- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
tohum canım aktardan aldımkimyonun kendini tohumumu
bende ikisini karıştırıyorum ama kaynatmıyorum canım sıcak suda bekletiyorumBen tohum kimyonla rezeneyi birlikte kaynatip iciyorum.
Uzun sürmez merak etme ,iştahsızlık değil uykuya meyilli uyandır emzirTesekkürler❤Ates dısında bizimde iştahsızlık var.calpol bende verdim ama uykudan cığlıkla uyanıyor ve uykuları cok huzursuz
Soğuk algınlığı falan mi canim 1 hafta yatmayi gerektirecek ne olmuşBu arada hala hastanedeyiz oğulcuğumla ve kayınvalidemle
Cok şükür enfeksiyon değeri ciddi bir şekilde düşmüş Salı günü yeniden bakılacak duruma göre Çarşamba taburcu olacağız başka bi sıkıntı olmazsadualarınıza talibim. Cok şükür halimize ama bebeğimi istediğim zaman koklamayı özledim 3 saatte bir bir saatte emziriyorum altını değiştirip gazını çıkarıp sevip bırakıyorum ama doyamıyorum
Yakisikli dorukcumEki Görüntüle 2299286
Ben ilk Oğlumda genelde yan yatırdım. Kafasının hastasıyım. Tecrübeyle sabit tavsiye ederim kızlar
Ben suzmuyorumda direkt iciyorum dibinde kaliyot zatenbi kupa sıcak suyun içine 1 çay kaşığı koyup 5 dk bekletip süzüp içiyorum ben canım
kaynatmıyorum
aktar öyle söyledi
Canım bende dün oyleydim mahfoldum resmen ter ata ata gaviscon içtim ben mide sisligimi gazimi aldı sonrasında sabaha doğru rahatladim
Canım ben de senin gibiydim, ilk 4-5 gunum böyle geçti. Sonra hastaneye gittiğimizde emzirme odasındaki bı anne alarm kurup kızını emzirdiğini söyledi. Ben de kendimi o an sorguladim inan. Sonra alarm kurmaya başladım, resmen ayakta uyuyarak emzirdigim ve faydasını gördüm çok şükür. Henüz 1-2 gündür gece alarm kurmuyorum biraz dinleneyim diye. Tabiki kilo tek başına bı ölçüt değil, sağlıklı olsunlar bütün yavrularimiz en önemlisi oGece de mi 2 saatte 1 verdin yaa canm ben uyandırmaya kıyamıyorum acıkırsa uyanır diyorum anca 3 4 saati gecerse uyandırıyorum iste aradaki fark da böyle olur ama sağlıklı olsunlar da bi hastalıkları olmasın yeterki.
Çok geçmiş olsun canım bal zerdeçal zencefil karışımı beni baya toparlıyorum öyle durumlarda denemek istersenÖğleden beri fenayım ishalden.Karnim baya ağrıyor.Hicbirsey yiyemedim.Sütüm etkilenmeden geçer inşallah.
Enfeksiyon mu kapti canim cok gecmis olmus
Açıkcası sebep söylenmedi biz de anlamadık crp diye bi değer yüksek çıktı enfeksiyon durumunda olduğu söylendi. Çocuk doktorumuz kardeşim gibi olan arkadasım ayrıntılı konuşabildim ama o ga gerekçe gösteremedi. Bazen sebep olamayabiliyormış ve geç ve zor doğumlarda görülebiliyormuş dışardan bi enfeksiyon kapma durumu olmasa daSoğuk algınlığı falan mi canim 1 hafta yatmayi gerektirecek ne olmuş
Ben de sicak.suyun icine atiyorum. Bitki caylarini kaynatmayin derlerbende ikisini karıştırıyorum ama kaynatmıyorum canım sıcak suda bekletiyorum
aktar öyle dedi
Çok geçmiş olsun canım bal zerdeçal zencefil karışımı beni baya toparlıyorum öyle durumlarda denemek istersen
Bende bunun gibi birsey kullanıyorım çok mecbur kalınca, yurtdışındayken doğumda vermişlerdi. Ben aspiratörü çok/ tam tıkalı olmadığı sürece kullanmıyorum çekiş gücünü ayarlayamadığımız içim fazla basınç burun içi mukozanın tahrişine neden olur. Emzirme öncesi izotonik serum aldım enjektöre çekiyorım iğnesini çıkarıp her burun deliğine sıkıyorum birkaç doktor videosuda bunu söylüyordu siz hapşuurtmaya sevk edin diyeKizlar kullanan varmi bilmiyorum ama alacak olanlara bende bir tavsiyede bulunayım el pompalı burun aspirstoru cikmis cok basit ve cok uygun otri bebe 28 tl gibi birsey bu yari fiyatına kullanması cok kolay ve guzel de cekiyor
Ben de kafayı bir sağ bir sola çeviriyorum biraz büyüsün yan yatırmaya da başlarım. Kafa sivri olmaz canım ya orjinali neyse oBenimki hep yan yatıyor ben bir sağ bir sol yatırıyorum ama by seferde arkadan sivtilmesin diyorum. Onun için var mı acaba bi çözüm ☺
Sen de olmasan.Bence farkındalığı da arttı bunların. Ben de sancılanınca öyle böyle tutturuyordum ya daha bi istemiyor itiyor ağlıyor. Geçen aya göre daha az tutuyor yani.
Ben hiç uyandırmıyorum. Ne kadar saat geçmiş olsa da. Uyurken ememiyor. Sabah da birini emip diğerini bıraktı almıyor. Bize zor tabii ama uyanıp emince yine düzeliyor. Zaman geçtikçe süt üretimi daha da dengelenir sen de rahatlarsın.
Canım kiloyu etkileyen pek çok etken var bence. Uyandırıp emzirmedim ben. Bazen tek meme aldı. İkinciyi almadı. Diyet yapıyor gibi. Endişelendim tabii. Kaybolan kiloyu bilmiyorum ama doğum kilosu üzerine ilk ay 1 kilo aldı. Çok da endişe etme. Ben olsam uyandırmam. Uyusun da büyüsün yani..
yaw ben anlamadım dertleri ne yani yok şekerli su yok emziğe bişey batırıp yedirme hepsimi aynı olurYa biri gizli gizli çocuğuma bal şekerli su falan vericek diye aklım çıkıyo ya sürekli aynı şeylerden sıkıldım artık dün babannem çaya batırdım emziğini nasıl emdi dedi şaka yaptığını söyledi umarım şakadır eşim dangozuda akşam gelmiş şeftali sürsek mi azıcık ağzına dedi kaynanamlar şekerli su vermenin peşinde vallahi illallah ettim artık ben anlatamıyorum daha çok küçük diye çileden çıkıcam en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?