3720 doğdu hastaneden 3509 cıktı. Ilk ay 4400 oldu canım. Bizim kız inanılmaz sesli kaka yapıyor ve gaz cikariyorKızın kac kilo doğmuştu canm ve ilk ay kac kilo aldi
Birde şey soracaktım hani 6 7 8 demissin ya bu kadar kaka ve idrar sayısı ki yoksa bez sayısı mi
Şimdi soyle birsey var bazen birkac saati geçiyor bez değişmek ozaman kac kere yaptığını bilemiyoruz sen neye gore bu rakamları verdin acaba
Annem ve kv söyledi bende yaptım. Serum fizyolojikten daha etkiliKizlar annemler cocuklarin burnu tikandiginda anne sutu damlatirlarmis bana daha saglikli geldi. Enjektore koyup burnuna sikabilirim oyle bir dusuncem var.
Bizimki de aynı canım hatta bende bitek bizde mi var diyordumYa benim kızdan sürekli salya akıyo normal miiii
Hadi ya zararli mi. Deniz suyu.aldim da ona da.zararli diyenler var da ondan oyle mi yapsam.dedimCanım kesinlikle tavsiye etmem.En zararsız steril ve güvenli olanı deniz suyu.
Nur yerkilitaş olacak büyüynce maşallah. Elini yerim.Delik eldiven kenarını bulup parmak çıkarmak da Ada kuşuna ait bir davranış
Takip e bastım
Ben ilk kızımda yaptım ama ikizlerden biri çok emince burnundan geliyor süt ve burun tıkanıklığı yapıyor o yüzden bunlarda serum fizyolojik kullanıyorum.Kizlar annemler cocuklarin burnu tikandiginda anne sutu damlatirlarmis bana daha saglikli geldi. Enjektore koyup burnuna sikabilirim oyle bir dusuncem var.
Heöen screenshoot yapıldıç teşekkürlerr.Maşallah güzel almış canım.Ikinci ayda da 500 gr ila 1 kg arası alması gerekiyor diye biliyorum.Şöyle bir tablo var bi bak istersen.
İlaç falan verdin mi ? Ben calpol verdim doktora danışarak kilosuna göre verdik.
Etkisini gösterdi çok şükür ateş dışında bir sorunumuz olmadı
İnş kolaylıkla atlatırsın❤
Iste bende o bez sayısı konusunda ikilemdeyim acaba benim kiz azmi emiyo 3 tane bez değiştim suan 4. Var altında ama geceye kadar 6 yi geçmiyor bu ay da ilo alımı yok anlamadim gitti niye almıyor bilmiyorum 13 gunde 200 gram tek almis evet rahatsiz antibiyotik iğne yapıyoruz gunde iki kere hasta ondan diyecem ama yinede az almis cok üzülüyorum bende3720 doğdu hastaneden 3509 cıktı. Ilk ay 4400 oldu canım. Bizim kız inanılmaz sesli kaka yapıyor ve gaz cikariyorTabi bez sayısı yine de. Mutlaka arada kacirdiklarim oluyordur
Genel cerrah canım, çok geçmiş olsunYarın sabah ilk işim canımhangi bölüm bakar ki
Serum fizyolojik ile açın derim anne sütü bakterilerin üremesi için uygun zemin hazırlıyor ne göze ne de burna damlatilmamalı. Serum fizyolojik de fıs fıs şeklinde tek kullanımlık paketler halinde ya da bildiğin eczanden serum ve enjektör şeklinde satılıyor. Ben hep enjektorle açmıştım. Dr göstermişti nasıl yapılacağını. Bildiğin iki burna da sıkıp ters çevirip sırtına hafifçe vurup aciyorduk. Siz de doktorunuzdan öğrenip uygulayabilirsiniz..Hadi ya zararli mi. Deniz suyu.aldim da ona da.zararli diyenler var da ondan oyle mi yapsam.dedim
Anne sütü de steril ve antibakteriyel aslında. Yani zararı olmaz inşallahCanım kesinlikle tavsiye etmem.En zararsız steril ve güvenli olanı deniz suyu.
Günaydın acil yardım kızlar!
Tek göğsüm inanılmaz şişmiş ve sertleşmiş şu anda ağrı da var. Çocugun ememiyor süt gelmiyor süt sağma makinesi de çok az çekiyor resmen damla damla sonra duruyor. Duşa girip sıcak suyun altında masaj yaptım. Acile gitsem bişey yaparlar mı? Yada başka çaresi varmıdır bunun
Ben oglumda almistim ama hiç memnun kalmadim otri bebeyi kullandik hep ...Kizlar kullanan varmi bilmiyorum ama alacak olanlara bende bir tavsiyede bulunayım el pompalı burun aspirstoru cikmis cok basit ve cok uygun otri bebe 28 tl gibi birsey bu yari fiyatına kullanması cok kolay ve guzel de cekiyor
Gaz sorunu yaşıyor musunuz canım? Gaz varsa ondan olmuş olabilirEki Görüntüle 2299512 kizlar benim oğlanın göbeği böyle dışa doğru bu normalmi sizceEki Görüntüle 2299512
Benim oğlanın da göbek deliği dışarıya firladi. Sağlık ocağına götürdüm. 1 yaşına kdr normal. 1 yaşına kadar gecmezse operasyon gerekebilir dedi. Benimki biraz fazla ikiniyor kakasını yaparken ondan sanırımEki Görüntüle 2299512 kizlar benim oğlanın göbeği böyle dışa doğru bu normalmi sizceEki Görüntüle 2299512
Eki Görüntüle 2299512 kizlar benim oğlanın göbeği böyle dışa doğru bu normalmi sizceEki Görüntüle 2299512
Benim oğlanın da göbek deliği dışarıya firladi. Sağlık ocağına götürdüm. 1 yaşına kdr normal. 1 yaşına kadar gecmezse operasyon gerekebilir dedi. Benimki biraz fazla ikiniyor kakasını yaparken ondan sanırım
Genel cerrah bakıyormuş. Geçen bende de oldu. Ateş sıtma yaptı bi de. Banyoda masaj yaptım baya sertçe. Bebişi biraz daha sık emzirdim. Sağdım bi de emzirirken krem sürüp sürekli yukardan aşşağı masaj yaptım. Şükür dün gevşedi artıkYarın sabah ilk işim canımhangi bölüm bakar ki
Aynı böyle mi seninkininde fıtık mi diye düşünüyorum ama int baktım fitiklar daha çıkık duruyorBenim oğlanın da göbek deliği dışarıya firladi. Sağlık ocağına götürdüm. 1 yaşına kdr normal. 1 yaşına kadar gecmezse operasyon gerekebilir dedi. Benimki biraz fazla ikiniyor kakasını yaparken ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?