2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Soğuk algınlığı falan mi canim 1 hafta yatmayi gerektirecek ne olmuş

Canım bende dün oyleydim mahfoldum resmen ter ata ata gaviscon içtim ben mide sisligimi gazimi aldı sonrasında sabaha doğru rahatladim

Öğleden beri fenayım ishalden.Karnim baya ağrıyor.Hicbirsey yiyemedim.Sütüm etkilenmeden geçer inşallah.

Canım ben de senin gibiydim, ilk 4-5 gunum böyle geçti. Sonra hastaneye gittiğimizde emzirme odasındaki bı anne alarm kurup kızını emzirdiğini söyledi. Ben de kendimi o an sorguladim inan. Sonra alarm kurmaya başladım, resmen ayakta uyuyarak emzirdigim ve faydasını gördüm çok şükür. Henüz 1-2 gündür gece alarm kurmuyorum biraz dinleneyim diye. Tabiki kilo tek başına bı ölçüt değil, sağlıklı olsunlar bütün yavrularimiz en önemlisi o

Enfeksiyon mu kapti canim cok gecmis olmus
Soğuk algınlığı falan mi canim 1 hafta yatmayi gerektirecek ne olmuş
Açıkcası sebep söylenmedi biz de anlamadık crp diye bi değer yüksek çıktı enfeksiyon durumunda olduğu söylendi. Çocuk doktorumuz kardeşim gibi olan arkadasım ayrıntılı konuşabildim ama o ga gerekçe gösteremedi. Bazen sebep olamayabiliyormış ve geç ve zor doğumlarda görülebiliyormuş dışardan bi enfeksiyon kapma durumu olmasa da Biz de dikkat ettik annene babanne hariç kucağına alan olmadı ama onlar da kültürlü insanlar öpmediler bile Allah için.
1 hafta durumu da şöyle antibiyotik başladığı için tedavi süresi 1 hafta imiş zaten. İlk gün cok kötü idim cok ağırıma gitti yoğun bakımda yatacak oluşu durup durup ağladım ama Allah öyle bir sabır kuvvet veriyor ki cok şükür kendinden kötüleri görüp böyle şükrediyorsun haline beterinden korusun diye dua ediyorsun.

Ya biri gizli gizli çocuğuma bal şekerli su falan vericek diye aklım çıkıyo ya sürekli aynı şeylerden sıkıldım artık dün babannem çaya batırdım emziğini nasıl emdi dedi şaka yaptığını söyledi umarım şakadır eşim dangozuda akşam gelmiş şeftali sürsek mi azıcık ağzına dedi kaynanamlar şekerli su vermenin peşinde vallahi illallah ettim artık ben anlatamıyorum daha çok küçük diye çileden çıkıcam en sonunda

Kizlar kullanan varmi bilmiyorum ama alacak olanlara bende bir tavsiyede bulunayım el pompalı burun aspirstoru cikmis cok basit ve cok uygun otri bebe 28 tl gibi birsey bu yari fiyatına kullanması cok kolay ve guzel de cekiyor

Eklentiler

• 20190818_002206.jpg
    291,3 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar kullanan varmi bilmiyorum ama alacak olanlara bende bir tavsiyede bulunayım el pompalı burun aspirstoru cikmis cok basit ve cok uygun otri bebe 28 tl gibi birsey bu yari fiyatına kullanması cok kolay ve guzel de cekiyor
Bende bunun gibi birsey kullanıyorım çok mecbur kalınca, yurtdışındayken doğumda vermişlerdi. Ben aspiratörü çok/ tam tıkalı olmadığı sürece kullanmıyorum çekiş gücünü ayarlayamadığımız içim fazla basınç burun içi mukozanın tahrişine neden olur. Emzirme öncesi izotonik serum aldım enjektöre çekiyorım iğnesini çıkarıp her burun deliğine sıkıyorum birkaç doktor videosuda bunu söylüyordu siz hapşuurtmaya sevk edin diye

Benimki hep yan yatıyor ben bir sağ bir sol yatırıyorum ama by seferde arkadan sivtilmesin diyorum. Onun için var mı acaba bi çözüm ☺
Ben de kafayı bir sağ bir sola çeviriyorum biraz büyüsün yan yatırmaya da başlarım. Kafa sivri olmaz canım ya orjinali neyse o ama yamukluk düzlük oluyor dikkat edilmezse..

Uyumayan bebe yapmışım. Gece uyutana kadar canım çıkıyor bayilicam artık. Sabahın köründe de uyanıp bi daha uyumuyor.
Uyumak istiyoruuuuummmm

Sen de olmasan. Teşekkürler örtmenim.

Bu arada benimki de 2 gündür huy kaptı yapışık yaşıyoruz, emziği öğürmeye başladı 5 6 sn tutup öğürüyo sıpa. Sonra da etini sıkmışsın gibi basıyo cingarı. Ellerinde oyuncak olduk bıdıkların

yaw ben anlamadım dertleri ne yani yok şekerli su yok emziğe bişey batırıp yedirme hepsimi aynı olur
bekleyin az daha şurda kaç ay kaldı
anne istemiyosa burunlarını sokmak niye anlamıyorum ya yapmayın diyosa yapmayın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…