2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben çok sık hastalanan biriyim belki de bebekken yaptıklarından dolayıdır canım anne sütü gibi bi koruyucu varken niye çocuğun vücudu ağzı Bi anda mikroplara açılsın kaldı ki bağırsakları sindiremez ki yavruların çok küçükler 6 aylık olsun versin zaten

Aynen öyle canım zaten bebek beslenmesinde ilk 1000 gün bu yüzden önemli.Yetiskinlik döneminde çıkıyor acisi

Canım benim kız hala 6 7 8 yapıyor yine.

Selam canimsularr ❤❤
2. Ayda bebekler kaç kilo aliyor? Benim kız biraz gizli tombiklesiyor gibi de. 5 ağustosta 4400 geldi, bugün ölçtüm 5200 geldi.

Dustan sonra sagmaya calıstım çok az cıktı canım ama birkaç defa daha yapacağım

Kizlar annemler cocuklarin burnu tikandiginda anne sutu damlatirlarmis bana daha saglikli geldi. Enjektore koyup burnuna sikabilirim oyle bir dusuncem var.

Canım biz okuyoruz öğreniyoruz çok hassas davranıyoruz çocuklarımız konusunda.Onlar kendi gördükleri kadar biliyor uyguluyor.Yanlis veya doğru olup olmadığına bakmıyorlar davranışlarının.Senin çevrende hepimizin çevresinde de vardır mutlaka okumuş etmiş statü sahibi insanların davranışlarına bile ağzım açık kalıyor.Bi öğretmen arkadaşım vardı.Kizi bütün çocuklara vuruyodu istisnasız gün için her toplanmamizda önüne gelen çocuğu dövüyordu.Günden dönerken arkadaş bıraktı beni evime.Arabada dedi ki millet el kadar kızımızı şikayet ediyor.Ama çokta tın dövmesin de dövülsün mü?Sana vurana elinden oyuncağını alana vur kızım diyorum ezik mi olsun dedi.Seninde çocuğun olduğunda böyle öğret ezilmesin dedi üzerine bu muhteşem tavsiyeyi verdi.Nutkum tutuldu.Bizim toplumumuzun büyük bir kesiminde sıkıntı var çocuk yetiştirme konusunda maalesef.

Kizlar annemler cocuklarin burnu tikandiginda anne sutu damlatirlarmis bana daha saglikli geldi. Enjektore koyup burnuna sikabilirim oyle bir dusuncem var.

Canım kesinlikle tavsiye etmem.En zararsız steril ve güvenli olanı deniz suyu.

Selam canimsularr ❤❤
2. Ayda bebekler kaç kilo aliyor? Benim kız biraz gizli tombiklesiyor gibi de. 5 ağustosta 4400 geldi, bugün ölçtüm 5200 geldi.

Maşallah güzel almış canım.Ikinci ayda da 500 gr ila 1 kg arası alması gerekiyor diye biliyorum.Şöyle bir tablo var bi bak istersen.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-18-14-58-58-1.png
    459,4 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Canım benim kız hala 6 7 8 yapıyor yine.
Kızın kac kilo doğmuştu canm ve ilk ay kac kilo aldi
Birde şey soracaktım hani 6 7 8 demissin ya bu kadar kaka ve idrar sayısı ki yoksa bez sayısı mi
Şimdi soyle birsey var bazen birkac saati geçiyor bez değişmek ozaman kac kere yaptığını bilemiyoruz sen neye gore bu rakamları verdin acaba

Annem de aynen böyle diyor.Korkak ettin kızı diyor.Nasilsa öğrenecek diyor.Cidden jenerasyon farkı baya belli ediyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…