2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
3720 doğdu hastaneden 3509 cıktı. Ilk ay 4400 oldu canım. Bizim kız inanılmaz sesli kaka yapıyor ve gaz cikariyor Tabi bez sayısı yine de. Mutlaka arada kacirdiklarim oluyordur

Delik eldiven kenarını bulup parmak çıkarmak da Ada kuşuna ait bir davranış
Nur yerkilitaş olacak büyüynce maşallah. Elini yerim.
S Saryamarya cım yavruşum biz senle insta da takipleşmiyo muyuz

adım aynı, takipleyin beni
Takip e bastım
Kizlar annemler cocuklarin burnu tikandiginda anne sutu damlatirlarmis bana daha saglikli geldi. Enjektore koyup burnuna sikabilirim oyle bir dusuncem var.
Ben ilk kızımda yaptım ama ikizlerden biri çok emince burnundan geliyor süt ve burun tıkanıklığı yapıyor o yüzden bunlarda serum fizyolojik kullanıyorum.
Maşallah güzel almış canım.Ikinci ayda da 500 gr ila 1 kg arası alması gerekiyor diye biliyorum.Şöyle bir tablo var bi bak istersen.
Heöen screenshoot yapıldıç teşekkürlerr.

İlaç falan verdin mi ? Ben calpol verdim doktora danışarak kilosuna göre verdik.
Etkisini gösterdi çok şükür ateş dışında bir sorunumuz olmadı
İnş kolaylıkla atlatırsın❤

Canım ateşini ölçmek için hangi tür bi cihaz kullanıyorsun bende eski tip olanlardan var haftaya bizimde aşımız var o işimizi görür mü yoksa dijital olanlardan mı alsam

3720 doğdu hastaneden 3509 cıktı. Ilk ay 4400 oldu canım. Bizim kız inanılmaz sesli kaka yapıyor ve gaz cikariyor Tabi bez sayısı yine de. Mutlaka arada kacirdiklarim oluyordur
Iste bende o bez sayısı konusunda ikilemdeyim acaba benim kiz azmi emiyo 3 tane bez değiştim suan 4. Var altında ama geceye kadar 6 yi geçmiyor bu ay da ilo alımı yok anlamadim gitti niye almıyor bilmiyorum 13 gunde 200 gram tek almis evet rahatsiz antibiyotik iğne yapıyoruz gunde iki kere hasta ondan diyecem ama yinede az almis cok üzülüyorum bende

Hadi ya zararli mi. Deniz suyu.aldim da ona da.zararli diyenler var da ondan oyle mi yapsam.dedim
Serum fizyolojik ile açın derim anne sütü bakterilerin üremesi için uygun zemin hazırlıyor ne göze ne de burna damlatilmamalı. Serum fizyolojik de fıs fıs şeklinde tek kullanımlık paketler halinde ya da bildiğin eczanden serum ve enjektör şeklinde satılıyor. Ben hep enjektorle açmıştım. Dr göstermişti nasıl yapılacağını. Bildiğin iki burna da sıkıp ters çevirip sırtına hafifçe vurup aciyorduk. Siz de doktorunuzdan öğrenip uygulayabilirsiniz..

Çok geçmiş olsun canım sıcak su torbası ile yumuşatıp sağdıktan sonra soğuk kompres yapmayı denedin mi bende çok işe yaramıştı

Kafa sekli konusu geçmiş ben ilk oglumda saatli bir sekilde yatırdım iki yana arkaya sonuç baya güzel.oldu kazitınca anladik bir masallahinizi aliriz :)) şimdi 5 yaşinda baya gür saclari ve hokka bir kafası var ... kizimda suan icin sadece yanlara yatiriyorum uyanikken düz yatiyor ama uyanik kalma suresi kisa suan icin uyurkende bogulur diye düz yatirmiyorum ..

Eklentiler

• 20190818_180423.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 41
Kizlar kullanan varmi bilmiyorum ama alacak olanlara bende bir tavsiyede bulunayım el pompalı burun aspirstoru cikmis cok basit ve cok uygun otri bebe 28 tl gibi birsey bu yari fiyatına kullanması cok kolay ve guzel de cekiyor
Ben oglumda almistim ama hiç memnun kalmadim otri bebeyi kullandik hep ...

Kızlar birde oyun halısı için erken mi bu bebe hiç bişey den memnun değil hep mikliyor bitek benim kucağımda duruyor.

Benim kardeşimin böyleydi bozuk para yapistirmislardi yara bandiyla göbeği çıkık oldugu için onun etkisi mi bilmiyorum suan normal ..
Eki Görüntüle 2299512 kizlar benim oğlanın göbeği böyle dışa doğru bu normalmi sizceEki Görüntüle 2299512

Yarın sabah ilk işim canım hangi bölüm bakar ki
Genel cerrah bakıyormuş. Geçen bende de oldu. Ateş sıtma yaptı bi de. Banyoda masaj yaptım baya sertçe. Bebişi biraz daha sık emzirdim. Sağdım bi de emzirirken krem sürüp sürekli yukardan aşşağı masaj yaptım. Şükür dün gevşedi artık

Aynı böyle mi seninkininde fıtık mi diye düşünüyorum ama int baktım fitiklar daha çıkık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…