için elimizle yaptığımız basıncı yapmamızı söyledi. Duşa girdim, sıcak suyun altında eşin göğsüne lavabo açar gibi basınç uygulayın, çıkınca da hemen sağ ki biriken süt çıksın. Bende çok işe yaramıştı
Bence normal canim 14 gunde 800 almis. Boyu kac cm olmus mankeninSelam canimsularr ❤❤
2. Ayda bebekler kaç kilo aliyor? Benim kız biraz gizli tombiklesiyor gibi de. 5 ağustosta 4400 geldi, bugün ölçtüm 5200 geldi.
Aynen canim ya daha neler neler.En son vallahi biz iyi bu günlere gelmişiz dedim.Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.Resmen çocuk ağlasın kardeşine vursun istiyorlar.Ben o küçük sen büyüksün sen ablasın laflarına bile karşıyım.Onlar kardeş büyüğü küçüğü yok.ne gerek var ayrıştırıp çocukların birbirlerine farklı hissetmesine neden olmaya.Ama ben bu kadar hassasken onlar boyle yapiyor iste bardak tasti cildirdim resmen.Hele küçük erkek kardeşim oyun oynarken kızıma oyuncak paketi mi neyse acmak icin sanirim isir isir diyo.Dolunay ısırmıyo tabi bu isirmayi bilmiyor diyo.Yahu ogretme diyorum iyi bir sey zannetcek kardesini sagi solu isircak iyi mi olacak diyorum anlamiyo inadina yapiyo.kucuk dedigime bkma 21 yasinda.Bir benim küçüğüm beni anlıyor.O da napsın bayram tatili diye gelmişti elinden geleni yaptı dolunayı oynattı metehani uyuttu gazını çıkardı ayağında salladı.En son çıktım geldim o bile abla boşver çocukların herşeyden değerli sen cok iyi bir annesin dedi.Onun dışında diğerleriyle uzunca bir süre görüşmem o derece
Kizlar annemler cocuklarin burnu tikandiginda anne sutu damlatirlarmis bana daha saglikli geldi. Enjektore koyup burnuna sikabilirim oyle bir dusuncem var.
Az kaldı canım kalp kırmim küstürmeyeyim diyorum ama olmuyo yani
Dustan sonra sagmaya calıstım çok az cıktı canım ama birkaç defa daha yapacağım
Selam canimsularr ❤❤
2. Ayda bebekler kaç kilo aliyor? Benim kız biraz gizli tombiklesiyor gibi de. 5 ağustosta 4400 geldi, bugün ölçtüm 5200 geldi.
Yarın sabah ilk işim canım hangi bölüm bakar kiAcil şifalar diliyorum canım.En iyisi Dr görünmek ilerlemeden.
kırkı salı günü çıkıyo canımKızlar 11 Temmuz’da doğdu Aren. Kırkı yarın mı Salı mı doluyor kırk çıkarma hangi gün
Yarın sabah ilk işim canım hangi bölüm bakar ki
Kızın kac kilo doğmuştu canm ve ilk ay kac kilo aldiCanım benim kız hala 6 7 8 yapıyor yine.
Annem de aynen böyle diyor.Korkak ettin kızı diyor.Nasilsa öğrenecek diyor.Cidden jenerasyon farkı baya belli ediyor kendiniCanım biz okuyoruz öğreniyoruz çok hassas davranıyoruz çocuklarımız konusunda.Onlar kendi gördükleri kadar biliyor uyguluyor.Yanlis veya doğru olup olmadığına bakmıyorlar davranışlarının.Senin çevrende hepimizin çevresinde de vardır mutlaka okumuş etmiş statü sahibi insanların davranışlarına bile ağzım açık kalıyor.Bi öğretmen arkadaşım vardı.Kizi bütün çocuklara vuruyodu istisnasız gün için her toplanmamizda önüne gelen çocuğu dövüyordu.Günden dönerken arkadaş bıraktı beni evime.Arabada dedi ki millet el kadar kızımızı şikayet ediyor.Ama çokta tın dövmesin de dövülsün mü?Sana vurana elinden oyuncağını alana vur kızım diyorum ezik mi olsun dedi.Seninde çocuğun olduğunda böyle öğret ezilmesin dedi üzerine bu muhteşem tavsiyeyi verdi.Nutkum tutuldu.Bizim toplumumuzun büyük bir kesiminde sıkıntı var çocuk yetiştirme konusunda maalesef.
ahaha parmağını yesinlerDelik eldiven kenarını bulup parmak çıkarmak da Ada kuşuna ait bir davranış